連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Jeg Beder danske regering om nedlukning farlig danske sekten Allaktra, hvor indbladet nogle folk som sidder på magten iPET

Jeg Beder danske regering PET Folketinget at lukker danske ulovligt sekten hedder Allaktra , produktions af reptilernes via mennesker biologiske materiale, indblandet grupper lÊger, ulovligt videnskab jurister dommer advokater fiskeristyrelsen FÞdevarestyrelsen som nogle politiet i HolbÊk området muligvis jeres msssoner indblandet, samt gynÊkologen Charlotte Floridon, hvir hun har misbrugt mig min krop mine babyer som hun har drÊbt til videnskabelige arbejder og sim fertilitets forretning . De stjÊler mine profetiske drÞmmer og laver ulovligt eksperimenter på dansker. HolbÊk kommune indblandet i det siden 2016 frem til idag , ukrainske kriminalle indblandet også. De slår ihjel medlemmer af mine familier, samt begår Þkonomiske kriminalitet. Mine mobiltelefoner de overvågner 24/7. Indblandet kbh retshjÊlp hvor jeg hsr 3 erstatnings sager hvor de for erstatning med kriminalle ig deller imens jeg får fra dem afslag .luk ned venligst korruption i alle myndigheder. De holder mig som gidsler har lavet af mig hjemlÞs for at jeg skal beregnes i Þjne dansker som udsÊtter og lavere true mig med lukker min nyd . Korruptionen i ministeriet luk venligst ned, jeg har send til her flere brev jeg fik ikke svar fra jeg. Og lavere blokerede mine mobil telefoner når jeg sÞger hjÊlp i russiske regering . Sekten stjÊler russiske 1000 års viden fra flere mine generationer i deminsioner fra forskeligt trossamfund og laver substutiatuon af slÊgt skanne flere 1000 familier fra forskelige lande Danske jounalister må ikke fortÊller til dansker om det på grund af jer.jeg vil fortÊller til russer og lavere blokeret mine alle mobiltelefoner. Jeg håber at i indbladet jer i min sag.
Med venlig hilsen
Anzhela Jensen
KÊre Mette Frederiksen jeg er ikke dÞd Danmark , selvom jeres sekten vil gerne have det iog forsÞger at skaffe beviser på grund af dokumentfalsk og Þkonomiske kriminalitet bag min ryg.
Jeg har skrivet pÃ¥ min Facebook alt og har langt beviser frem . Jeg skal ikke lave j’eres politiet arbejder, hvor nogle personer dÊkke sekten, sekten mission - bÞrnedrlÊber. , som har drÊbt mine
Min Facebook Angela Jensen HolbÊk , min veninder styret den sammen med medlemmer af sekten i Danmark hvor hun har forholdt til alle mine kontakter iog slette alle mine komentar . Alle dansker kan komme ind uden lukker ind, og ser lÊser alle beviser ud over sang, nu jeg lukker på min e mail, på trods at jeg må ikke lukke på min Facebook på tristpilot for at andre må ikke ved sandheden og kontakter mig. For eksempel russer araber andre muslimer og kristne som vil kontakter mig men må ikke . hvor de må ikke ved hvad af forgår, fordi sekten bytter skanner dem, deres slÊgt stamtrÊet, ligesom de bytter en skÊbne en araber Allasss og blokeret ham fra mig for at han må ikke det vide
Hvis nogen nogen kan kontakt ham på arabiske engelsk russisk ukrainske han kan mange sprog. Jeg fortaler jer de vil bytte hans skÊbne , stamtrÊet familien , til en danske mand fra sekten sammen med en skaffet ulovligt reotilen som ser ud som model. Hun har sendt til mig en sang om det . Наn er ikke den eneste offeret da var flere 1000 fÞr ham

2024幎8月4日

Statsministeren mette f

Statsministeren mette f, afskaffer ting hun ikke har forstand på.
Men lad os dog tage konsekvensen og afskaffe alle helligdage og til gengÊld give folk 2 ugers ferie mere.
Så slÞjfer vi julen og alt pyntning og forbyd julesalg.

Men hvorfor stoppe her, lad os dog lÞfte i flok og sende samtlige danske politikkere afsted til ukraine og lad dem så deltage i krigen der og behold de danske jenser hjemme.
Vi vil få det bedre i danmark, da denne bÞrnehave af politikkere forsvinder ud af danmark, farvel og kom ikke tilbage.

Så lad os hjÊlpe de fattige, ved at sÊtte et prisloft på dagligvare, så alle har råd til at overleve.
De penge der skal bruges til dette, får vi at skÊre ned i skrankepaverne på alle administrative kontorer, lÞnen fra disse, vil gÞre at vi ikke alene kan sÊtte et prisloft på dagligvarer, men vi kan også hÊve pensionen og su.

Da vi alligevel er vant til diktatur i danmark og at borgenes privatliv er blevet begrÊnset til et minimum, så lad os indfÞre fast videoovervågning i alle hjem og chipmÊrkning af alle borger, så disse kan spores alle dÞgnets timer.
IndfÞr tvungen fedme operationer og synsoperationer og skulle borger vÊre rÞdhåret, så er der tvungen farvning af håret.

Men den borger er for syge til at arbejde, bliver de stillet i kÞ til vestforbrÊnding med et bundt brÊnde under armene, da borgerne selv skal levere brÊndet og alle bedemÊnd afskaffes og kremeringen gÞres gratis ved at borgerne selv kommer med brÊndet.

SkattevÊsnet afskaffes, da medarbejderne ikke kan finde ud af at administrere reglerne og lovene og laver konstant fejl, altså en stor besparelse.
Luk dr i den form det har i dag og lav hvad der svare til statens informations kanal, ingen ansatte.

2023幎12月18日
5぀星のうち1の評䟡

MÞrklÊgning af danmark tirsdag d

MÞrklÊgning af danmark tirsdag d. 7 november 2023.
I dag kl. 7.00-7.30, der blev hele danmark mÞrklagt på ordre fra statsminister Mette F.

Ingen borger kunne få en forklaring fra deres forsynings selskab, da ingen havde forklaring på, at hele danmark var uden strÞm.

Og nu tÊnker du kÊre lÊser, arh det ved du ikke noget om, men her tager du fejl.
For når strÞmmen forsvinder 1 fase af gangen og når alt lys bliver slukket, nÞjagtigt som hvis forsynings selskaberne står og trykker på knapperne, så strÞmmen forsvinder i etaper, så er det hverken mangel på strÞm, en kortslutning eller brud på et kabel, nej, så er der en person der bevist slukker for strÞmmen og når det så drejer sig om hele danmark der er uden strÞm, så er der kun en person der kan bestemme/beordre dette, nemlig Mette F.

Men det er nok som led i mÞrklÊgning af danmark, fordi russerne er på vej eller frygten for samme.

Så kÊre danske borger og jer på djÊvleÞen, i kan godt gÞre jer klar til, at denne type af mÞrklÊgning vil komme til at optrÊde mere og mere, sÊrligt på djÊvleÞen.

Så gÊlder det om at forberede sig på mÞrklÊgning og at der bliver slukket for varmen også, så må man håbe at i har mulighed for at have og bruge en brÊndeovn, så i kan holde varmen og der bliver rift om brÊnde og stearinlys, så man har lys at lÊse ved.
En ting er dig sikkert, mobiltelefoner og ipads virker ikke sÊrligt godt uden strÞm og kan ikke fungere på hverken stearinlyskraft eller strålevarme fra brÊndeovnen.

Heldigvis er os der bor i hovedlandet, bedre sikret og vant til at kunne klare os uden disse moderne ting, som iphone og ipad, men spÞrgsmålet er dog, hvordan vil i betale med jeres fine dankort og mobilepay, hvis der ingen strÞm er, svar lige på det, kÊre hr. statsminister.

2023幎11月7日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ