Vi har Rationel vinduer og dÞre i hele huset. Vi har haft brug for hjÊlp to gange pÃ¥ 10 Ã¥r, og er begge gange blevet mÞdt med stor hjÊlpsomhed og ekspertise, bÃ¥de fra service afdelingen og fra medarb... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fik leveret nye vinduer og yderdÞre til hus i juli 2024. TÞmrer isatte dem. Nov. 2024 spontant revner det hÞjre 3 lags yderste glas i den dobbelte terrassedÞr. Efter at Rationel har forlagt gl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi skulle have udskiftet en hoveddÞr, hurtig service fra rationel, der gik ikke lÊnge fÞr servicemontÞren ringede og lave aftale, fantastisk service. Der mÞdt to montÞr op til aftalt tid udfÞrt et rig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rettede henvendelse til jer via hjemmeside ang. et lille problem med en Rationel dÞr. Vedkommende der modtog mail, Þnskede ikke at servicere mig, svarede bare tilbage pÃ¥ min mail, med et link til f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Rationel leverer energirigtige vinduer og dÞre af hÞj kvalitet og har et bredt sortiment, som passer både til nybyggeri og renovering. Vores produkter skrÊddersys efter kundens Þnsker og behov. Vi udvikler lÞbende vores vinduer og dÞre, så vi sikrer, at de lever op til fremtidens krav. Rationel har mere end 60 års erfaring med vinduer og dÞre. Hver dag gÞr vi os umage for at leve op til kundernes forventninger. Vi tager ansvar både, når det gÊlder vores produkter og det samfund, som omgiver os. Rationel er et anerkendt, danskejet brand og indgår i DOVISTA A/S, som består af en rÊkke fÞrende dÞre- og vinduesvirksomheder og brands i Europa. DOVISTA A/S ejes af VKR Holding
Vinduer og dÞre, der holder!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DÃ¥rlig kvalitet
Vi byggede nyt typehus sammen med Huscompagniet og desvÊrre fristes man til at sige var det med Rationel dÞre, vinduer og terrassepartier.
Vi har haft talrige problemer både med dÞre og terrassepartier, som har vÊret skÊve og vÊret årsag til indtrÊngen af vand.
Vi har fået skiftet stort set alt og brugt utrolig megen tid på at skulle vÊre hjemme når der var service.
Kan under ingen omstÊndigheder anbefale Rationel produkter virker ikke som kvalitet.
Vi har Rationel vinduer og dÞre i heleâŠ
Vi har Rationel vinduer og dÞre i hele huset. Vi har haft brug for hjÊlp to gange på 10 år, og er begge gange blevet mÞdt med stor hjÊlpsomhed og ekspertise, både fra service afdelingen og fra medarbejderne der kom ud og udbedrede problemerne.
Fantastisk god service.
Hurtigt svar på en forespÞrgsel
DÃ¥rlig kvalitet
HåblÞs kundeserviceoplevelse
HåblÞs kundeserviceoplevelse - ingen aktive forsÞg på lÞsning af problem men blot en konstatering af, at man ikke kunne se hvilke specifikt produkt det drejede sig om (dÞr) uden indikation om, hvor produktoplysninger kunne findes.

Glasset springer
Fik leveret nye vinduer og yderdÞre til hus i juli 2024. TÞmrer isatte dem.
Efter at Rationel har forlagt glasset lykkedes det i februar 2025 at få skiftet det.
I marts 2026 spontant revner det yderste 3 lags glas i venstre dÞr.
Dette er nu ikke dÊkket af garantien da det er en termisk sprÊngning. Iflg uvildig glarmester vil dette ikke vÊre på tale med det yderste glas.
Rationel har nu tilbudt at komme og udskifte det for 13000kr.
Vil bestemt ikke anbefale Rationel produkter.
Kan lÊse herinde at vi ikke er de eneste der har vÊret ude for det!

Bent Hansen
Bent Hansen, er bare den helt rigtige mand, til jobbet ððð KÊmpe service gen, tusind tak for meget fin behandling.

Rationel Vinduer ããã®åç
Garantiforvirring 3 år eller 5 års garanti på en ombyttet pladedÞr.
For lige knap 3 år siden fik vi byttet en Aura PladedÞr grundet at dÞren revnede i fineren.
Den ombyttede dÞr begyndte ultimo 2025 pÃ¥ny at revne i fineren, vi reklamerer til Rationel i marts mÃ¥ned 2026, og fÃ¥r en blank afvisning af reklamationen grundet at den er uden for garantiperioden. PÃ¥ Rationelâs egen hjemmeside fremgÃ¥r, at der ydes 5 Ã¥rs garanti pÃ¥ pladedÞre, men denne 5 Ã¥rs garanti gÊlder ikke pÃ¥ ombyttede produkter udtaler reklamationsafdelingen, det er kun 3 Ã¥r som er gÊldende? Underfundigt eftersom montÞren der var ude i december 2022 udtalte, at der nu var en ny 5 Ã¥rs garanti gÊldende pÃ¥ dÞren. Og hvad er forskellen pÃ¥ om jeg havde kÞbt en ny dÞr og isat i rammen eller jeg fÃ¥r ombyttet en dÞr og sat i rammen?. Men Rationel fastholder, at de kun yder 3 Ã¥rs garanti pÃ¥ en helt ny pladedÞr.
Eftersom det er dÞr nr 2 med samme defekt ârevner i finerenâ fastholder jeg min reklamation, men nu afvises den med, at jeg ikke skulle have vedligeholdt dÞren â undskyld mig vedligeholdt dÞren â jeg har hverken pÃ¥fÞrt dÞren skader eller andet men Rationel henviser nu til interne vedligholdelses politikker om at en dÞr skal males minimum hvert tredje Ã¥r eller efter behov. Vi stÃ¥r med en dÞr som endnu engang begynder at revne i fineren ultimo 2025 og sÃ¥ forventer Rationel, at jeg begynder at afslibe og male en dÞr i vinterperioden, flot Rationel det giver sÃ¥ bare ikke sÊrlig god mening, og havde jeg valgt selv at begynde at male dÞren ja sÃ¥ var der jo nok slet ingen garanti der var gÊldende lÊngere eftersom jeg nu havde brudt den oprindelige overfalde pÃ¥ dÞren og sÃ¥ var det nok blevet konkluderet at jeg havde Þdelagt fineren. Det svarer til at jeg vil bruge rustgarantien pÃ¥ en bil der kun er tre Ã¥r og rustgarantien afvises med at jeg skulle have malet bilen minimum hvert tredje Ã¥r eller efter behov for at jeg kunne bruge reklamationsretten.
Jeg har 2 dÞre fra Rationel og sjovt nok har vi ikke haft problemer med den anden dÞr som også er en Aura pladedÞr (og nej den har aldrig vÊret malet i dens 7 års levetid) så man kan jo spÞrge sig selv om revner i fineren er en produktionsfejl på Rationel dÞre (indefra skjult fejl) alternativ at Rationel dÞre bare ikke er konstrueret til det danske klima i og med at Rationel mener, at man skal male en dÞr uden skader minimum hvert tredje år for at opretholde garantien Þhhhh hvilken garanti kan man så spÞrge.
Ad notam, når i får ombyttet jeres Rationel produkter indenfor garanti perioden så sÞrg for at få udleveret jeres serviceordrebekrÊftelse, det er jeres bevis for at tingene er ombyttet hvis der skal klages videre til eksempelvis Byggeriets AnkenÊvn

Rationel Vinduer ããã®åç
Har lige givet alle mine RationelâŠ
Har lige givet alle mine Rationel dannebrogsvinduer et forÃ¥rstjek og jeg mÃ¥ sige at selv efter 25 Ã¥r med minimal vedligehold ser de supergodt ud - det holder ð

Rationel Vinduer ããã®åç
Blot en forespÞrgsel om Êndring afâŠ
Blot en forespÞrgsel om Êndring af terrassedÞr til facadedÞr. Hurtigt svar, tak for det.

Justering af 2 terrassedÞre samtâŠ
Justering af 2 terrassedÞre samt udskiftning af 3. dÞr. Ingen problemer og alt gik glat! Super god service på reklamation!

Rationel Vinduer ããã®åç
Super kvalitet og hurtig reaktion fraâŠ
Super kvalitet og hurtig reaktion fra support afdelingen i tvivlsspÞrgsmål
Klar anbefaling herfra

God oplevelse
God oplevelse - fik tilsendt beslag uden beregning. Selvom terrassedÞr var 5 år gammel. De havde fået 5 stjerner , hvis de havde sendt en mand ud og skiftet beslag for mig :)

Rationel Vinduer ããã®åç
Store udfordringer med dyr hoveddÞr.
Vi sidder som meget frustrerede kunder over Rationel. Vi tilkÞber en dyrere hoveddÞr fra Rationel gennem Huscompagniet. Vi bÞvlede med dÞren allerede i maj 2023, og Rationel ville ikke erkende, at dÞrpladen var skÊv. De endte dog med at skifte den efter en lang kamp. Nu 4 år efter indflytning, er låsen gået i stykker (nÞglen sidder fuldstÊndig fast). Rationel melder retur, at de ikke vil gÞre noget, da der er gået mere end 2 år. Vi synes det er vildt dårlig kundeservice, at man ikke engang tilbydes et servicetjek pr. kulance, når dÞren ikke er Êldre og har bÞvlet så meget - og når vi har kÞbt vinduer og huse til et helt hus.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ