Forkert beskrivelse af stoffet, har bestilt mange meter i bambus jersey, desvÊrre er det langt fra bambus materiale, stoffet er stift og ubehageligt, desvÊrre bliver det smidt ud. Da de har ingen... ãã£ãšèŠã
Bestilte fra Norge, og det stÃ¥r pÃ¥ nettsiden at moms var inkludert i betalingen. NÃ¥ har jeg fÃ¥tt melding om Ã¥ betale moms pÃ¥ nytt gjennom posten, og nÃ¥r jeg forsÞkte Ã¥ fÃ¥ hjelp ang. saken sÃ¥ svares de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hold jer langt vÊk!! Ligesom Anita Lehmann Pier fik vi ogsÃ¥ annulleret vores ordre med en flot Halloween rabat. Uden begrundelse andet end at varerne ikke var pÃ¥ lager - mystisk, nÃ¥r man fortsat ka... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hade problem med att anvÀnd rabattkod vid bestÀllning. Direkt efter lagt bestÀllning skrev jag till kundservice_tyg.se Fick snabbt svar att de skulle hjÀlpa mig manuellt. Tack Signe för bra service... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hjertelig velkommen hos stofkiosken.dk â din online-shop for bÃ¥de stoffer, metervarer og meget mere. Stoffer til alle syprojekter ... og det passende sytilbehÞr.
Osterbrooksweg 35-45, 22869, Schenefeld, ãã€ã
- +45 89 880 279
- kundeservice@stofkiosken.dk
- stofkiosken.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 85ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
DÃ¥rlig reklamationsbehandling
Jeg har en rigtig dårlig oplevelse med den ene reklamation jeg nogensinde har lavet. Jeg har 2 prym tasker, som jeg sjÊldent bruger, og derfor ikke havde opdaget at alle bånd var mÞrnet og da jeg bar min symaskine på vej til sykursus, faldt tasken ned på fliserne og beskadiget min symaskine. De er 4 år gamle, men at disse bånd/gjorde er gået helt i oplÞsning, må jo vÊre en produktionsfejl. Man giver jo ikke så mange penge for tasker som kun kan forventes at holde 1-2 år. De angav at jeg skulle sikre mig at tasken var i orden inden brug, men jeg havde jo ikke opdaget at de var mÞrnet og kun er 4 år gamle, sjÊldent brugt og opbevares i et lukket skab.

Stofkiosken ããã®åç
Har bestil velur bÃ¥nd og pengene erâŠ
Har bestil velur bånd og pengene er trukket, men pakken er ikke indleveret til gls endnu. Skrev til dem i fredags, men intet hÞrt. Nu er jeg spÊndt på om jeg nogensinde ser mine varer

Bestilte for 2 mÃ¥neder siden 28 meterâŠ
Bestilte for 2 måneder siden 28 meter stof, som de havde på lager. De trak pengene for ordren. Ordre nr 1006615.
Efter 30 dage kom en mail, hvor de oplyste, at de havde stoffet, men i 2 stykker. Jeg acceptere at de lever det bestilte i stof i stykker 2 timer senere. Ingen leverance pt. Nu efter 2 måneder.
Rykket nu 6 gange på deres mail. Ingen kontakt.
De svarer ikke på mail, kun et autosvar fra Tyskland. Når jeg så ringer på deres firmatelefon nr i Tyskland, henviser de til at jeg skal sende min forespÞrgsel på deres mail, som de så ikke svarer på.
Det er meget tÊt på at jeg fÞler mig godt snydt. Det er ikke i orden at trÊkke betaling og ikke sende det bestilte.
Det er ikke god kundepleje ikke at besvare deres mail.

Intet modtaget efter 1 måned - ingen svar
Jeg bestilte stof hos Stofkiosken d. 7.12. og har d.d. stadig intet modtaget. Pengene blev trukket med det samme og jeg fik også en mail om at ordren var afsendt - dog uden Track&Trace.
Jeg har rykket for mine varer på mail (man kan ikke finde noget telefonnummer), men jeg får kun en mail om at de har travlt.
Gad vide om jeg nogensinde ser mine varer???

DÃ¥rlig forretning.
Bestilte den 9-12 et strygejern med lovet levering mellem den 20 og 25 dec
Pengene blev trukket med det samme og så er der ikke sket mere . Jeg har ved stort besvÊr fundet et sted hvor man kan skrive og rykke hvilket jeg har gjort både på dansk og tysk, men har ikke fået noget svar . Er der overhovedet nogen mulighed for at få pengene tilbage hvis man annullerer eller er pengene bare tabt ? Ordre nummer 30429092

Stofkiosken ããã®åç
Svindel med andres penge.
Afgav en ordre fredag 17.11. Modtog samme dag ordrebekrÊftelse med oplysning om levering 29.11-4.12.
På trods af dette blev betalingen hÊvet mandag 20.11.(!!)
Tirsdag 21.11. blev ordren annulleret, da man alligevel ikke havde den på lager.
I dag, torsdag 23.11 har jeg stadig ikke modtaget pengene retur!!!ð€
Svar til Stofkiosken:
BelÞbet blev modtaget i går, 28.11.
Til gengÊld blev det trukket 22.11., inden I overhovedet havde styr på, at varen ikke var på lager!
Jeg har heldigvis fundet båndet et andet sted - billigere, modtaget 2 dage efter bestilling og pengene fÞrst trukket, da varen blev afsendt.
Hvad kan man lÊre af det? Man skal ikke handle med jer.

Er virkelig frustreret!!
Er virkelig frustreret!!
Hvordan kan man kalde sig en internet butik og så IKKE have en nem logisk adgang til kundeservice
Har bestilt en vare for 4 dagen siden!!
Pengene blev trukket med det samme men har derefter INET modtaget! Hvor er min vare i systemet?!?!?
Har bestil for 700kr!!!!!
Men man kan IKKE komme i kontakt med dette firma!!!!
Er det FUP!!?!
Her er mit ordrenr hvis I vil kigge på sagen

Stofkiosken ããã®åç
Jeg har bestilt to ting herfra
Jeg har bestilt to ting herfra, som skulle vÊre blevet leveret, men som ikke er kommet. Mn kan ikke få fat i dem og på hjemmesiden står der intet om min ordre! Regnede ellers med at det ville komme!!
Ordrenr.: 30387371

Blandet oplevelse...
Blandet oplevelse...
Jeg er i tvivl om jeg skal give 2 eller 3 stjerner for de har trosalt vÊret hurtige med svar på mine klager. Leveringen var lÊngere end lovet, det gjorde mig som kÞber utryk ved at handle hos dem. Den eneste måde man kan komme i kontakt med kundeservice er via mail. Ville Þnske man kunne ringe til dem. Og så levede stofvaren desvÊrre langt fra op til forventningerne udefra billederne på hjemmesiden. Så alt i alt en Êrgerlig oplevelse, men virksomheden er sikker fin nok....

Stofkiosken ããã®åç
God oplevelse - lÊkkert stof! ð
God oplevelse ð Grundet lidt dÃ¥rlige anmeldelser var jeg lidt bekymret da jeg d 3. November bestilte stof fra Stofkiosken.dk. Men det var der ingen grund til. Ved bestilling fik jeg oplyst at der var forventet levering d 15.-17. November. I gÃ¥r, d 15. November blev min pakke sat. Det jeg havde bestilt er lige som jeg hÃ¥bede. Synes der er et stort og flot udvalg til gode priser. Lidt lang leveringstid ifht hvad man er vant til, men tingene kommer jo langt vÊk fra. Alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg tÞr sagtens bestille derfra igen! Mvh Ida

Fin hjemmeside og produkter
Alt fint her. Fik oplysninger hele vejen igennem om hvad der skete med min ordre og den er modtaget i dag, og er prÊcis som forventet.

Stofkiosken ããã®åç
Jeg har en ordre hos Jer
Jeg har en ordre hos Jer, hvor I skriver, at ordren senest bliver leveret d. 31.10.23 med GLS. IfÞlge GLS er varen ikke ankommet til dem, og på Jeres hjemmeside er der kun standardskrivelser, hvorfor man ikke kan sende en personlig besked. Hvis I vil reagere på denne skrivelse, er mit ordre nr. 30347257.

Stofkiosken ããã®åç
DesvÊrre kan man ikke give 0 stjerner. Stofkiosken er svindel. d. 29. sep. kÞbte jeg stofprÞver hos dem. Pengene er hÊvet og varen er aldrig nået frem. Stofkiosken er ikke et dansk firma, men holder til i Tyskland.

Stofkiosken ããã®åç
Indtastede alt nÃ¥ede aldrig frem tilâŠ
Indtastede alt nåede aldrig frem til betaling.
Jo jeg handler meget på nettet, meget sjÊldent det ikke lykkes. Jeg finder et andet sted at handle. Gider ikke bruge min tid på noget der ikke virker.
3 stjerner er også for lidt.
Hav det godt og tak for denne gang.ð¥¹ð¥¹

Bestilt vareprÞver 14 dage siden
Bestilt vareprÞver 14 dage siden, stadig ikke ankommet.
Kundeservice svarer ikke på mine henvendelser.
Hold jer vÊk fra denne firma.

Stofkiosken ããã®åç
Meget tilfreds med varerne fraâŠ
Meget tilfreds med varerne fra Stofkiosken.
Trods problemer med leveringen, hvilket ikke var Stofkioskens skyld, kan jeg kun skrive positivt om den.
Vil klart anbefale til andre kunder.

Stofkiosken ããã®åç
God oplevelse trods skepsis sået af anmeldelser
På trods af de brogede anmeldelser her, valgte jeg at kÞbe noget fantastisk gobelinstof - med bÞger på i stofkiosken.
Og alt fungerede perfekt: Jeg fik straks en ordrebekrÊftelse og link til at fÞlge pakken hos GLS samt datoer for forventet levering. Det blev dog morgenen efter sidste dag, at en sÞd ung mand kom med pakken, men trafikken er jo trÊls for os alle efterhånden.
I pakken var det bestilte stof i rette mål, så jeg har kun godt at sige om Stofkiosken - som i Þvrigt har en rigtig god hjemmeside med mange relevante oplysninger om stofferne. Alt i alt er det jo lidt af et sats i det hele taget at kÞbe stof via internettet: Den slags krÊver jo reelt sansning af stoffets kvalitet og bevÊgelse, synet af farverne i lyset osv. osv.

Rabatkode virker ikke
Har lige bestilt og tilmeldte mig nyhedsbrevet for at fÃ¥ de 15% rabat. Den godkendte rabatkoden, men belÞbet var stadig det samme.. sÃ¥ fik faktisk ikke den rabat som de lover. Ãrgerligt⊠ordrenummer 30307018

Stofkiosken ããã®åç
Jeg lavede bestilling men fik ikke ordrebekrÊftelse
Jeg lavede bestilling men fik ikke nogen ordrebekrÊftelse på email, nu har jeg lavet en til og heller ikke fået nogen ordrebekrÊftelse?! Support siden er meget mangelfuld og man kan ikke komme i kontakt med virksomheden.

Mangler en ordrebekrÊftigelse
Jeg handlede på jeres hjemmeside i går eftermiddag.
Jeg har endnu ikke modtaget en ordrebekrÊftelse.
Er I venlige at sende den
Er I venlige at sende en kortet mail jeg kan skrive på
Kundeservicestofkiosken.dk
Er ikke mail jeg kan skrive til og jeg ikke finde linket på jeres hjemmeside