レビュアーのコメントを見てみましょう
Jesteście Oszustami. Zapłaciłam za dres, nie mogłam odebrać paczki z paczkomatu, bo byłam na wyjeździe. Dres wrocił do was,ale nigdy nie odzyskałam SWOICH PIENIĘDZY!!! Mam wszystkie maile potwierdzają... もっと見る
Świetny sklep z modą damską 😊 Wszystko przebiegło bez problemu – super jakość ciuchów, zgodne z opisem, ekspresowa wysyłka i bardzo sprawna obsługa. Zwrot również bez żadnych komplikacji. Zdecydowani... もっと見る
Super sklep! Szybka wysyka, bardzo dobry kontakt, i świetna jakoś ubrań. Spodenki i koszulki są wygodne, a bluzy bardzo dobrze wykonane. Na pewno zamówię ponownie!
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nie polecam zakupów w sklepie Stone…
Nie polecam zakupów w sklepie Stone Skirts!
Zamówiłam u nich 2 komplety dresów. Jeden oddałam. Było to 14.11.2025. Do dziś nie otrzymałam zwrotu środków. Napisałam do nich 5 maili z prośbą o zwrot i nic to nie dało. Dostaje odpowiedzi, że przepraszają, że zwrot otrzymam. A pieniędzy jak nie było tak nie ma. Widzę, że w internecie jest sporo skarg na nich.
Szczycą się, że moja dobre składy, że są polska marka. A to zwykli oszuści!
Nie polecam! Może i mają dobre materiały, ale nie są uczciwi!
Polecam super jakosc
Super jakość dresów i szybka wysyłka
Super jakość dresów i szybka wysyłka . Bezproblemowa wymiana na inny rozmiar. Serdecznie polecam!
Polecam za super jakości dresy i…
Polecam za super jakości dresy i ekspresową wysyłkę. Jeden komplet był za duży i firma zrobiła bezproblemowy zwrot środków.
Polecam genialna jakość
Polecam genialna jakość, ekspresowa wysyłka. Jeden komplet był za duży, bardzo szybki bezproblemowy zwrot.
Świetna jakość dresów
Świetna jakość dresów, materiał bardzo przyjemny i dobrze leży. Wysyłka ekspresowa, wszystko zgodne z opisem. Polecam.
Oszuści
Mam dokładnie tą samą sytuację!! Zwróciłam część towaru i od 2 miesięcy nie zwrócono mi pieniędzy. Może trzeba pisać im właśnie takie komentarze pod każdym postem, im więcej osób zobaczy tym lepiej!
Zwróciłam produkt
Zwróciłam produkt, otrzymałam maila, że został zaakceptowany. Było to w sierpniu 2025 i nadal nie otrzymałam pieniędzy. Mamy styczeń 2026.
Nie zamawiajcie tam
Nie zamawiajcie tam. Jestem kolejna osoba, którą oszukali. Od sierpnia nie wysłano mi zamówionego towaru i nie zwrócono wpłaconych pieniędzy! Mnóstwo e-maili i wiadomości do nich nie dało rezultatu dlatego zgłaszam sprawę na policję.
Ta firma to oszusci
Ta firma to oszusci. Jest grupa na fb „oszakane przez stone skirts”.
Po zamowieniu dresow szybko sie zorientowalam , ze cos nie gra jak nie wysylali zamowienia. Od razu zazadalam zwroru srodkow i kontakt sie urwal.
Ubrania bardzo dobrej jakości
Ubrania bardzo dobrej jakości, szybka wysyłka. Miła i pomocna obsługa
Dwa takie same komplety, inna bawełna
Kupiłam dwa komplety dresowe Lisa. Zielony oraz kakao. Wybrałam kakao, ponieważ już taki od nich kupiłam i był super jakościowo. Ten nowy, który na zdjęciach wyglądał tak samo jak poprzedni, okazał się bardzo słaby. Bawełna po 1 praniu! wyblakła lekko, fatalny, posłuży do sprzątania domu. Jestem bardzo zawiedziona. Ten zielony bardzo miły, bawełna kompletnie inna a dwa dresy to ten sam model, więc powinny być identyczne.
Super jakościowo ciuchy
Super jakościowo ciuchy, kontakt i obsluga na wysokim poziomie. super polecam !
Super ciuchy
Świetne ubrania!