Ãnskade reklamera ett par dyra (nya) skor som höll dÃ¥lig kvalitet och var slut redan efter ett par mÃ¥nader. TyvÀrr följer de inte konsumentköplagen, utan ansÃ¥g att jag sjÀlv skulle höra av mig til... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tog nÀstan en mÃ¥nad för mitt paket att komma. Tog en vecka för paketet att skickas sedan ytterligare 2.5 vecka för det att levereras. Han hade glömt ett par jeans som redan var sÃ¥lda till nÃ¥gon annan.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hade samarbete med detta företag och wow sÀger jag bara. Deras ton va perfekt, formella svar och trevliga. Fick hem en ganska dyr piké frÃ¥n burberry och den matcha skicket precis som beskrivet pÃ¥ hems... ãã£ãšèŠã
Jag köpte nyligen ett par Jacob Cohen-jeans frÃ¥n Store Enda och ett par Tramarossa-jeans. Jag mÃ¥ste sÀga att jag verkligen gillade dem! BÃ¥da paren har en fantastisk passform och kvalitet, och jag ser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi på Store Enda AB (559477-1999) Àr stolta över att erbjuda autentiska designerklÀder från vÀlrenommerade lyxvarumÀrken i andrahand. Varje plagg i vårt sortiment genomgår noggranna Àkthetskontroller innan det erbjuds till försÀljning för att sÀkerstÀlla den högsta kvaliteten för våra kunder.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- storeenda.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 9ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fick vÀnta över en mÃ¥nad pÃ¥ leveransâŠ
Fick vÀnta över en mÃ¥nad pÃ¥ leverans och i ett av paketen saknades dessutom ett par jeans. Ãven uteblivna svar pÃ¥ mailen och svÃ¥rt att returnera. Kan ej rekommendera detta företag.
1 månad leveranstid har fortfarande inte kommit
BestÀllde 2 jeans den 1 november nu Àr det 5 december. Ett par jeans kom hem efter 2 veckor. Jeansen var uppsydda så att de inte passar man får inte lÀmna tillbaka. Det andra paret jeans har fortfarande inte kommit. De vÀgrar avbryta min order. BestÀll inte hÀrifrån.
nice cohen jeans
Gick in på deras dropp och köpte 4 par cohen jeans alla var verkligen toppskick, bÀttre Àn de såg ut på bilderna. löste 2 haff dagen efter på under en timme. nytt personbÀsta
Handla inte hÀr!
Handla inte hÀr! Skickar inte ut ordar, och skiter fullstÀndigt på att svara på mejlen som han får. Undvik detta stÀlle
Köp inte hÀrifrÃ¥n han levererade aldrigâŠ
Köp inte hÀrifrån han levererade aldrig mina skor och slutade att svara mig på mejl
total useriÞs butikk, IKKE KJÃP
Ville avbestille orderen min, har nÃ¥ gÃ¥tt mer enn to uker og ikke fÃ¥tt noe som helst respons. Har heller ikke fÃ¥tt noe som helst oppdatering pÃ¥ kjÞpet mitt siden det ble betalt for 2 uker siden. Totalt useriÞs butikk, IKKE KJÃP HERFRA!!!
Bestilte en pakke fra dem den niendeâŠ
Bestilte en pakke fra dem den niende august og har enda ikke fått den nå har jeg plutselig fått en faktura på at jeg må betale frakt på en ting jeg ikke engang har fått
Skickar mejl utan svar
NÀr jag försöker returnera mina skor så svarar de inte och det har nÀstan gått 2 veckor. Skickade mejl men inte fått svar på 1 vecka. Tog de dessutom 1 vecka och skicka skorna.
Skor som aldrig kom fram
Jag bestÀllde ett par skor 16 oktober. Store enda tog emot bestÀllningen och tog pengarna men de har fortfarande inte fraktat min vara nÀr det står att det ska ta 2 till 5 arbetsdagar om man Àr i Sverige, vilket jag Àr. KÀnner mig lurad och Àr sjukt besviken, fattar inte riktigt vad det var som gick snett. Mitt ordernummer Àr 2878.
Jag ger 5 stjÀrnor
Jag ger 5 stjÀrnor, Detta för bra och snabb service. Första gången blev det en återbetalning- det löstes snabbt och utan krångel. Andra gången gick leveransen snabbt och priset var riktigt bra. KÀnns tryggt att handla hÀr.
Very happy with the jacket
Very happy with the jacket, authentic and no issues. Would recommend.
Jag vill returnera ett par jeans menâŠ
Jag vill returnera ett par jeans men varenda gång man kontaktar dem så tar det veckor innan man får ett riktigt meningslöst svar från deras kundservice. Riktigt oseriöst företag som inte har någon seriös kundservice.
Seriöst företag
Seriöst företag
Bra kundservice och bra kvalitet
Bra service Ànda nackdelen Àr att deâŠ
Bra service Ànda nackdelen Àr att de tar lång tid men annars riktigt bra
Riktigt lÃ¥ngsamma i skickades av dinâŠ
Riktigt lÃ¥ngsamma i skickades av din order. Ãver en vecka efter order lagd för att skicka ivÀg din order.
Skorna kom i hur bra skick som helst
Skorna kom i hur bra skick som helst, ser helt nya. JÀtte nöjd med köpet.
OjÀmn kundtjÀnst
Vill returnera ett par jeans. KundtjÀnst har inte svarat på 30 dagar samtidigt som de fortsÀtter posta på Instagram. SÀmst intryck.
Jag bestÀllde ett par jeans och fickâŠ
Jag bestÀllde ett par jeans och fick vÀnta i över en månad. Under den tiden försökte jag flera gånger kontakta sÀljaren via mejl, men fick varken svar eller någon återbetalning.
Det kÀnns vÀldigt oseriöst och jag Àr både besviken och frustrerad över hur detta hanterats. TyvÀrr Àr detta det sÀmsta köp jag någonsin gjort, och jag vill dÀrför starkt avråda andra från att handla hÀr.

Storeenda ããã®åç
Great
Great! I ordered from Italy, delivery was very fast and the shoes were in good condition.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ