Ãnskade reklamera ett par dyra (nya) skor som höll dÃ¥lig kvalitet och var slut redan efter ett par mÃ¥nader. TyvÀrr följer de inte konsumentköplagen, utan ansÃ¥g att jag sjÀlv skulle höra av mig til... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tog nÀstan en mÃ¥nad för mitt paket att komma. Tog en vecka för paketet att skickas sedan ytterligare 2.5 vecka för det att levereras. Han hade glömt ett par jeans som redan var sÃ¥lda till nÃ¥gon annan.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hade samarbete med detta företag och wow sÀger jag bara. Deras ton va perfekt, formella svar och trevliga. Fick hem en ganska dyr piké frÃ¥n burberry och den matcha skicket precis som beskrivet pÃ¥ hems... ãã£ãšèŠã
Jag köpte nyligen ett par Jacob Cohen-jeans frÃ¥n Store Enda och ett par Tramarossa-jeans. Jag mÃ¥ste sÀga att jag verkligen gillade dem! BÃ¥da paren har en fantastisk passform och kvalitet, och jag ser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi på Store Enda AB (559477-1999) Àr stolta över att erbjuda autentiska designerklÀder från vÀlrenommerade lyxvarumÀrken i andrahand. Varje plagg i vårt sortiment genomgår noggranna Àkthetskontroller innan det erbjuds till försÀljning för att sÀkerstÀlla den högsta kvaliteten för våra kunder.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fast delivery to the Netherlands
Fast delivery to the Netherlands.
Def coming back ðªðŒ
Bra och snabb service
Bra och snabb service! Seriöst företag
Veldig fornÞyd
Etter at pakken ble sendt, tok frakten kun 4 dager â veldig imponert! Bor i Norge, sÃ¥ det gikk raskt. Shortsen er helt perfekt â god passform, bra kvalitet og ser akkurat ut som pÃ¥ bildene. Kommer definitivt til Ã¥ bestille igjen!
Store Enda â Digital lyx pÃ¥ hög nivÃ¥
Store Enda Àr en stilren och exklusiv onlinebutik med ett imponerande urval av high-end mode. HÀr hittar man handplockade plagg från både vÀlkÀnda modehus och nischade designers. Webbplatsen Àr enkel att navigera, leveransen snabb och kundservicen utmÀrkt. En smidig och lyxig shoppingupplevelse från början till slut.
Betyg: 5/5
Ik ben ontzettend blij met Store EndaâŠ
Ik ben ontzettend blij met Store Enda AB. Ik heb 2 broeken van Jacob Cohen besteld en beiden waren perfect! Levering naar Nederland ging heel goed. Voor orginele broeken en een goede service moet je hier zijn ð
Allt var bra i helhet
Allt var bra i helhet, hade varit 5/5 om leveransen inte blev försenad med 2 dagar men fick höra att det var en hektisk vecka för dem så Àr Àndå nöjd med hur allt gick. Schyssta byxor och bra kvalite.
DÃ¥rlig kundeservice og leveringstid
Jeg kjÞpte et par jeans fra Store Enda den 18. april, og fikk bekreftelse pÃ¥ at varen ble sendt den 2. mai. IfÞlge PostNord har pakken imidlertid fortsatt status som âventer pÃ¥ pakkenâ, og det har nÃ¥ gÃ¥tt nesten en mÃ¥ned siden bestillingen ble gjort.
Leveringstiden som ble oppgitt ved kjÞp var 3-7 virkedager, noe som gjÞr denne forsinkelsen både uakseptabel og frustrerende.
Disappointing Experience withâŠ
Extremely Disappointing Experience with Storeenda
I placed an order for a pair of jeans on April 12, 2025 through Storeendaâs website.
After waiting for weeks with no delivery, I contacted their customer service, only to be told that the jeans had already been bought.
This experience has been frustrating, unprofessional.
I do not recommend Storeenda.

jÀttenöjd och bra service
jÀttenöjd och bra service! Bra skick på plagget och ganska snabb leverans. Jag rekomenderar starkt.
Tredje gÃ¥ngen jag försöker handla frÃ¥nâŠ
Tredje gången jag försöker handla från Store Enda och samma sak varje gång att de tar betalt direkt men de struntar i att skicka varan inom rimlig tid.
Nu har det gått 11 dagar utan att de ens har skickat ivÀg paketet.
Extra trist nÀr jag har kontaktat dem och sagt att snabb leverans Àr viktig då det Àr en present.
Rekommenderar inte StoreEnda och har inget förtroende för dem lÀngre!

Storeenda ããã®åç
BestÀllt ett par gÃ¥nger och alltidâŠ
BestÀllt ett par gånger och alltid varit nöjd
Grym service
RÀtt snabb leverans

Storeenda ããã®åç
Kundservicen gick inte att göra enâŠ
Kundservicen gick inte att göra en retur med så kunde inte lÀmna tillbaka mina byxor som var för små och byta till en större storlek

Lureri
Lureri. Tar over 50 dager med levering. Står at det tar 3-7 virkedager. Har enda ikke fått de etter 42 dager! Dårlig kundeservice. Anbefales ikke! Frakt koster 200kr ca. Plus toll på minst 128kr! Sto at man måtte bare betale 100kr per jeans. Kom opp til en kostnad på over 600kr

I orded a pair of jeans on the 18th ofâŠ
I orded a pair of jeans on the 18th of April. It was expected a delivery of between 5-7 days. Today it is 29th of April, and I have still not heard from them. No confirmation that the package is on the way. I have sent multiple emails, but no answer back.
Update 30. april : sent another e-mail with the proof of my order, but still no reply from them.

jacob cohen jeans
mina jeans kom lite sent men nÀr de kom fram satt de vÀldigt bra. jeansen fick 8,5 i betyg med beskrivningen ''tecken på anvÀndning uppkommer'', dock var de små blåa fÀrgflÀckar på byxorna vilket jag inte anser som tecken på anvÀndning. sedan vet jag inte om det var något butiken missade eller inte. men i det stora hela fick jag en bra bralla!
Super service!
Bra kundservice
BestÀllde ett par jeans och hade lite problem, men fick snabb hjÀlp och kompensation för mina bekymmer!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ