Ãnskade reklamera ett par dyra (nya) skor som höll dÃ¥lig kvalitet och var slut redan efter ett par mÃ¥nader. TyvÀrr följer de inte konsumentköplagen, utan ansÃ¥g att jag sjÀlv skulle höra av mig til... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Tog nÀstan en mÃ¥nad för mitt paket att komma. Tog en vecka för paketet att skickas sedan ytterligare 2.5 vecka för det att levereras. Han hade glömt ett par jeans som redan var sÃ¥lda till nÃ¥gon annan.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hade samarbete med detta företag och wow sÀger jag bara. Deras ton va perfekt, formella svar och trevliga. Fick hem en ganska dyr piké frÃ¥n burberry och den matcha skicket precis som beskrivet pÃ¥ hems... ãã£ãšèŠã
Jag köpte nyligen ett par Jacob Cohen-jeans frÃ¥n Store Enda och ett par Tramarossa-jeans. Jag mÃ¥ste sÀga att jag verkligen gillade dem! BÃ¥da paren har en fantastisk passform och kvalitet, och jag ser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi på Store Enda AB (559477-1999) Àr stolta över att erbjuda autentiska designerklÀder från vÀlrenommerade lyxvarumÀrken i andrahand. Varje plagg i vårt sortiment genomgår noggranna Àkthetskontroller innan det erbjuds till försÀljning för att sÀkerstÀlla den högsta kvaliteten för våra kunder.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- storeenda.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 9ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
My first time buying and I was reallyâŠ
My first time buying and I was really happy with both my order and customer serviceð€© Not only do they have great pieces, but also great customer serviceð
I recommendâºïž
BÀsta jeansen
Jag köpte nyligen ett par Jacob Cohen-jeans från Store Enda och ett par Tramarossa-jeans. Jag måste sÀga att jag verkligen gillade dem! Båda paren har en fantastisk passform och kvalitet, och jag ser verkligen fram emot att anvÀnda dem. Det kÀnns som en bra investering i min garderob.
Snabbt,enkelt och bra pris
Service and High-Quality
Good Service and Quality Products!
I had a good experience shopping at StoreEnda. The customer service was good, with quick responses and helpful assistance. My order arrived on time here in Norway
I recommend StoreEnda for their service
Yes jag bestÀllde ett par jeans och deâŠ
Yes jag bestÀllde ett par jeans och de står att ni fraktar 24h efter köp men de kan jag sÀga att de skedde ju absolut inte utan de tog ju 1,5 vecka för er att boka frakten och inte skickat nått paket. Vilket resulterade i att ni skyllde på PostNord som inte hade nånting med de hÀr att göra och jag fick inga jeans utan blev återbetalad mina pengar och ingen rabatt eller ersÀttning för detta. Otroligt missnöjd

Storeenda ããã®åç
Veldig kjapp levering og hyggelige
Jacob cohen jeans
Trevlig kille, snabb support, bra skick beskrivning, det som gör att det inte blir 5 stjÀrnor Àr att leverans tiden kan dröja, men annars får jeansen 10/10, men gör retur pågrund av storleken.
VÀntade De jag köpte skulle komma efterâŠ
VÀntade De jag köpte skulle komma efter 4 dagar men de tog en månad bara för dom att skicka och sen ytterligare 1 månad senare så frågar jag dom nÀr de skulle komma och då så sa dom att dom inte kommer så de tog 2 månader för att veta att jag inte får något sen tog de ytligare 1 månad för att få tillbaka mina pengar

Otroligt dålig service
Otroligt svårt att få kontakt me företaget, jÀtte dålig service och upp till 1 månads leverans tid!
Generellt dåligt!

Storeenda ããã®åç
Tog lite tid med leveransen
Tog lite tid med leveransen. Men annars riktigt bra hemsida och trovÀrdig.
Fick leverans i god tid
Sköna och beskriver varan braðð»
Boggi milano vÀst, storlekâŠâŠ.
Frågade om hur stor vÀsten var, fick svaret från er att den passar en person som Àr 178-185. Jag Àr sjÀlv 180, Àndå var den för liten.

Fick Soho vibes & ser visionen
Fick Soho vibes & ser visionen
Store enda har 4/10 rizz men Venom Batman. Lion bar Àlskar mig nu för jag köpte sÃ¥na grisch arigato filip mÃ¥del hos store endaâïž
UtmÀrkt produkt som var bra förpackad
UtmÀrkt produkt som var bra förpackad. Passade perfekt och jackan var av hög kvalitet. Enkla och många betalningssÀtt att vÀlja på.
Snabb leverans, enkelt med retur.
Enkelt att komma i kontakt med kundtjÀnst.
Det var bra leveranstid och Àr riktigtâŠ
Det var bra leveranstid och Àr riktigt nöjd med mitt köp
Idag nÀr det regnade skyddade det vÀldigt bra för överkropp
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ