2.2

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Snyd og bedrag

Snyd og bedrag. Samme historie som andre. Laver en forespørgsel på hyttefortegnelsen, og bliver så afkrævet fuld lege OG depositum, selvom jeg aldrig skriver under, og aflyser inden for 2 uger.

Ole fik naturligvis ikke pengene, men pas på. Det er ikke det værd.

2023年1月26日

BONDEFANGERI

BONDEFANGERI. Hold her langt væk fra online forespørgsel af Store Klaus. Vi lavede en online forespørgsel på leje af hyttent en weekend til en 5 klasses hyttetur. Ole Risch sender umiddelbart herefter en kontakt og opkræver depositum da han fastholder jeg har booket hytten. Jeg oplyser at jeg ikke ønsker at lave en booking da prisen som Ole nu oplyser (7.800 + 3.500 i gebyr som skal dække vand/varme + evt ødelagte ting) bliver for dyr ift budget for klassen, men Ole fastholder at vi nu skal betale op til 5.000 for aflysningsgebyr! Jeg har alene lavet en forespørgsel på en hjemmeside og ikke en endelig booking med "signering". Det er simpelthen ikke i orden. Hvis nødvendigt må sagen gå i forbrugerrådet. Jeg har aldrig oplevet noget lignedende. Mit bedste råd er derfor: hold jer langt væk fra denne hytte.

2022年9月14日

Under al kritik

Under al kritik! Hold jer væk! Bryllupsreservation for mere end 90 gæster m overnatning aflyst fire dage før med dårlige undskyldninger, ingen kontakt. Ingen hjælp til at finde alternativ, intet tilbud om at dække merudgifter eller nogen som helst form for beklagelse, der kunne hjælpe. Oven i købet har vi siden mødt mennesker, som tilsvarende havde fået en konfirmation aflyst i sidste sekund. Hold jer væk!

2022年6月14日

Elendig oplevelse

Ejeren af Store Klaus har aflyst min og min klasses blåbogstur 2 dage inden den planlagte "indflytningstid".
"Kommunen lader mig ikke leje det ud til en gymnaiseklasse" påstår han - efter vi allerede har sendt en pengesum på næsten 13.000kr til ham.
Dette går simpelthen ikke, da blåbog er noget man - som klasse - ser enormt meget frem til, og når lille Klaus pludselig kommer og ødelægger det, kan man ikke blive andet en sur.

Lille Klaus. Forvent en hob af 3.C elever der kommer styrtende mod Stenløse inden for de næste 48 timer! (Ik rigtig), men det ikke okay!

2022年1月12日
5つ星のうち4の評価

Hytte med en god ånd.

Vi holdt vores søns konfirmationsfest i Store Klaus.
Det var det dejligste hus at holde fest i. Sydvendt terasse super pejse hyggestue og skøn spisesal. Fodboldbane til børnene udenfor.
Køkkenet var godt, der var alt det fornødne alt virkede upåklageligt.
Vi blev godt behandlet, selvom udlejeren kan virke lidt brysk. Rart at der meget klare spilleregler og ingen leflen.
Huset er gammelt og det er ikke luksus, toiletterne er lidt gamle, men det har en supergod ånd. Stedet kan kun anbefales.

2021年8月26日

Kan ikke anbefales

Vi lejede hytten for at holde en rustur. Vi fik en regning på 8000kr for ting vi ikke havde gjordt. Komfuret virkede ikke, så at lave mad til 58 mennesker var en udfordring. Hytten var beskidt så en hovedrengøring var nødvendig inden brug (dette skulle være gjordt INDEN vi ankom). Vi afleverede hytten i bedre stand end den blev modtaget. Vi har heldigvis billeder af hytten både før og efter vi ankom, så ingen kan være i tvivl. Kan IKKE anbefales.

2020年3月3日

レビューの対象になっている企業の方へ