Den bedste vinduespolering jeg har prøvet. Kan kun anbefale, meget grundig polering uden streger som jeg ellers altid oplever fra andre, flinkeste vinduespudser med fleksible tider og til en god pris.... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har fået mine vinduer pudset af Storm polering 2 gange, og begge gange har jeg været meget glad for resultatet! Jeg bor på 5. Sal og var bekymret for om han kunne pudse vinduerne på yder siden, me... もっと見る
God vil gøre det igen Per og Jytte
企業が回答しました
Jeg er en af de få faglærte vinduespudsere, og jeg sikrer altid gode resultater. Jeg går meget op i at være et grønnere valg, så jeg er udelukkende på cykel rundt omkring lokalt på Bryggen, Amager, i Indre by eller København.
Gunløgsgade 48, 4 TV, 2300, København S, デンマーク
Perfekt på alle måder, hurtig aftale, formidabel service og meget sympatisk person.

Stormpolering からの回答
Jeg spurgte Morten i dag hvor længe det er siden han startede som vinduespudser. 2 år var svaret - og da jeg har været kunde siden han begyndte tænkte jeg, at så er det vist på tide at skrive en anmeldelse ❣️. For Morten er en man holder fast i . Det mærkes (og ses !) at Morten går meget op i at gøre et godt og professionelt stykke arbejde !

Stormpolering からの回答
Morten er dygtig, grundig og hurtig til at skaffe flotte, rene klare vinduer ... og så er han en ualmindelig sød ung mand.

Stormpolering からの回答
Vi har netop fået nye vinduer i min ejendom og jeg og to andre beboere havde i torsdags besøg af Morten.
Vi er alle tre enige om, at vi aldrig har set så flotte vinduer. WOW!
Kommer ikke til at bruge andre end Morten i fremtiden.

Stormpolering からの回答
Først… Morten er en utrolig rar og yderst venlig ung mand og har let til smil.
Han går virkelig op i sit håndværk, samtlige vinduer står helt klare, UDEN striber/pletter.
Han går den grønne vej, bl.a. ved at cykle til kunderne.
Utrolig fair pris.
Andet besøg her i mit hjem, Morten du har fået endnu en FAST kunde.
Tusind tak.

Stormpolering からの回答
Morten kom præcis til den tid vi havde aftalt.
Og da han gik var mine vinduer så flotte
Har allerede aftalt næste vindues polering

Stormpolering からの回答
Jeg bruger fast Morten til vinduespolering, og han kan varmt anbefales. Han overholder aftaler og leverer skinnede resultat.

Bedste vinduespudsning.
Kom til aftalt tid.