レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Het is een mooi initiatief om mensen te laten lezen. In ieder geval om mensen geïnteresseerd te maken voor literatuur. Echter met Humberto als ambassadeur, laat ik zeggen als uithangbord op de tv... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Är vÀl nÃ¥gorlunda nöjd. Appen fungerar OK men det saknas en del författare som andra tjÀnster har med. Undrar hur mÃ¥nga bra böcker jag har missat och om jag i verkligheten har betalt för mycket för tj... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Logowalam sie z dwoch maili i przez

Logowalam sie z dwoch maili i przez pomylke zalozylam dwa konta . Zorientowalam sie ze mam podwojnie scigany abonament i od razu pisalam wyjasnienia . Byl to basic . Wyprostowanie sytuacji zajelo 4 miesiace . Oplata podwojna ,ale po 10 godzinach sluchania mnie odcinalo nie moglam odsluchac tych zaplconych kolejnych 10 godzin , z tego wnioskuje ze widziano ze slucham tylko 10 h.Duzo maili napisalam i musialam zablokowac karte w banku

2026幎3月31日

Waarom Humberto

Echter met Humberto als ambassadeur, laat ik zeggen als uithangbord op de tv recaclame weet je , dat je dit nooit gaat bereiken. De man Humberto, alleen uit op geld, geen enkele positieve uitstraling en geen enkele echte verbinding met in dit geval uw product zorgt voor verwijdering ipv aantrekken. Heel jammer voor een niet slecht product!

2026幎4月7日

Kwaliteit van voorlezers

Ik ben al lang abonnee van Storytel en heb al heel veel boeken beluisterd. Ik heb nu een mail gestuurd met de vraag waarom er geen kwaliteitscontrole op het werk van de voorlezers is. Voorlezers kennen duidelijk bepaalde woorden niet omdat ze de klemtoon verkeerd leggen en in vertaald werk worden namen plaatsen en bewust niet vertaalde woorden compleet fout uitgesproken. Ik zie dat Storytel niet reageert op reviews op Trustpilot. Dat vind ik erg jammer om te zien, Misschien dat Trustpilot ze daarop kan attenderen.

2026幎3月6日
5぀星のうち1の評䟡

My books that I want to read cost extra

So they offer for free to try storytel but most of my books that I want read cost. They offer books that it is not so popular or outdated I guess. And it is annoyed that I want to read the ebook and listen at the same time but most of them that I really want have not. Storytell watch app android is a big buggy.

2026幎2月1日
5぀星のうち1の評䟡

Ur urselt berÀkningssystem på totalt anvÀnda timmar

Tog en provperiod på 90dagar för ca en vecka sedan. Provperioden anger 100h lyssning/lÀsning per månad, men enligt deras berÀkningssystem på appen har jag redan lÀst och lysnnat i 73h. Alltså tre hela dygn, vilket Àr omöjligt då jag har lyssnat på en bok i 22min och lÀst 49sidor i en annan. OavsÀtt hur man Àn vrider och vÀnder på det så har jag inte anvÀnt appen i 3 totala dygn. Det Àr uppenbart att det Àr något fundamentalt fel på deras berÀkningssystem och jag kommer absolut inte övergå till att bli en betalande kund.

2026幎1月26日

Po wykupieniu subskrypcji Unlimited nic
W ÅŒadnym razie nie polecam

Po wykupieniu subskrypcji Unlimited nic nie działa – w kaÅŒdej ksiÄ…ÅŒce, którą próbuję włączyć, pojawia się komunikat „Skorzystaj ze zniÅŒki”.
Napisałam do biura obsługi klienta, niestety bez rezultatu. Od razu anulowałam subskrypcję, po kilkunastu minutach dostałam emaila radośnie gratulującego mi przywrócenie subskrypcji! To są jakieś kpiny z klientów, proponuję uwaÅŒać komu podajecie swoje dane. Ja niestety,- mądry Polak po szkodzie.

2026幎1月25日
5぀星のうち2の評䟡

Rörigt

Provade 90 dagar 30h gratis men kommer fortsÀtta lyssna hos en konkurrent istÀllet.

Upplever appen som rörig och att inte kunna spara flera listor för böckerna för bokhyllan rörig. Största problemet Àr dock lyssningshastigheten som inte sparas utan måste stÀllas in på varje bok, otroligt störande nÀr man lyssnar på böcker i 1.5x hastighet jÀmnt.

2026幎1月7日

Det finns de som Àr bÀttre Àn Storytel

Som ljudbokskund till Storytel skaver det att jag inte Àr deras prio, utan man Àr ett medel för att uppnå målen, vilket man som kund påminns om hela tiden.
1. Storytel promotar "sina" författare vilket innebÀr att det Àr svårare att hitta böcker av andra Àn de som publiceras av Storytel. Det innebÀr att en mÀngd böcker av sjÀlvutnÀmnda författare som ingen Àr intresserad av som fyller upp flödet nÀr man söker böcker.
2. Det medför att sökfunktionerna inte utvecklats - jag lyssnar t ex en hel del på engelska böcker och då går det bara att söka på engelska så får jag alla engelska böcker. Mer Àn så går det inte att bryta ner. (För det Àr inte viktigt för Storytel för det Àr inte de böckerna de vill föra fram).
3. Och nu nÀr Storytel börjat sÀlja engelska ljusböcker förstår jag varför de engelska böckerna inte sorteras bÀttre i abonnemangstjÀnsten. Storytel vill att jag utöver abonnemanget ska köpa ljudböcker av dem för 149:-/st. Storytel sÀger att jag inte ska oroa mig för inget innehåll har tagits bort från abonnemagsdelen i o m att de öppnat en köp-funktion. OK, men försök att övertyga mig om att det inte kommer påverka det kommande innehållet i abonnemangen...
Har du pengar du vill bli av med så skaffa ett abonnemang på Storytel - om inte finns det en flera andra ljudbokslverantörer som vet att vÀrdesÀtta sina kunder.
Så jag sÀger nej tack och hej från mig...

2025幎12月31日
5぀星のうち1の評䟡

Jag har försökt avsluta mitt abonnemang

Jag har försökt avsluta mitt abonnemang då jag inte har något konto kan jag inte avsluta abonnemanget. Företaget drar 269:- i månaden. Jag har mailat, chattat med kundservice men får ingen hjÀlp. De hÀnvisar till att sÀga upp avtalet nÀr jag loggar in på mitt konto, eftersom kontot inte finns går det inte att sÀga upp avtalet Àndå drar företaget varje månad avgift för ett abonnemang som inte finns.

2025幎12月30日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb zojuist mijn dure

Ik heb zojuist mijn dure Unlimited-abonnement gestart, maar het werkt helaas niet. Ik blijf vernieuwen, maar er verandert niets. Dit is echt erg teleurstellend en ik vind het behoorlijk onacceptabel dat het niet functioneert.

Kunt u mij alstublieft helpen dit zo snel mogelijk op te lossen?

2025幎12月12日
5぀星のうち4の評䟡

I love storytel

I love storytel, as I can access books in 5 languages and the most important is that I can hear or read books in my mother's tongue. However, for the price we are paying when a book is downloaded once I don't understand why it is fully removed once you haven't pay the full price monthly. I think we all strive to read but are yet fully busy with life sometimes and I don't think I need to pay a full amount of I haven't got time to read or listen everyday. I may take breaks to finish what I have started and removing the books from the downloaded list is laughing stock as any other app that does that. Stop being so commercial, if you want strong public.

2025幎12月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス