レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Bookbeat har ett bra utbud. Det jag dÀremot har svÃ¥rt att förstÃ¥ Àr hur redan betalda lyssnartimmar som ej hunnits anvÀndas under aktuell period inte kan sparas och anvÀndas pÃ¥ nÀstkommande period.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

I cancelled my subscription on 7. February where I was charged for the month. There was no payment for March but suddently on 8. April I have been changed again. It's very annoying thar I have to us... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det er dejligt at kunne opgradere, hvis timerne bliver brugt for hurtigt. Prisen bliver beregnet forholdsmÊssigt ude fra det antal dage, der er til nÊste periode starter. Bookbeat har nÊsten alle d... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Geen contact met klantenservice te krijgen. Zeggen dat ze binnen 24 uur op mail reageren, gebeurt niet. Men kan geen telefonisch contact opnemen, alleen de irritante chatbox. Intussen werkt mijn Bo... もっず芋る

䌁業情報

1. 曞店

圓該䌁業による蚘述

BookBeat er en streamingtjeneste med over 1 million lydbÞger og e-bÞger!🎧 Du kan vÊlge mellem tre abonnementer og finde det, der passer bedst til dig📱 💜 Basic-pakken er for dig, der lytter ca. 30-40 minutter hver dag. Med Basic-pakken for 59 kr. om mÃ¥neden kan du lytte i op til 20 timer hver mÃ¥ned 💜 Standard-pakken passer de flestes lytte- og lÊsebehov, hvor man til 99 kr./mÃ¥ned fÃ¥r 50 timers lytning. 💜 Premium-pakken er perfekt til dem, der lytter lidt over 3 timer hver dag, her fÃ¥r du 100 timer til 129 kr./md. Uanset pakke, har man altid adgang til hele vores katalog 📚 Du kan altid opsige din prÞveperiode eller abonnement nÃ¥r som helst, uden binding!🙌 Hvis du har spÞrgsmÃ¥l eller funderinger, er du altid velkommen til at kontakte os pÃ¥ support.dk@bookbeat.com 💌

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

I cancelled my subscription but still pay!

It's very annoying thar I have to use my time to complain per e.mail which depending on where you find the mail adress, this can be different. I hope they will revert before I'll have to start a procedure with my bank!

2026幎4月15日

Hej Barbara,

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at du har fået et svar fra os i dag, og at problemet skyldtes, at du havde oprettet flere konti hos os. Hvis du har flere spÞrgsmål, er du velkommen til at svare på den e-mail, du modtog i dag, eller kontakte support.dk@bookbeat.com.

Venlige hilsner fra Team BookBeat

Nooit gebruiken

Nooit gebruiken, betaal 0,10 euro voor je uitslag dag later krijg je een niet aanvechtbare 49,90 betaling op je rekening, test geeft geen nauwkeurige uitslag.

2026幎4月10日

Hi Mika,

Bedankt voor je review. Ik kan helaas niet zien dat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice, maar we hebben geen product dat €49,90 kost.
Neem alsjeblieft contact met ons op via klantenservice@bookbeat.com, dan kijken we samen wat er precies is gebeurd.

Vriendelijke groeten van Team BookBeat

Havde et prÞveabonnement i 2024 som er

Havde et prÞveabonnement i 2024 som er opsagt, men nu har de trukket 129 kr. i april 2026. Hold jer langt vÊk fra BookBeat.

2026幎4月8日

Hej Lisbeth,

Tak for din feedback. Det er ikke muligt for os at trÊkke penge, hvis du ikke har et aktivt abonnement. Vi hjÊlper dig gerne med at finde ud af, hvad der er sket. Kontakt os blot på support.dk@bookbeat.com.

Venlig hilsen
Team BookBeat

TrÊkker penge uanmeldt

Lover 100 timers gratis lyt, men trÊkker stadigvÊk pengene selvom jeg knap har hÞrt 10. Derudover er det utroligt underligt at man ikke selv kan slette sin konto uden at skulle vÊre bekymret for at den fortsat trÊkker. Virkelig elendigt

2026幎4月8日

Hej Frederikke,

Tak for din feedback.
Vi beklager virkelig, at du har haft en dårlig oplevelse hos BookBeat. SelvfÞlgelig skal der ikke trÊkkes penge, hvis du har opsagt dit abonnement, eller hvis du skulle have en gratis periode.

Det er også muligt at opsige dit abonnement når som helst via din kontoside, og når din konto er inaktiv, kan du naturligvis også slette den selv.

Vi vil meget gerne hjÊlpe dig med dette! Kontakt os på support.dk@bookbeat.com, så undersÞger vi, hvad der er sket!

Venlig hilsen Team BookBeat

Das Stunden Abonnement ist reiner

Das Stunden Abonnement ist reiner Betrug. Die Stunden können nicht in den nÀchsten Monat ÃŒbernommen werden und verfallen. Sogar zusÀtzlich zum Abo teuer gekauft Stunden verfallen! Hat man z.B. am 30./31. des Monats keine Stunden mehr, kann man nicht mehr weiter hören. Mitten im HörbÃŒch. Dann kann man nur 20 Stunden extra kaufen, welche aber nicht einen Monat gÃŒltig sind sondern zum 31. verfallen. Braucht man also nicht innerhalb von einem Tag alle 20 Stunden auf, schmeißt man Geld aus dem Fenster.
Das sowas ÃŒberhaupt legal ist, ist eine Frechheit.
Bookbeat sollte verklagt werden, das ist kriminell.

2026幎3月30日

Hej Merlin,
lieben Dank fÌr dein Feedback. Es tut uns wirklich leid, dass unser Abo-System nicht das Richtige fÌr dich ist. Wir geben dein Feedback selbstverstÀndlich weiter. Falls du Fragen hast, kannst du dich gern an kontakt@bookbeat.com wenden.
Beste GrÌße von Team BookBeat

5぀星のうち1の評䟡

Har for lÊnge siden vÊret abonnent hos

Har for lÊnge siden vÊret abonnent hos dem,
lige pludselig trÊkker de penge igen, det er ikke så store belÞb, men frygtelig irriterende.
Ligeledes at man ikke kan melde sig ud på deres hjemmeside

2026幎3月16日

Hej Ole,
Tak for din anmeldelse. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement under "Administrer abonnement" på din kontoside på bookbeat.dk.
Jeg kan desvÊrre ikke se, at du har kontaktet os, men hvis du har brug for hjÊlp, er du altid velkommen til at skrive til support.dk@bookbeat.com.
Hilsner fra Team BookBeat.

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte abonnement i januar og avbestilte med en gang.

Bestilte abonnement i januar, men det gikk galt med registrering av betaling. Skrev e-post umiddelbart og ba de om å slette meg fra alt. Det har de tydeligvis ikke gjort. Det skulle vÊre 2 mnd gratis og nå har jeg fått krav om betaling. Hold dere langt unna. Dette er svindel.

2026幎1月12日

BookBeat からの回答

Hej og tak for din anmeldelse.
Jeg kan desvÊrre ikke finde nogen e-post fra dig, da du valgte ikke at give os mere information om din sag.
Hvis noget er gået galt, vil vi selvfÞlgelig hjÊlpe dig. Kontakt os på support.dk@bookbeat.com, så kigger vi på din konto.

Bondefangeri

Bondefangeri. Jeg sÞgte en bestemt titel på nettet som lige var udkommet. Bookbeat havde den jf. sÞgningen. Så jeg oprettede et abonnement. Da jeg så kom ind på mit nye abonnement og sÞgte bogen for at hÞre den, så var den der ikke.

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at dette er sket. Det kan vÊre, at bogen, du fandt på nettet, var på et andet sprog. Hvis du kontakter support.dk@bookbeat.com og fortÊller, hvilken bog det drejer sig om, kigger vi gerne på det.

Trap er niet in!

Eigenlijk is 1 ster nog teveel. Ik maakte gebruik van een aanbieding uit de ING rentepuntenwinkel. Maar het activeren van de app lukte niet. Maar Boobeat bleef wel lekker incasseren. Je kan niet bellen met een helpdesk, je moet mailen met Ramona, Anna, Shirley, Daisy, elke keer een ander. En niemand die snapt wat je probleem is. Dus trap er niet in!

Hi Nicolien,

Bedankt voor je review. Sorry dat je kwestie wat langer heeft geduurd. Ik zie dat we hebben kunnen vaststellen dat je een account had aangemaakt met de aanbieding en dat dit ook werkte. Daarom moest je betalen, maar blijkbaar heb je om de een of andere reden nooit toegang tot je account gehad.
Ik zie dat we je kwestie hebben afgerond en hoop dat je uiteindelijk toch tevreden bent.

Groetjes van Team BookBeat

Tid og pris

Tid og pris. Blev samlet set meget dyr.

Hei SÞren,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager virkelig, at BookBeat ikke er det rette for dig. Hvis du har spÞrgsmål eller Þnsker at give yderligere feedback, er du meget velkommen til at kontakte os på support.dk@bookbeat.com.

5぀星のうち1の評䟡

Book Beat bÞr have styr på

Book Beat bÞr have styr på, hvem der kan gÞre brug af deres gratis tilbud i en periode, og ikke sende mails til personer, der ikke kan gÞre brug af det - spild af både deres og min tid.

2026幎2月20日

Hej Conni,

Tak for din feedback. Det ser ud til, at du ikke har fået en prÞveperiode, fordi du allerede har haft en tidligere. At du alligevel har modtaget tilbud skyldes, at vi altid sender tilbud til kunder, der har oprettet en konto, men ikke aktiveret den endnu. FÞrst når du registrerer din betalingsmetode, kan vores system se, at du har haft en prÞveperiode fÞr.

Vi kan godt se, at det kan fÞles misvisende, men vi håber, at du har forståelse for, at vi ikke på forhånd kan vide, at du har oprettet en konto tidligere.

Venlige hilsner, Team BookBeat

Umuligt at få svar fra BookBeat på opsigelse af Abb 😢

Får IKKE svar - når man skriver -
Har bedt om bekrÊftelse på opsigelse af abb
( som aldrig har vÊret der !!!)

2026幎2月23日

Hej Gitte,
Tak for din feedback. Vi beklager virkelig, at du ikke er tilfreds. Jeg kan se, at dit abonnement er blevet opsagt, og at alt ser ud til at vÊre blevet lÞst. Hvis der er noget mere, vi kan hjÊlpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os.
Venlige hilsner, Team BookBeat

5぀星のうち2の評䟡

Bookbeat har ett bra utbud, men dålig lyssnarservice

Bookbeat har ett bra utbud. Det jag dÀremot har svårt att förstå Àr hur redan betalda lyssnartimmar som ej hunnits anvÀndas under aktuell period inte kan sparas och anvÀndas på nÀstkommande period. De bara raderas! Rimligen borde förbetalda timmar kunna anvÀndas eller åtminstone hanteras på ett sÀtt som inte innebÀr att kunden förlorar det man redan har betalat för.
Detta Àr en oerhörd dålig service.
Bookbeat verkar ej heller bry sig alls om kundernas åsikter om detta.

2026幎2月20日

Hej Agneta,

Stort tack för din feedback.

På BookBeat betalar du alltid för en 30-dagarsperiod som innehåller ett visst antal timmar. Timmarna gÀller endast under den perioden och kan inte tas med till nÀsta period.

SjÀlvklart ger vi din åsikt vidare till ansvarig avdelning. Om du har fler frågor kring det Àr det bara att du hör av dig till oss!

HÀlsningar från Team BookBeat

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig service de trÊkker penge på

Dårlig service de trÊkker penge på trods af at jeg har opsagt
Jeg har skrevet og for 10 dage siden og venter stadig på en lÞsning

2026幎1月16日

Hej Karina,

Tak for din feedback. Hvis dit abonnement er blevet korrekt opsagt, og du har modtaget en bekrÊftelse på det, skal du naturligvis ikke betale. DesvÊrre kan jeg ikke finde nogen besked fra dig. Send os gerne en e-mail på support.dk@bookbeat.com, så hjÊlper vi dig.

Hilsen fra Team BookBeat

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス