God opsÞgende kontakt da de bestilteâŠ
God opsÞgende kontakt da de bestilte varer ikke var på hylden.
Vi fandt en god lÞsning -tak!
Stradasound.dk sÊlger alt i lyd til biler â fra subwoofere og forstÊrkere til hÞjttalere i alle prisklasser. Her kan bÃ¥de nybegyndere og entusiaster finde det rigtige udstyr til at fÃ¥ den bedste lydoplevelse i bilen.
Svendborgvej 70B , 5260, Odense s, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
God opsÞgende kontakt da de bestilte varer ikke var på hylden.
Vi fandt en god lÞsning -tak!
Jeg har flere gang kÞbt scooterdele fra de her to gutter, For et par år siden. Og nu skulle jeg til at have bas i min bil. Og selvfÞlgelig skulle jeg handle ved dem her. Jeg havde endda glemt og kÞbe hÞjtaler kabel hvor de så bar sendte det med i ordren gratis. KÞbte det lÞrdag aften og det kom allerede onsdag eftermiddag. Vil helt 100% procent kÞbe af dem her en anden gang.
Jeg forventer at få det jeg bestiller, så hvis jeg bestiller noget hvor der står det er i blå så skal der ikke komme noget i sort. Eller noget man bestiller i et design men så kommer der et andet.

StradaSound ããã®åç
Nem at bestille og hurtig levering af mine bare ð¥³
God service ikke det dog mega irriterende at det bliver sendt fra Sverige og den lÊnge leveringstid
Fik et produkt der ikke passede. Support vendte hurtigt tilbage og refunderede mine penge uden at jeg skulle sende det tilbage.
Skide god pris, fÊnomenal service og et smil på lÊben. Kan klart anbefale
Jeg kÞbte en basskasse og det hele virker super godt og nemt at montere og rigtig god service
Verdensklasse! Jeg er selv forholdsvis ny i bilverdenen, og skulle ud og have haft i en baskasse til min Golf 4 GTI.
Var dog i tvivl hvad jeg skulle anskaffe mig, så spurgte drengene fra stradasound og de kom med flere foreslag, og så kunne jeg selv vÊlge det som passede mig bedst. Leveringen var hurtig, og er generelt meget mere end tilfreds med hele handlen. KÊmpe anbefaling.
Var lidt skeptisk med at handle med en ny virksomhed.
Efter at have handlet med dem, og fået god service.
SÃ¥ kan jeg varmt anbefale StradaSound
Stradasound levere 100% hvad de skriver pÃ¥ hjemmesiden, fornuftig god bass med god lyd, til en helt fair og fornuftig pris. KÞbte deres gas 12â Ã¥ben basskasse, virkelig pengene vÊrd, det er en fornÞjelse at kÞre bil nu, kan varmt anbefale at kÞbe her.
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Strada Sound. Servicen er helt i top, og man kan mÊrke, at de virkelig brÊnder for god lyd og ordentlig kundebehandling.
Kommunikationen var hurtig og imÞdekommende, og jeg fik kompetent vejledning, som gjorde det nemt at vÊlge det rigtige produkt.
Leveringen var hurtig, og varen kom i perfekt stand, lige som lovet. Kvaliteten lever fuldt op til forventningerne, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med mit kÞb.
Jeg kan varmt anbefale Strada Sound til alle, der Þnsker professionel service og kvalitetsprodukter. Jeg handler helt sikkert her igen!