3 gange virkelig lÊkker mad! Jeg bad om en Burger- gennemstegt - og alligevel var den sÃ¥ saftig og helt vild velsmagende. Min mand fik lamme culotte -jeg spiser ikke lam, men jeg smagte min mands... ãã£ãšèŠã
Vi er et par der har spist mange gange her og ALTID har det vÊret lÊkkert og veltilberedt. Vi glÊdede os til en burger og de brÊndende varme og knasende sprÞde pommes fristes! Men ak hvor blev vi s... ãã£ãšèŠã
Virkelig hyggeligt sted med lÊkkert mad. DesvÊrre oplevede vi at en-to af tjenerne ikke var synderlig imÞdekommende og servicemindede .. Den ene ( mÃ¥ske ejeren ?) havde et nÊrmest skÊnderi m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
LÊkker mad , men !
Virkelig hyggeligt sted med lÊkkert mad.
Den ene ( måske ejeren ?) havde et nÊrmest skÊnderi med et hold gÊster og var ret ubehÞvlede overfor dem.
Dette påvirkede bestemt stemningen og var ret uheldigt .
Da vi var fÊrdige , gik personalet lyn hurtigt igang med at rydde bordet og tÞrre af , inden vi havde fÃ¥et vores ting med , hvilket gav en fÞlelse af at det ikke kunne gÃ¥ hurtigt nokâŠ
Meget Êrgelig oplevelse , når nu maden og de fysiske rammer var så fine :(
Områdets bedste pandekager med is!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse: meget opmÊrksomt personale, ingen lang ventetid på maden. Retterne var meget godt sat sammen og krydret fremragende. Det var langt over standarden! God vinkort. Meget behagelig beliggenhed. Priserne er rimelig for det. Hold da op, vi kommer helt sikkert tilbage! Mange tak!
LÊkker mad og god betjening
LÊkker mad (fik stjerneskud og smÞrstegt fiskefilet), god betjening, hurtig servering - kommer gerne igen.
Tak for dejlig mad :)
Rigtig hyggeligt sted
Rigtig hyggeligt sted, med god mad og hurtig betjening. Hyggelige omgivelser, kan klart anbefales.
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse. Trods uge 30-travlhed og corona-udfordringer havde vi en fantastisk hyggelig aften. Er kommet på Strandgården i mange år og kan kun give min varmeste anbefaling. Man fÞler sig altid velkommen, barn som voksen
Afvist fÞr kl
Afvist fÞr kl. 18.50 selvom der var borde ledige bÃ¥de udenfor og indenfor. Personalet bad ventende gÊster gÃ¥ vÊk fordi vi stressede andre gÊster og personale. Vi har aldrig oplevet noget lignende. Uge 28? Samme gjorde sig gÊldende dagen fÞr. De vil Ã¥benbart ikke have vores penge. MÃ¥ske hjÊlpepakker her har vÊret lidt for store??? Ãv ð