レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fandt min bil pÃ¥ deres hjemmeside, forespurgte om prÞvetur, og fik med det samme besked fra Thomas om at jeg kunne komme dagen efter. Med 2 dÃ¥rlige oplevelser fra brugtvognsforhandlere i KÞge i b... もっず芋る

KÞbte en nyere bil via finansiering hos StrandvejensAuto i forrige uge. Alle mine mange spÞrgsmÃ¥l osv blev venligt besvaret, let og forstÃ¥eligt. Virkelig fornemt, Det var en super simpel hand... もっず芋る

Bilforhandler af vÊrste skuffe. Haft en del smÃ¥fejl pÃ¥ bilen, som Strandvejens Auto har haft svÊrt ved at forstÃ¥. Udskiftning af et batteri, som de monterede et gammelt istedet, blev opdaget af FDM.... もっず芋る

SÃ¥ min VW Polo pÃ¥ Strandvejens Autos hjemmeside. Tog kontakt og via mail, SMS og telefonisk kontakt var bilen kÞbt pÃ¥ 1,5 time. Kenneth hjalp med info og indkÞb af Þnsket ekstra udstyr. Ventede... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Nyere brugte biler og altid mindst 100 biler på lager. Mere end 30 års erfaring i branchen og dygtige medarbejdere.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

82件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Super service, hver gang!

Har kÞbt, solgt og fået serviceret alle mine biler hos Strandvejens Auto og det har altid vÊret en fornÞjelse.
Altid venlig og professionel rådgivning/betjening. Jeg sÊtter specielt pris på den Êrlighed jeg altid er blevet mÞdt med.
Kenneth og hans team sÞrger hver gang for en perfekt oplevelse og altid uden overraskelse mht. pris.

2015幎5月19日
自発的なレビュヌ

StrandvejensAuto - Et besÞg vÊrd!

Jeg har handlet med strandvejens auto I flere år nu. Jeg har bade benyttet dem til service, dÊkskifte samt evt. reparationer. Samtidig har jeg kÞbt bil igennem stedet I sommeren 2014.
Jeg har altid fået en rigtig god behandling. Man kommer til hurtigt, tingene bliver lavet som aftalt. Er der yderligere situationer som skal diskuteres bliver dette gjort telefonisk inden mekanikeren bare går I gang. På den made sikre de at man som kunde altid har overblik over Þkonomien og ikke får nogle hovsa faktura. Det vÊrdsÊtter jeg meget som privatperson.
Prisen er efter min viden på et meget fornuftigt plan for både vedligeholdelse og reperationer.
Bilerne som kan kÞbes der ude sÊttes til en meget fornuftig pris fra start, hvilket gÞr det interessant at dreje forbi stedet for at se på deres udvalg inden der skal kÞbes en bil.
Jeg kan kun anbefale StandvejensAuto!

2015幎3月15日

Service er i topklasse

Strandvejens Auto fremstår altid trovÊrdig og overholder deres aftaler.
Uanset om du skal handle ny bil, eller nuvÊrende bil skal på vÊrksted, så bliver du taget imod med et smil og hÞj service.
Ejeren Kenneth Rasmussen prioritere Êrlig og reelle aftaler meget hÞjt. Du vil altid få en lÞbende tilbagemelding, så du ved hvad du kan regne med. Og en låne-bil kan stilles til rådighed, hvis der er behov for det.

Arbejdsforholdene på vÊrkstedet er i orden og personalet knokler for at yde deres bedste, så bilen bliver klar til at kÞre igen, uanset om det er små eller store reparationer.

Der er altid mange flotte og attraktive biler til salg. Både i den dyre og billige vÊgtklasse. Bilerne bliver altid leveret rene og nyvasket.

Jeg vil til hver en tid anbefale Strandvejens Auto, uanset om du skal handle bil, eller nuvÊrende bil skal på vÊrksted. De kan mere end de fleste:
SERVICE SERVICE SERVICE!!!!!!!

2015幎2月4日
自発的なレビュヌ

Danmarks bedste bilhus, intet mindre.

Jeg har tidligere arbejdet inden for autobranchen. Jeg har til dato ikke mÞdt et mere engageret og professionel team end Kenneth og hans medarbejdere.
Jeg skulle bruge en bil akut til mit nystartede virksomhed. Under kyndig rådgivning om bil og finansering slog vi en handel af. Dog skulle bilen gÞres klar til syn, så der ville gå lidt over en uge fÞr jeg kunne få nÞglerne.
Til min positive overraskelse ringede Kenneth efter ganske få dage og fortalte at den var klar. Det er service.
Det bliver ikke sidste gang jeg handler bil der eller benytter vÊrkstedet.

Strandvejens Auto - kvalitet og service i topklasse

Vi har kÞbt 4 biler hos Strandvejens Auto og er mere end tilfredse med de gode tilbud og den professionelle og pålidelige vejledning både ved salg og kÞb. Vi oplever altid, at vi kan komme hurtigt til, hvis der er noget i forhold til eftersyn eller lignende. Den service de leverer er yderst tilfredsstillende og tilpasset vores behov og efterspÞrgsel. Vi bor i HolbÊk og kÞrer gerne til Slagelse, fordi vi altid oplever en frisk, venlig og imÞdekommende betjening hos Kenneth og crew. NÊste gang vi skal kÞbe bil er vi ikke i tvivl om, at det igen bliver hos Strandvejens Auto.

自発的なレビュヌ

Stor tillid og tilfredshed.

Jeg har nu kÞbt 7 biler hos Strandvejens Auto og har vÊret super godt tilfreds hver eneste gang. Med udgangspunkt i mine specifikke Þnsker, behov og Þkonomiske muligheder, finder Strandvejens Auto en skrÊddersyet lÞsning, som er perfekt for mig. Uanset om jeg skal handle, eller bilen skal på vÊrksted, fÞler jeg, at min tilfredshed er lige så vigtig for Strandvejens Auto som den er for mig. Hos Strandvejens Auto bliver jeg som kunde altid mÞdt med Êrlighed og de erkender gerne en fejl fra deres side. Jeg fÞler mig altid sÊrdeles godt behandlet og kan varmt anbefale Strandvejens Auto til alle.

Styr på sagerne

Hos Strandvejens Auto er folket bag altid glade. Servicen er helt i top. Når bilen er til eftersyn, er der mulighed for lånebil, og din egen bil er hurtigt klar. NÊste gang jeg skal handle bil skal det vÊre hos Strandvejens Auto. Bedste anbefalinger herfra. :-)

Tryghed og stor tillid

Jeg har nu kÞbt to biler hos Strandvejens Auto og er stadig lige forblÞffet og glad over den gennemfÞrte gode behandling og usÊdvanlig hÞje kvalitet både hvad angår bilernes stand og den efterfÞlgende service. Jeg tror ikke, du kan finde en bedre brugtvognsforhandler. Her bliver du taget seriÞst selv med de mindste ting.

自発的なレビュヌ

Altid fantastisk service og professionalisme

Jeg er blevet behandlet virkelig godt hos strandvejens auto, de to gange jeg har handlet bil. Mekanikerne giver sig altid tid til at svare på mine spÞrgsmål, og det er uden tvivl mit foretrukne auto vÊrksted nu og i fremtiden. Hurtig service og min bedste anbefaling.

2014幎11月26日
自発的なレビュヌ

God service og fair priser

Nu har jeg handlet bil med strandvejensauto tre gange og fået lavet service hos dem i mange år. Har kun vÊret tilfreds. De overholder de aftaler man laver, kontakter altid en hvis der er noget, der ikke går som planlagt, og det er til en god og fair pris. Dygtige og friske mekanikere - har altid fÞlt mig tryg ved det, som de har lavet, ikke for meget ikke for lidt. Kan kun anbefale strandvejensauto.

2014幎3月30日

DANMARKS BEDSTE SERVICE

Hos Strandvejens Auto fÃ¥r du ikk bare den bedste service, du fÃ¥r ogsÃ¥ den mest Êrlige og fair service fra branchens dygtigste folk.. Jeg har vÊret kunde hos Strandvejens Auto lige siden det startede for mange Ã¥r siden, og jeg har ikke en eneste negativ ting at sige.. Det blir ganske simpelt ikke bedre 😊

2014幎3月25日

Super god service

Jeg har kÞbt og solgt bil hos Kenneth flere gange aldrig nogen problemmer hverken med kÞbet eller salget. Vi for lavet begge biler ude hos Kenneth og der er altid god service og ikke ingen unÞdige spild timer. Super god service, kan varmt anbefale ham til andre som ikke kommer der endnu.

2014幎3月25日

Super god service.

Har gennem den seneste årrÊkke haft Strandvejens Auto i Slagelse som mit faste vÊrksted. Jeg har fuld tillid til firmaet og dets dygtige personale, der altid levere et rigtig godt stykke arbejde til yderst rimelige priser.
Desuden har jeg i samme periode handlet brugt bil hos Strandvejens Auto flere gange, hvor tryghed, service og en god pris har vÊret fÊllesnÊvner hver gang.
Jeg kan varmt anbefale andre at benytte Strandvejens Auto.

自発的なレビュヌ

Super god service og professionelt personale

Jeg har kÞb og solgt bil gennem Strandvejens Auto. Jeg oplevede en yderst professionel og hÞflig betjening. Jeg blev grundigt vejledt i alt det jeg havde brug for, og vil helt klart vÊlge Strandvejens Auto nÊste gang, at jeg skal handle bil eller skal have lavet service. Jeg kan kun anbefale Strandvejens Auto til ander, som skal handle eller have lavet bil.

M.v.h.

Thomas

bedre service findes ikke

Hej jeg har flere gange haft problemer med min bil og har fået den lavet på strandvejens auto, hvor der altid er super god og hurtig service.og når man som mig og de fleste andre er meget afhÊngig af sin bil for at komme på job er det bare en trykhed at have en vÊrksted man kan stole på og der må man sige at strandvejens auto er det rigtige valg.

Yderst kompetent personale

KÞbte en passat st.car sommeren 2013. Rigtig god behandling under kÞbet. Alt var som aftalt da jeg hentede den. Der har ingen problemer vÊret med den.
Jeg har lige vÊret til service med den for nylig. Hurtig, god service fra vÊrkstedet, altid glad og frisk personale. Det er dejligt at komme et sted hvor man kan snakke med de folk der laver ens bil. Super god service til den rigtige pris. Jeg kan kun anbefale Kenneth og hans dygtige folk på vÊrkstedet.

Her bliver du aldrig snydt - firmaet er Êrligheden selv

Man hÞrer ofte om at mekanikere snyder med at skrive mere på regningen end det man har aftalt der skulle laves, men det bliver man aldrig udsat for hos Kenneth på Strandvejens Auto i Slagelse.

Jeg er ikke i familie med ham, men min afdÞde kone arbejdede på samme arbejdsplads som hans mor, og moderen fortalte ofte, at Kenneth ikke kunne sove om natten, når han hÞrte om, at mekanikere snyder folk.

Jeg har haft Kenneth som fast mekaniker og bilsÊlger i mange år, og jeg må sige, at han yder en fremragende service, man ikke ser mange andre steder, og han vurderer endog en kommende reparation, sammenholdt med fremtidige udgifter p.g.a. bilens alder, og finder uden forudtalt Þnske herom et fantastisk godt tilbud, der gÞr at man faktisk kÞrer billigere fremover, idet man får foreslået bilskiftet på det helt rigtige Þkonomiske tidspunkt.

Dette har jeg med glÊde oplevet indtil videre 3 gange, hvor mine tidligere lidt udtjente biler blev udskiftet.

Så jeg kan kun anbefale enhver - privat som erhverv - at kontakte Kenneth for en god snak om biler, og selv finde ud af, at det er hos ham man i fremtiden får ordnet sine reparationer og bilkÞb.

JÞrgen Malmgren
RÃ¥dhuspladsen 5, 1 th.