Bilhusetroskilde レビュー 24

4.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service hos Bilhuset Roskilde. Meget professionelle og imødekommende sælgere. Jeg følte mig meget tryg under hele processen og er super glad for min nye Tesla. Jeg kan virkelig anbefa... もっと見る

4.2

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Tesla Y

Vi købte en Tesla Y i oktober, og hele oplevelsen fra start til slut har været helt igennem fantastisk. Da vi kom, blev vi mødt af et smilende og imødekommende personale, der tog sig tid til at gennemgå bilen med os og sikre, at vi følte os godt klædt på til at køre derfra.

Det, der især gjorde indtryk, var deres fleksibilitet og vilje til at hjælpe. Der var sommerdæk på bilen. Vi fik at vide, at når vi havde købt vinterdæk, kunne vi bare komme forbi, så ville de skifte dem helt gratis. Det løfte holdt de fuldstændigt. Da vi senere kom forbi med vinterdækkene, blev vi taget imod med samme venlighed, og dækskiftet blev ordnet hurtigt og professionelt – uden nogen form for bøvl.

Serviceniveauet har virkelig været i top fra første møde. Personalet var ikke bare professionelle, men også behagelige, rolige og oprigtigt søde. Man føler sig ikke som “endnu en kunde”, men som en person, der bliver taget alvorligt og godt hånd om. Det gør en enorm forskel, især når man investerer i en bil som denne.

Vi kan på det varmeste anbefale Bilhuset Roskilde. Det har været en tryg, positiv og problemfri oplevelse hele vejen igennem – og Tesla Y’en har levet op til alle forventninger. Stor ros herfra!

2025年10月28日

5 stjerne her fra…

Imponerende service i høj klasse, man bliver mødt af nogle ærlig ,venlig og sød og rar personale. Jeg købte et Tesla til en vildt skarp pris. Som man ikke ser ved andre bilforhandler. Vil helt klart anbefales for det gode service og ikke mindst på de skarpe priser.

2025年7月20日
5つ星のうち5の評価

Vi havde samme dag aftalt fremvisning…

Vi havde samme dag aftalt fremvisning af en bil, som ikke rigtig var noget. Vi fandt dog en anden, som kun havde et par måneder til syn. Tvivlen herom blev dog skudt på vejen hjem, da bilen blev synet med fin ros i stedet for bemærkninger.

2025年7月22日
5つ星のうち1の評価

Dårlig service

Vi kom i går d. 11/6-25 omkring kl 16.00 for at kigge på en DS som min søn super gerne ville købe. Men da vi kom blev vi mødt af en medarbejder som ikke kunne hilse og dårligt kigge op fra sin computer. Da vi spurgte ind til bilen, rejste han sig bare op, tog nøglerne og gav os dem for igen at sætte sig.. Vi kom for at købe bil men ombestemte os meget hurtigt.. Magen til dårlig service skal man lede længe efter og IKKE et sted som vil købe bil fra.. Find et andet sted hvis i vil købe bil!!

2025年6月11日

Fantastisk service

Fantastisk oplevelse med supper service fra start til slut, vi kan kun anbefale Bilhuset Roskilde. Vi endet med at købe en peugeot og det er ikke siste gang vi kommer der.

2025年3月9日
5つ星のうち5の評価

Flinke og med god service

Flinke, hjælpsomme, god og hurtig service
Vi prøvekørte bilen søndag og mandag til frokost skriver vi under og kl. 17.00 samme dag er bilen klargjort og har fået plader på - Sådan :-)

2024年10月14日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk service og enestående oplevelse!

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Bilhuset Roskilde. Fra start til slut var servicen helt i top, og jeg følte mig virkelig godt taget hånd om. Personalet var utroligt venligt, imødekommende og professionelt, og de tog sig god tid til at besvare alle mine spørgsmål.

Bilen jeg købte, er i perfekt stand, og hele købsprocessen var nem og gnidningsfri. Det var tydeligt, at de går op i både kundetilfredshed og kvalitet. Jeg vil uden tvivl komme igen, næste gang jeg skal købe bil, og kan kun opfordre andre til at gøre det samme!

Tak for en fantastisk oplevelse, Bilhuset Roskilde!"

2024年10月2日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk service og tryg bilhandel hos Bilhuset Roskilde!

Jeg har netop købt en bil fra Bilhuset Roskilde, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med hele oplevelsen. Fra start til slut var servicen helt i top! Personalet var både venligt og professionelt, og de tog sig virkelig tid til at lytte til mine behov og spørgsmål. Jeg følte mig tryg gennem hele processen, og de var meget hjælpsomme med alt fra valg af bil til finansiering og papirarbejde.

Bilen er fantastisk, og jeg er meget tilfreds med mit køb. Jeg kan kun anbefale Bilhuset Roskilde til alle, der leder efter en bil og ønsker en problemfri og god service. Tusind tak for en super oplevelse!

2024年10月2日

Kompetente og dygtige bilforhandler ⭐️

Fra det øjeblik, jeg kom i kontakt med sælgeren til afleveringen, er jeg blevet mødt med en utrolig professionel betjening og vejledning. Alle dumme spørgsmål blev svaret og sælger var yderst velforberedt i hele processen. Der blev lyttet til mine ønsker, og jeg fik lavet en god handel ! Vil anbefale det nye Bilhus i Roskilde til alle.

2024年9月27日

Fremragende Service

Fremragende Service, vi købte en Fiat 500 og fik den til en attraktiv pris. God service og gennemsigtighed hele vejen igennem. Jeg kan klart anbefale at handle biler hos Ahmed og vil klart gøre det igen i fremtiden.

2024年6月10日

Jeg kan klart anbefale

Jeg kan klart anbefale, at købe hos Bilhuset Roskilde. De besvarede alle min besværlige spørgsmål og udfyldte alle mine krav.
Professionelle mennesker der ved hvad de snakker om
Tommel op til dem!

2024年9月20日