STRAUSS レビュヌ

1,687
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Mijn partner heeft voor zijn werk als kok de ‘Werkschoenen S6 VEILIGHEIDSSCHOENEN E.S. HARLEM LOW’ besteld, blijken totaal niet ademend, terwijl in titel ‘luchtig’ staat. Na uur aandoen drijfnatte voe... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Fantastische levering via GLS, de werkschoenen zitten perfect, geen zere voeten na een lange wandeling door de stad. de kleding die ik had besteld zit perfect. goede brochure gekregen, om uit te kieze... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ten eerste; Strauss is een goede leverancier van goede (werk) kleding. Hun service is uistekend, Soms is het telefonisch contact wat haperend- maar, ach, we hebben allemaal wel es een slechte dag... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn favoriete merk van werkkleding: groot assortiment, ook veel verschillende maten, kwaliteit heel goed en goede prijs kwaliteit verhouding. Het verzenden duurt wel een paar dagen omdat het uit Duit... もっず芋る

䌁業情報

1. 安党服・䜜業服店
  2. 䜜業服店
  3. 制服店
  4. 防犯グッズ店

圓該䌁業による蚘述

Strauss is een van 's werelds grootste fabrikanten van werkkleding en veiligheid op het werk. De producten met utiliteitskarakter hebben nu een echte lifestyle en cultstatus onder de fans. Strauss behaalt het grootste deel van zijn omzet online, waardoor het een van de vijf grootste online detailhandelaren in Duitsland is. De onderneming telt 1.700 werknemers en produceert wereldwijd in 27 landen, met de nadruk op Zuidoost-Azië.

連絡先

(1,687)

過去12か月のレビュヌ数: 1,292ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Veel te laat bezorgd weken.

Veel te laat bezorgd weken.

Verkeerde maat.

Vragen gesteld geen antwoord.

2026幎8月16日
STRAUSS ロゎ

STRAUSS からの回答

Hallo,

Bedankt voor uw reactie. Heel vervelend dat uw bestelling zo laat is geleverd. Vermoedelijk was het artikel niet op voorraad, maar daar had u over geinformeerd moeten worden. Ik neem contact met u op.

Met vriendelijke groeten, Nancy

5぀星のうち5の評䟡

Eerder heb ik een paar schoenen met

Eerder heb ik een paar schoenen met draaisluiting aangeschaft. Echt ideaal! De schoenen zitten heerlijk.

Toen mijn zoon werkschoenen nodig had, heb ik hem deze laten zien. Hij was meteen enthousiast, dus hebben we ook voor hem een paar besteld. En omdat ze mij zo goed bevallen, heb ik gelijk een reservepaar voor mezelf besteld!

De levering was bovendien lekker snel. Er zijn verschillende kleurencombinaties beschikbaar, dus voor ieder wat wils. Gek genoeg vroegen zelfs andere collega’s mij waar ik deze schoenen had gekocht. 😄

Top schoenen, echt een aanrader!

2026幎8月15日
5぀星のうち2の評䟡

GLS heeft het paketje ergens neergezet

GLS heeft het paketje ergens neergezet. De hulp van Strauss was erg minimaal, we geven het aan GLS en he hoort van ze. Volgens mij is het de verantwoordelijkheid van Strauss. Ik wacht dus wel af. Ervaringen over de schoenen zullen niet volgen want heb alweer nieuwe gekocht

2026幎8月14日

Ik ben fan...

Ik koop al jaren werkkleding bij Strauss en ik ben enorm fan van hun producten. Temeer omdat de maatvoering is bepaald voor het type postuur; Kort, Normaal en Slank (lengte).

2026幎8月13日
5぀星のうち2の評䟡

Teleurstellende klantenservice bij verzoek om omruiling

Dit was mijn eerste bestelling bij Strauss. Ik had het merk op aanraden van een collega gekozen vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ik heb een paar veiligheidsschoenen, de S1 Yatala low, in maat 43 besteld. Ik draag al 15 jaar maat 43 en heb in die periode nooit maat 42 gedragen, omdat die voor mij te klein zijn. Ik heb daarom bewust maat 43 besteld. Daarbij heb ik mij mede gebaseerd op de maatbeoordeling op de productpagina, waaruit ik begreep dat de pasvorm overeenkomt met de gebruikelijke schoenmaat.

Bij het eerste aantrekken vond ik de schoenen al wat ruim zitten. Omdat dit mijn eerste paar veiligheidsschoenen was, ging ik ervan uit dat dit mogelijk normaal was door de stalen neus. Na korte tijd werken bleek helaas dat de schoenen daadwerkelijk te groot waren. Uiteindelijk heeft de beweging van mijn hiel in de schoen geleid tot een zeer grote en pijnlijke blaar.

Ik heb Strauss vervolgens gevraagd of de schoenen uit coulance konden worden omgeruild voor maat 42. Ik heb daarbij uitgebreid uitgelegd wat er was gebeurd en foto's meegestuurd. De schoenen zijn nog in nieuwstaat en hebben geen gebruikssporen. Helaas kan ik hier de foto's niet delen, die laten zien dat de schoenen niet van nieuw te onderscheiden zijn.

Ik begrijp dat Strauss in de retourvoorwaarden aangeeft dat gedragen artikelen niet retour mogen. Mijn teleurstelling gaat daarom niet zozeer over het bestaan van die voorwaarde, maar over de manier waarop mijn verzoek is afgehandeld. Ik vroeg niet om geld terug, maar uitsluitend om een omruiling naar een kleinere maat. Ondanks mijn uitgebreide toelichting en de meegestuurde foto's werd hier inhoudelijk niet op ingegaan. De reactie van de klantenservice was enkel dat gedragen artikelen niet retour mogen.

Juridisch staat Strauss hier in zijn recht, maar ik had in deze specifieke situatie meer bereidheid verwacht om mee te denken.

De schoenen zelf lijken kwalitatief prima, maar de afhandeling heeft mijn eerste indruk van Strauss helaas behoorlijk negatief beïnvloed.

Mocht je bij Strauss (veiligheids)schoenen gaan bestellen, dan is mijn advies om vooral in je eigen belang te handelen en niet te veel rekening te houden met het extra werk en de kosten die het verwerken van retouren Strauss oplevert. Bestel bij twijfel 2 of 3 maten, zodat je thuis rustig kunt bepalen welke maat het beste past en de overige paren gratis kunt terugsturen. Ik bestel zelf nooit meerdere maten uit respect voor de bedrijfsvoering en het milieu, maar helaas ben ik nu zelf de dupe geworden van die terughoudendheid. Vertrouw in ieder geval niet blind op de maatbeoordeling op de website.

2026幎8月13日
自発的なレビュヌ