StresslÊge.dk レビュヌ 206

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ord kan ikke beskrive den gave det, for mig, har vÊret at deltage i AMSI - Aldrig Mere Stress Igen. Det har vÊret som at trÊkke en varm dyne over mig, samtidig med at jeg er blevet ru... もっず芋る

Fra stresssygemeldt til rask. StresslÊge.dkÂŽs mandehold gav mig en dybere forstÃ¥else for, hvorfor jeg blev syg af stress, og gav mig vÊrktÞjer til at blive og isÊr forblive rask. Psykolog Hans-JÞrgen... もっず芋る

KÊmpe anbefaling til StresslÊge.dk Jeg har flere gange deltaget i forskellige 4 dages Minikurser (gratis) hos StresslÊge.dk ved Trine Pibemose RÞnnov. Det har givet mig meget stor indsigt og kÊmpesto... もっず芋る

䌁業情報

1. 心療内科医
  2. 医垫
  3. 粟神衛生サヌビス
  4. 粟神分析医
  5. 心理孊者
  6. 心理療法士

圓該䌁業による蚘述

Aldrig Mere Stress Igen - AMSI® Vi har fokus på at få mennesker ud af stress, på en seriÞs og langtidsholdbar måde, så de kan leve deres liv igen, og ikke bare overleve i det. Hos os er fokus på stressBEHANDLING, og ikke kun stresshåndtering. Forskellen er, at stresshåndtering virker på den korte bane, hvor stressbehandling går bagom symptomerne. Dvs. vi fjerner splinten, fÞr vi sÊtter plaster på. StresslÊge-teamet består af stresslÊger, psykologer, stressterapeuter og mindfulness instruktÞrer, som alle har haft stress helt tÊt ind på livet. Vores gennemgribende og livsÊndrende forlÞb hedder Aldrig Mere Stress Igen, også kaldet AMSI®. Vi er stolte af at have hjulpet mere end 500 mennesker ud af stress, og guidet dem videre til et liv, hvor de aldrig mere går ned med stress igen. Vi kan også hjÊlpe dig. Vi VED, at det vi gÞr virker. Hos os har vi flere specialiserede forlÞb, ud over AMSI®: - AMSI® mandehold - Angsthold - AMSI® PLUS, for dig som har andre udfordringer end stress (fx. ADHD, ASF, C-PTSD, eller lign.) Derudover har vi også et onlineforlÞb, kaldet "SÊnk din stress på 4 uger", for dig, som blot har brug for alt det vi ved i en samlet pakke. Pas på dig. Du er den vigtigste i dit liv.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

206件のレビュヌ

HjÊlp til selvhjÊlp

Efter nu at have afsluttet et 6 mdr. AMSI forlÞb, vil jeg gerne fortÊlle lidt om min oplevelse og refleksioner.
Jeg er for fÞrste gang i mit liv, Êgte stille og roligt, blevet tvunget til at tage stilling til mig selv. Til at tage mig selv alvorligt. Til at tage vare på mig selv - og forstå mit eget vÊrd.

Dette forlÞb er jo netop en gave du giver til dig selv, fordi du mÊrker, at du har brug for forandring. Et opgÞr med gamle handle og tanke mÞnstre, som ikke lÊngere gÞr dig gavn.

Jeg har nu lÊrt at mÊrke mig selv meget bedre. Hvordan har jeg det lige nu. Hvad har jeg brug for. At NYDE fÞr jeg yder, er også en ny ting. Jeg har nu fået en helt anden taknemmelighed og overbÊrenhed overfor mig. Og en stÞrre bevidsthed omkring mine egne grÊnser. Det er okay at slippe kontrollen og 80% er også okay, hvis det er det du har i dig den dag.

“Tag hvad du vil have til dig selv, af dig selv -og giv ud af resterne, hvis der er nogle tilbage.”

Det her er ikke et Quick fix. Det kommer til at krÊve en indsats af dig selv, hvis du vil mÊrke varige forandringer. Derudover er det redskaber du fortsÊtter med at vedligeholde og integrere, så du aldrig får stress igen.

Jeg stÃ¥r tilbage med en meget stÞrre indre glÊde og taknemmelighed. Og ikke mindst en tro pÃ¥, at jeg kan navigere mig selv udenom stress i fremtiden. Det takker jeg mig selv og StresslÊge.dk’s team for.

2026幎4月21日
自発的なレビュヌ

Dette er ikke et quikfix, men fixet du får her, vil vare resten af livet.

Det har vÊret som at trÊkke en varm dyne over mig, samtidig med at jeg er blevet rusket godt og grundigt rundt i min opfattelse af, hvordan jeg er i verden.

Eva, stressterapeut, Ingelise, mindfullnesinstruktÞr, Trine, StresslÊgen og Hans-JÞrgen, psykolog er ualmindelig dygtige, omsorgsfulde, forstående og vanvittig skarpe og Êrlige i deres analyser. Uden deres hjÊlp.... - jeg tÞr slet ikke tÊnke, hvor jeg så ville vÊre i dag.

Det her har vÊret en hård, men fantastisk rutschebanetur. Deres forlÞb formår, at komme hele vejen rundt om mennesket. Det er et forlÞb, der holder fast i dig og insistere på samtale, mindfullness og pauser, men også på din egen indsats. Dette er ikke et quikfix, men fixet du får her, vil vare resten af livet.

DU ER DÉT VÆRD.
Du ER den vigtigste i dit liv.

Al lykke til dig derude, der sÞger denne hjÊlp. Jeg kan af hele mit hjerte anbefale StresslÊge.dk

KÊrlig hilsen
Mette

2026幎4月11日
自発的なレビュヌ

Den bedste gave jeg har givet mig selv

Den bedste gave jeg har givet mig selv ! Jeg skylder hele teamet bag AMSI en kÊmpe stor tak. I yder med jeres egne erfaringer som tidligere stress ramte ganske enkelt den bedst tÊnkelige og mest kompetente hjÊlp der findes til vejen ud af stress. I 2025 blev jeg syg af stress for anden gang og var ved at miste troen på nogensinde at blive rask igen. Efter et lÊrerigt forlÞb hos jer, er jeg rask og er i dén grad klÊdt på til at passe på mig selv= aldrig mere at blive syg af stress igen - og vigtigst af alt; jeg mÊrker mig selv igen, Jeg har fundet hjem til mig selv, ser og mÊrker med stor taknemmelighed en fremtid med autencitet og nÊrvÊr - jeg er den vigtigste i mit liv.

2026幎3月13日

Taknemmelighed

AMSI- aldrig mere stress igen.
TAK ;-)
Jeg kÞbte mit "AMSI" forlÞb i sommeren 2025.
Jeg havde oplevet symptomer på stress i de sidste 3 år, men jeg var jo den som, prÞvede at ignorere symptomerne. Det gik også meget godt i perioder, men perioderne blev kortere og kortere og symptomerne svÊre og svÊre at håndtere.
Efter 3 ugers sommerferie, så kunne jeg ikke klare de symptomer mere.
Efter en skÞn telefonsamtale med Trine, var jeg ikke lÊngere i tvivl om, at jeg havde brug for hjÊlp fra stresslÊgerne.dk
Jeg fik min hjÊlp og jeg kan ikke vÊre mere taknemmelig.
Trine, Hans-JÞrgen og alle terapeuterne, I har min stÞrste respekt.
I er de mest kompetente personer til jeres arbejde og hvor er i dygtige til, at finde ind til kernen.
Uden jer, havde jeg ikke vÊret stressfri i dag.
I får mine varmeste anbefalinger ;-)

Af hjertet tak fra Hanne.

2026幎3月25日

Et stÊrkt Fundament

FÞrst et kÊmpe hjertevarmt TAK til Trine, Hans JÞrgen og de super kompetente terapeuter på Amsi.
De har ledet mig trygt og sikkert igennem forlÞbet, som har givet mig et stÊrkt fundament at trÊde ud i verden fra.
Et fundament, der over tid, er baseret pÃ¥ mindful vÊren, en fast mindfull praksis og fast ugentlig terapi fra tryghedsskabende terapeuter med kompetent underbyggende teori, der bÃ¥de river ned og bygger op. Alt sammen for at finde ind til kernen, og blive i stand til at handle her indefra med en sikker viden om og tillid til at “jeg har mig” til enhver tid.
Det har vÊret virkeligt hårdt arbejde at nå hertil, ingen tvivl om det. Og jeg ved at jeg slet ikke er fÊrdig, men jeg ved hvordan jeg kommer videre, når stresssymptomerne viser sig - for nu har jeg ikke bare vÊrktÞjskassen til det, nu ved jeg, hvor jeg skal skrue.

Med stor taknemmelighed
Bettina

2026幎3月24日

Fra udmattet til stressfri

For 8 mÃ¥neder siden var jeg total udmattet af stress og havde brug for hjÊlp - og det fik jeg gennem AMSI. Jeg har prÞvet flere forskellige andre tiltag gennem mit 55 Ã¥r lange liv for at fÃ¥ fÃ¥ det bedre, men jeg kom aldrig til bunds - det gjorde jeg i mit AMSI- forlÞb. For mig var det et intens 1/2 Ã¥r, som har lÊrt mig sÃ¥ meget, som jeg skulle have lÊrt som barn, men det er aldrig for sent, at lÊre og passe pÃ¥ sig selv. AMSI hviler, som jeg ser det, pÃ¥ tre ben; ugentligt gruppeterapi, mindfulnesstrÊning og viden om stress gennem temazooms og videoer. Alt foregÃ¥r online, sÃ¥ jeg sad hjemme, det var isÊr godt, da jeg havde det skidt. Jeg fÞlte mig i den grad velkommen, og fornemmede hurtigt, at det var det rigtige for mig, isÊr kunne jeg “genkende” mine mÞnstre og tankegange i videoerne. Gruppeterapi er godt, da de andre i gruppen oftest har genkendelige problemer, som jeg har kunne lÊre af, at hÞre pÃ¥. Jeg har fÞlt mig set og hÞrt i terapien hos Hans JÞrgen. IsÊr retreated gav mig indsigt i, hvilke Ã¥rsager, der lÃ¥ til grund for min stress, som jeg har haft hele livet. Jeg har lÊrt at holde pauser, meditere og planlÊgge min tid efter mine Þnsker uden dÃ¥rlig samvittighed. Det var en lang proces for mig at komme ud af stress, og det tager tid og lÊre at leve med andre prioriteringer end tidligere i mit liv, sÃ¥ jeg er fortsat i det nystartet forlÞb efter mit AMSI-forlÞb, nemlig AMSI- Living, sÃ¥ jeg langsomt slipper hjÊlpen. Jeg kan klart anbefale et forlÞb hos Trine RÞnnov og Hans JÞrgen Andersen

2026幎3月16日

GÞr Det!

Jeg afsluttede mit AMSI forlÞb for ca 1,5 mdr siden og er af den klare opfattelse at jeg er ude på "den anden side". Jeg har lÊrt at mine årsager til stress aldrig kommer til at forsvinde fordi det er noget der kommer indefra men på mandeholdet har jeg fået puttet en masse nyt i vÊrktÞjskassen til at genkende de mÞnstre der udlÞser stress og hvordan jeg får stoppet den onde spiral der fÞrer til symptomer på overbelastning. Jeg er tilbage på fuld tid på mit arbejde, er i stand til at passe godt på mig selv og oplever jeg at jeg er en bedre version af mig selv og derfor udfÞrer mit arbejde bedre. Også selvom jeg ikke brÊnder mit lys i begge ender! Dette kan jeg takke mine nye AMSI skills for!

Hans JÞrgen er fantastisk dygtig, autentisk og kÞrer holdet med en kÊrlig fast hånd, men også tid til lidt jokes og mandehÞrm. Hvis du (som jeg også gjorde) går rundt og tÊnker at det der "psykologi-terapi-noget" er noget fimseri der bare skal lÞbes vÊk, vil mit råd vÊre at "mande" dig op og give det en chance. Det er den bedste investering jeg har gjort!

2026幎1月12日

KÊmpe anbefaling af sÊnk din stress på 4 uger ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg havde efter flere lange perioder med sygemelding med stress og mange psykologbehandlinger, nÊsten mistet troen pÃ¥, at jeg kunne slippe ud af min stress. Jeg var i ubalance og ustabil i min hverdag, og det fÞltes Êrligt talt som om, jeg havde prÞvet “det hele”.

Alligevel valgte jeg at investere i “SÊnk din stress pÃ¥ 4 uger” hos stresslÊge.dk og det er jeg sÃ¥ taknemmelig for i dag.

Det er fÞrste gang, jeg har modtaget så informativt og gennemarbejdet materiale, som samtidig er let at forstå og nemt at gå tilbage til igen og igen, når jeg har haft brug for det. Det hele er formidlet på en måde, der giver ro og mening og som faktisk kan bruges i en travl og sårbar hverdag.

Jeg mÊrker en helt anden motivation for at passe på mig selv nu. Prioriterer mine hjernepauser. Jeg har fået konkrete redskaber, stÞrre forståelse for min stress og vigtigst af alt: håb.

Jeg vil varmt anbefale alle, der kÊmper med stress, at give sig selv denne gave. Det er en investering i dig.

En stor tak 🙏❀
Maria

2026幎2月17日

Alle pengene vÊrd!

Jeg har netop afsluttet AMSI, det seks måneder lange stressfores lÞb.
Jeg var sygemeldt under hele forlÞbet, og det gav mig tid og overskud til at arbejde med mig selv. For mig var det afgÞrende.
Jeg er ikke den samme nu som inden jeg startede hos StresslÊge. ForlÞbet har givet mig en indsigt i mig selv, tvunget mig til at reflektere over mine vÊrdier i livet, indset mine usunde mÞnstre og lÊrt mig nye.
Teorien, der er en stor del af AMSI, har for mig vÊret kÊmpe vigtig og spÊndende.
Hans JÞrgen og Trine er helt fantastiske på alle måder. Deres tilgang til stress og mennesker er både enormt rummende og forstående - men også direkte og konfronterende, når det krÊves.
Jeg har fÞlt en tryghed i at vÊre fulgt i så lang en periode, og jeg har stadig tillid til at jeg kunne rÊkke ud, hvis jeg skulle få brug for det igen.
Jeg kan kun anbefale AMSI til alle der er stressramt. Selv om udgiften er hÞj, så har det vÊret det hele vÊrd for mig - men det krÊver at man selv er indstillet på at gÞre en stor indsats. Det kommer ikke af sig selv.
Jeg fÞler, at jeg er kommet ud af mit stressforlÞb med et nyt syn på hvem jeg er - og hvad jeg gerne vil i livet.
Jeg mÊrker stadig stress indimellem, men nu ved jeg hvad der skal til for at komme tilbage på sporet.

2026幎1月27日

Taknemmelighed

Jeg har netop afsluttet et 6-måneders forlÞb hos StresslÊge.dk - Aldrig mere stress igen, og fÞler at det har vÊret et livsforandrende forlÞb.
Jeg har nu redskaber til at jeg aldrig mere får stress igen, samt fået vÊrdifulde indsigter i hvilke vilkår og omstÊndigheder i mit liv der har lagt grundlaget for at jeg blev ramt af et voldsom stresskolaps for 8 måneder siden.

Jeg er dybt taknemmelig for at jeg hurtigt fik kontakt til Trine, og kom i et forlÞb med intensive terapier, mindfulness og undervisning om stress og hvordan jeg finde ressourcer i mig selv til at komme ud af og forblive ude af stress.

Alle terapeuter og mindfullnesinstruktÞrer har vÊret professionelle, venlige og dybt kompetente og jeg har hele vejen igennem forlÞbet fÞlt mig set og tryg.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Trine, Hans-JÞrgen og alle dem jeg har vÊret i kontakt med. De har med deres meget dybtegående og grundige forlÞb skabt et nyt fundament for mit liv.

De varmeste hilsner fra

Helle

2025幎12月16日

Den bedste hjÊlp

Jeg har lige vÊret pÃ¥ stresslÊgens miniforlÞb ”SÊnk din stress pÃ¥ 4 uger” og det har virkelig vÊret en ÞjenÃ¥bner for mig. Jeg har lÊrt rigtig meget om mig selv, hvordan og hvorfor min stress er opstÃ¥et og vejen ud af det igen.
Jeg har vÊret stressramt siden marts 2025, men har gået med stress symptomer i kroppen i lÊngere tid, så jeg har prÞvet mange ting for at få det bedre. Men det var fÞrst da jeg prÞvede stresslÊgen.dk at jeg oplevede en mÊrkbar Êndring.
Det er virkelig en Þjenåbner, hvor markant bedre jeg har fået det på så kort tid, når jeg har prÞvet så mange andet.
Men det viser bare at StresslÊge.dk virkelig er den bedst hjÊlp til stressramte.
Jeg er stadig ikke ude af min stress, men med Trine og Hans JÞrgens hjÊlp er jeg godt på vej og jeg tror på det nok skal lykkes.
Så tusind tak for hjÊlpen, det betyder mere end I tror!

2025幎11月26日
自発的なレビュヌ

Den bedste gave jeg gav mig selv

Den bedste gave jeg gav mig selv var et forlÞb ved AMSI. Det er lykkes at komme ud af stress grebet og få så meget kontrol, så jeg aldrig går ned med stress igen. Selv efter forlÞbet er stoppet bliver det ved med at give god udvikling. fordi jeg passer på mig selv.
AMSI er et professionelt behandlingsforlÞb med dygtige faglige mennesker, der ved hvad der skal til, for at få kontrol over stress. Vil du investere i dig selv og give dig en gave for resten af livet, ved at arbejde med dig selv, så kan AMSI stÞtte dig på vejen og få dig i mål.
Rikke 50 år

2025幎9月30日

Alle pengene vÊrd

Alle pengene vÊrd
Til alle jer der lÊser med her og går med overvejelser om AMSI er pengene vÊrd, JA, kan jeg kun sige, JA det er det altså. På AMSI kom jeg ud af stress, og aller vigtigst, har jeg lÊrt hvad jeg skal gÞre for at BLIVE ude af stress. Hvad er det vÊrd at leve et liv uden, at blive syg af stress igen?

2025幎9月24日

Tusind tak

Tusind tak til stresslÊge Trine og chefpsykolog Hans JÞrgen. Jeg har deltaget i minikurset ”SÊnk din stress pÃ¥ 4 uger.” Det har pÃ¥ alle mÃ¥der vÊret brugbart, givet mig stÞrre indsigt og vÊret en ÞjenÃ¥bner for at fÃ¥ taget action pÃ¥ noget af det, der bl.a. ligger til grund for min stress. Jeg har i min proces valgt at sige mit lederjob op som et selvkÊrligt valg, og jeg er gennem min nye viden omkring stress blevet skubbet i retning af en sult efter at vide mere. DesvÊrre ved mange arbejdsgivere og ansatte i kommuner og jobcentre ikke nok om stress, sÃ¥ man kan godt komme i klemme som stress-sygemeldt, hvilket har givet mig lyst til at vÊre med til at udbrede kendskabet til de bagvedliggende faktorer, hÃ¥ndtering og behandling af stress. Jeg kan kun sige TAK for jeres store engagement med at udbrede den viden og de opdagelser, I har gjort jer.

2025幎7月1日
自発的なレビュヌ

Aldrig mere syg af stress igen

Jeg har mere eller mindre vÊret overbelastet/stresset siden barndommen og har vÊret pÃ¥ flere stresshÃ¥ndterings-tilbud, som bare ikke har hjulpet i lÊngden. SÃ¥ da jeg opdagede StresslÊge.dk, startede jeg med et 3 dages minikursus via Facebook, og det var en ÞjenÃ¥bner ift. hvor galt det stod til, og hvad der kunne gÞres. SÃ¥ jeg meldte mig til det lange forlÞb. Jeg var lidt forbeholden overfor at skulle deltage i gruppeterapi pÃ¥ zoom, fordi min stressede hjerne havde svÊrt ved at forholde sig til andre end mig selv og mit. Men det har vÊret SÅ godt og berigende at hÞre andres problemstillinger og mulige lÞsninger dertil og at vÊre i gruppeterapi med andre, der er forskellige steder i forlÞbet. PÃ¥ AMSI har jeg oplevet at komme i dybden ift. forstÃ¥elsen af mekanismerne, der fÞrer til stress, bÃ¥de generelt og ift mig personligt. OG jeg har fÃ¥et redskaberne til at undgÃ¥ at blive syg af stress igen. Mine varmeste anbefalinger!!!

2025幎8月10日
自発的なレビュヌ

Bare et kÊmpe TAK til jer

Jeg har vÊret så heldig at vÊre med på 3 dags webinar, der virkelig gav et godt indblik i stress og de signaler man ofte overhÞrer.. EfterfÞlgende valgte jeg et 4 ugers stress kursus, hvor man får 4 moduler der kan dÊmpe ens stress, eller måske helt få den fjernet.. Det krÊver selvfÞlgelig man arbejder for det..
Det er bare så godt at man får 1 modul pr uge, så man ikke fÞler det bliver uoverskuelig..
Jeg har virkelig haft gavn af de moduler, og endnu bedre er det jeg har adgang til dem de nÊste 6 mdr

I er virkelig guld vÊrd 🙏🏌

2025幎7月30日

Tusind tak til både Trine og Hans

Tusind tak til bÃ¥de Trine og Hans JÞrgen for nogle fantastiske forlÞb on line ♥det har givet SÅ god mening for mig og virkelig hjulpet mig til at forstÃ¥ de rette sammenhÊnge, som fÞr var svÊre at gennemskue.
Tak for jer og for at I bliver ved at hjÊlpe os der er ramt og også gÞre resten af befolkningen forståelige på at Stress er så alvorligt og har så store konsekvenser, ville Þnske alle var lidt mere lydhÞre overfor dette, som har så store omkostninger både menneskeligt og samfundsmÊssigt.

2025幎6月23日
自発的なレビュヌ

Jeg kan stÊrkt anbefale kurset "SÊnk din stress på 4 uger"

Jeg kan stÊrkt anbefale kurset "SÊnk din stress på 4 uger" med sparring hver uge med Hans JÞrgen Andersen. Han er super dygtig og super god til at formidle sin viden om stress og giver gode vÊrktÞjer til at sÊnke ens stress niveau. Jeg har lÊrt rigtig, rigtig meget. Så tusind tak for det

2025幎5月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。