Jeg Þnsket en oppskrift og et annet garn enn det som hÞrte til. Dette ble ordnet, prisen var til og med justert ned( litt billigere garn)! Fra jeg sendte fÞrste mail og til garnet lÃ¥ i postkassa, gik... ãã£ãšèŠã
Veldig fornÞyd. Men ble lei meg nÃ¥r jeg ikke fikk mÞnstret som jeg hadde bestilt i strikkejakken. HÞrt mange som sier at det er vanskelig Ã¥ fÃ¥ tak i andre firmaer nÃ¥r det er noe feil. Men Jeg sendt... ãã£ãšèŠã
Er fornÞgde med strikkepakkane eg kjÞper hos dere, men synst at frakta pÃ¥ 99kr er alt for dyr. NÃ¥r dere har nye tilbud kvar dag Ã¥ frakta er 99kr kvar gong en bestiller sÃ¥ gjer det ofte at eg har latt... ãã£ãšèŠã
Flott at varen ble sendt samlet. Bestilte samme dag garn fra Viking. Jeg mottak garnet fra dem et par dager etter, men fra dere den3.09. til min postkasse. Beklager at jeg var utÃ¥lmodig og ga dÃ¥rlig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Alt du trenger for lidenskapelig strikkeglede!
SandvedbÞen 127, 4318, Sandnes, ãã«ãŠã§ãŒ
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
God service og alltid fornÞyd med garnet
God service og alltid fornÞyd med garnet
Rask levering og fine oppskrifter.
Hvis det var bestemt at det var kun etâŠ
Hvis det var bestemt at det var kun et nÞste av en bestemt farge av Hobbygarn på Black Friday, kunne det stått det. Fikk kun lagt et nÞste i handlekurven. Neste gang jeg var innom Strikkemani, var det fortsatt mulig å kjÞpe av samme farge, men kun et nÞste.

Lang leveringstid
Veldig bra pris og mottok garnet etterâŠ
Veldig bra pris og mottok garnet etter fÃ¥ dagerð§¶
Jeg likte garnet veldig godt
Jeg likte garnet veldig godt, men synes det var synd at jeg ikke fikk rett farge!
Gode produkter og rask leveringð
Lett Ã¥ finne fram pÃ¥ nett butikk ogâŠ
Lett å finne fram på nett butikk og kjapp levering
Imponerende rask levering ð
Kjapp levering og god serviceâ€ïž
Veldig fornÞyd
Veldig fornÞyd. Men ble lei meg når jeg ikke fikk mÞnstret som jeg hadde bestilt i strikkejakken. HÞrt mange som sier at det er vanskelig å få tak i andre firmaer når det er noe feil. Men
Jeg sendte mail og fikk det i lÞpet av ett par tre dager. Veldig bra
FÃ¥r ikke skrevet ut oppskriften,ogâŠ
Får ikke skrevet ut oppskriften,og dermed heller ikke startet på arbeidet.

Varenankom den 03.09.
Flott at varen ble sendt samlet. Bestilte samme dag garn fra Viking. Jeg mottak garnet fra dem et par dager etter, men fra dere den3.09. til min postkasse. Beklager at jeg var utålmodig og ga dårlig tilbakemelding. Jegsavnet noe av garnet for å fortsette mine planer.

Strikkemani ããã®åç
TrÃ¥d som eg har klaga pÃ¥ som er dÃ¥rligâŠ
Tråd som eg har klaga på som er dårlig å må ta vekk mange meter på fleire av nÞsta gjer at eg ikkje har nok garn til genseren

Jeg ble fornÞydð
Rask levering og god service.