Altid super service. SÃ¥ tÃ¥lmodige med min manglende ditto, og sÃ¥ hjÊlpsomme nÃ¥r min beslutsomhed halter. Ãrgerligt at den fysiske butik ligger sÃ¥ langt vÊk, at jeg ikke lÊngere blot kan droppe ind, m... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Handler altid hos Strikkestedet til mine strikkeprojekter. Her fÃ¥r du altid god service og en stor portion tÃ¥lmodighed. Har under lockdown fÃ¥et kÞbt en gave til en veninde, som Lene havde pakket fint... ãã£ãšèŠã
Jeg var i gang med at strikke en Northland sweater til mit barnebarn, som blev strikket i Peer Gynt uldgarn med en fÞlgetrÃ¥d, men jeg blev noget hen i arbejdet opmÊrksom pÃ¥, at der formentlig kom til... ãã£ãšèŠã
Virkelig god service! Jeg havde bestilt garn i forkert nuance og mÃ¥tte returnere. Lene var super hjÊlpsom ift at bestille den rigtige hjem og sende til mig - endda uden ekstra beregning. Jeg kan var... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Strikkestedet er en lille hyggelig garnbutik, med stor passion og faglighed. Her kan du kÞbe alt til dit nye strikkeprojekt; Garn, pinde, knapper...
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig og venlig betjening og varen er helt i top ð
Jeg fik en hurtig og venlig betjening og varen var absolut som forventet ð

Altid smil
Altid smil, hjÊlp og god service. Uanset hvor jeg bor, skal jeg altid forbi sÞde Lene og hendes kÊre mand Benny ð
Fin servise god kommunikation
Blev ringet op efter at have bestilt online. Der var problemer med forskellige indfarvninger og udgået farve. Vi lÞste problemet ved besÞg i Strikkestedet. Venlig og kyndig betjening.

Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse, lynhurtig sendt afsted og i pakke butikken. Og jeg er superheldig, garn farven er udgået og den eneste forhandler, som havde det tilbage :)

Hurtig levering.
Komunikation mellem Lene og mig plusâŠ
Komunikation mellem Lene og mig plus hjÊlpen til at finde det rigtige garnðð

Strikkestedet ããã®åç
Super service jeg havde fÃ¥et kÞbt enâŠ
Super service jeg havde fået kÞbt en farve som var anderledes ved leveringen end forventet. Jeg tog kontakt til Strikkestedet der straks sendte en ny farve til mig uden de havde fået bekrÊftet at jeg havde returneret den forkerte farve.
Super hurtig levering
Super hurtig levering, god service, fÃ¥r mine varmeste anbefalingerð
Det var den hurtige levering
Det var den hurtige levering, som gav de 5 stjerner i modsÊtning til min langsomme anmeldelse, som jeg undskylder for. Med venlig hilsen Lise Hansen
Virkelig fin kundeservice
Virkelig fin kundeservice. Da de var i tvivl om de kunne nå at sende pakken samme dag som bestilling, blev der ringet og lagt en besked.
Pakken kom i Þvrigt afsted.
En enorm god oplevelse og super godâŠ
En enorm god oplevelse og super god service. Jeg havde lavet en fejl og den blev rettet på et splitsekund. Kan helt klart anbefale at handle der
God og hurtig service
Nemt at bestille online. Klar til at hentes dagen efter. Meget tilfreds.
Super god og hurtig service
Garnet lÃ¥ hjemme hos mig 2 dage efterâŠ
Garnet lå hjemme hos mig 2 dage efter bestilling. Dejligt nemt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã