レビュアーのコメントを見てみましょう
Vi kommer in 15 minuter före stängningsdax och blir så trevligt bemötta. Tog tid då det var nya ridstövlar som gällde. Den första tjejen mätte och fixade och sedan kom ytterligare en tjej, förmodl... もっと見る
Direkt efter beställning ringde de och meddelade att leveransen kunde ta 6 veckor och försäkrade sig om att jag fortfarande ville ha varan samt stämde av storleken, då det var beställningsvara. Seda... もっと見る
Snabb leverans men produkten håller inte måttet. Efter två gångers användning är det dels ett jack i materialet och skoavtrycket är kvar. Tyvärr.
企業情報
当該企業による記述
Hos oss hittar du utrustning till häst och ryttare från flera kända märken. Vi hjälper dig i djungeln av sadlar, med utbildad personal och stort utbud av olika sadelmärken
Stallbacken 1, 73494, Strömsholm, スウェーデン
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Superbra och snabb service 😊 Jättenöjd🐴
Fått fel vara.
Kunnig trevlig personal. Toppenprodukt
Mycket nöjd med både produkt och service. Inköp av Seaver Airväst. Kunnig och supertrevlig personal vid både provning och köp. Supertrevliga tjejer som tog sig tid för att se till att det blev rätt storlek och färg.
Fantastiskt hjälpsamma och bra service
Fantastiskt hjälpsamma och bra service. Med väldigt bra kompetens.
Jätte nöjd med sadelprovningen och all…
Jätte nöjd med sadelprovningen och all hjälp jag fick. Kan verkligen rekomendera Caroline om du ska kolla din sadel eller köpa en ny / Anna
När inte färgen på varan jag beställt…
När inte färgen på varan jag beställt fick jag ett sms så jag fick välja antingen att annulera varan eller byta färg. K
Upplevde det hela väldigt servicemind.
Bästa shoppen!
Vi kommer in 15 minuter före…
Den första tjejen mätte och fixade och sedan kom ytterligare en tjej, förmodligen skulle de stänga butiken ihop, och hjälpte till. Ingen stress utan jättebra hjälp och bemötande.
Stor eloge till de båda. ☺️
Det blev ett köp och en väldigt bra upplevelse.
Hjälpsam vid ett orderstrul med…
Hjälpsam vid ett orderstrul med adressen och otroligt snabb att skicka varan. Bra pris och jag kände mig som en uppskattad kund.
Snabb leverans men produkten håller…
Min ridsportbutik
Min ridsportbutik! Här får jag alltid bästa service och hjälp. Utbudet är brett och med kvalitet.
Godt utvalg!
Trustpilot エクスペリエンス