Mycket nöjd med bÃ¥de produkt och service. Inköp av Seaver AirvÀst. Kunnig och supertrevlig personal vid bÃ¥de provning och köp. Supertrevliga tjejer som tog sig tid för att se till att det blev rÀtt st... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi kommer in 15 minuter före stÀngningsdax och blir sÃ¥ trevligt bemötta. Tog tid dÃ¥ det var nya ridstövlar som gÀllde. Den första tjejen mÀtte och fixade och sedan kom ytterligare en tjej, förmodl... ãã£ãšèŠã
Direkt efter bestÀllning ringde de och meddelade att leveransen kunde ta 6 veckor och försÀkrade sig om att jag fortfarande ville ha varan samt stÀmde av storleken, dÃ¥ det var bestÀllningsvara. Seda... ãã£ãšèŠã
Snabb leverans men produkten håller inte måttet. Efter två gångers anvÀndning Àr det dels ett jack i materialet och skoavtrycket Àr kvar. TyvÀrr.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos oss hittar du utrustning till hÀst och ryttare från flera kÀnda mÀrken. Vi hjÀlper dig i djungeln av sadlar, med utbildad personal och stort utbud av olika sadelmÀrken
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fick superbra hjÀlp med val ochâŠ
Fick superbra hjÀlp med val och anpassning av trÀns, sadelgjord och bett. Alltid ett fint och kunnigt bemötande.
tog lite för lång tid.
Supermysig butik med otrolig service
Supermysig butik med otrolig service! Jag och dottern kommer Ã¥terkomma mÃ¥nga gÃ¥nger! ð
Alltid bra service!
SÃ¥ hjÀlpsamma snabba leveranser enkeltâŠ
Så hjÀlpsamma snabba leveranser enkelt om man behöver byta /ångra köp
Jag gjorde en felbestÀllning men detâŠ
Jag gjorde en felbestÀllning men det löstes helt perfekt
Trevligt bemötande i butik och pÃ¥âŠ
Trevligt bemötande i butik och pÃ¥ telefon â¥ïž
Bra och snabb
LÀtt smidigt sÀtt att testa sadlar nÀrâŠ
LÀtt smidigt sÀtt att testa sadlar nÀr man bor en bit bort .
Tydlig information och bra produkt.
Allltid vÀnlig och proffesionell
Allltid vÀnlig och proffesionell service. Produkter med hög kvalitet.
Fantastisk service och över förvÀntanâŠ
Fantastisk service och över förvÀntan på leveransen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã