連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Kan kun anbefale hende!

Jeg havde forsÞgt at tabe mig uden resultat og fÞlte at jeg sad fast. Det var fÞrst da jeg fandt Polina at der endelig skete noget!

Hun hjalp mig med at tabe mig fra 84kg og ned til 75kg!
Der blev lavet en lÊkker og mÊttende kost, og så en virkelig dejlig trÊningsplan for muskelopbygning som jeg har fuldt.

Hun har lÊrt mig at spise mere rigtigt og med balance, samt få styr på min trÊning og det er helt klart noget jeg vil tage med mig for livet.

Jeg er simpelthen bare så glad for resultatet og selvtilliden er kommet tilbage. Så tusind tak Polina for det. Jeg kan ihvertfald anbefale hende!!!!

2026幎4月3日
5぀星のうち5の評䟡

Den bedste online coach!!

Den bedste online coach!!! Jeg har prÞvet adskillige forlÞb, og jeg er ogsÃ¥ fÞr kommet langt - men jeg har ALDRIG oplevet en coach som er sÃ¥ engageret i HELE dig! Polina og jeg har flere gange undervejs talt i telefon, hun har vÊret nysgerrig pÃ¥ ogsÃ¥ ting som egentlig ligger udenfor hendes arbejdsomrÃ¥de, som f.eks. hvad der rÞr sig i privaten, hun har med denne indsigt kunne tilpasse bÃ¥de kost og trÊning med en god forstÃ¥else for hvad der i mit tilfÊlde var muligt! Det har givet mig en enorm tryghed og virkelig boostet min evne til at holde fast og komme i mÃ¥l ❀🙏🏌 jeg har under Polinas vinger tabt mig 14 kg. Og opbygget en muskelmasse jeg pÃ¥ ingen mÃ¥der troede var muligt!

Så hvis du vil give dig selv den betydning du fortjener, så ville jeg aldrig tÞve med at kontakte Polina!

Her får du en coach som er stÞttende, nÊrvÊrende og giver dig meget mere end du kan forvente!

KÊmpe anbefaling herfra!

2026幎1月21日
5぀星のうち5の評䟡

Rigtig godt online forlÞb med trÊnings-

Rigtig godt online forlÞb med trÊnings- og kostplan. Var med i små 5 mdr.
ForlÞbet har givet mig en vÊrdifuld retning med trÊning og kost som jeg vil holde fast i og fortsÊtte med.
Jeg havde et par kg for meget og fÞlte mig ikke tilpas i min krop, havde svÊrt ved selv at fÃ¥ bugt med dette. Det har Polina i den grad hjulpet med og jeg kan nu passe det tÞj igen som var begyndt at stramme lidt for meget. Jeg har det sÃ¥ meget bedre i min krop og mit tÞj nu 😊💪

2025幎11月15日
5぀星のうち5の評䟡

Meget mere end en personlig trÊner

Jeg kan kun give Polina mine allerbedste anbefalinger. Hun er ikke bare en dygtig coach og personlig trÊner, men ogsÃ¥ et fantastisk menneske, der virkelig har gjort en kÊmpe forskel for mig. ❀ Hendes stÞtte, tÃ¥lmodighed og Êgte engagement skinner igennem i alt, hun gÞr. Jeg har lÊrt rigtig meget og vil afslutte mit forlÞb nu, med ro i maven - for jeg har alle vÊrktÞjer til at fortsÊtte pÃ¥ egen hÃ¥nd 😊
Min varmeste anbefaling til den Aller bedste Polina 😊

2025幎10月24日
5぀星のうち5の評䟡

Det bedste jeg kunne gÞre for mig selv

En kÊmpe stÞtte og skrÊddersyet program. Startede hos Polina efter en lÊngere pause for at komme i gang igen. Det var det bedste valg jeg nogensinde har gjort. Polina tager sig tiden til dig, er stÞttende og med dig hele vejen. Det var startskuddet til en ny fitness rutine og omlÊgning til en langt sundere kost i min hverdag. En kÊmpe livsÊndring til det bedre og kan ikke anbefale Polina nok!

2025幎1月7日

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse! Det bliver lyttet til ens Þnsker og mÃ¥l, der er forstÃ¥else for nÃ¥r det er svÊrt, og kosten ikke lige har holdt. Aldrig en dÞmmende eller nedladende tone, altid positiv og forstÃ¥ende. Vil virkelige anbefale Polina til en hver tid🀩 og vil til en hver tid vÊlge hende igen, hvis jeg har brug for et spark bag i😂

2025幎6月21日

De varmeste anbefalinger...

Jeg har netop afsluttet et 4 måneder langt onlineforlÞb hos Strong by Bambi.
Det har vÊret en super god oplevelse med en masse kompetent vejledning samt stor opbakning og motivation fra Polina hele vejen igennem.
Jeg har opnået det vÊgttab, jeg Þnskede - udelukkende via kostÊndringer - og synes ikke engang, det har vÊret svÊrt.
Jeg har via en skrÊddersyet kostplan fået en masse lÊkker mad, og der er mange af retterne, som jeg kommer til at fortsÊtte med.
Jeg har desuden tilegnet mig en masse god viden omkring kost, som jeg kan bruge fremadrettet, og jeg fÞler mig godt klÊdt på og klar til at stå på egne ben nu.
Jeg kan varmt anbefale et forlÞb hos Strong by Bambi.

2025幎6月18日

Den bedste coach!

Den bedste coach, man kunne Þnske sig! Polina hjalp mig med at gÃ¥ fra tynd til muskulÞs – pÃ¥ bare 5 mÃ¥neder gik jeg fra 60 til 80 kg. Hun lavede en skrÊddersyet kostplan og var altid klar til at svare pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l. 10/10 kan stÊrkt anbefale Polina!!!!

2025幎6月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス