Super imÞdekommende og altid med enâŠ
Super imÞdekommende og altid med en fantastisk energi. Meget professionel og virkelig dygtig til sit arbejde. En rigtig god oplevelse fra start til slut â kan varmt anbefales! âââââ
Vibe Studio er et musikstudie, hvor vi leverer skrÊddersyede musiksessions, der omfatter mix, master og beats. Vores erfarne musikproducer er her for at bringe dine musikalske visioner til live. Uanset om du er en etableret kunstner eller ny i gamet, garanterer vi en professionel og inspirerende oplevelse, der lÞfter kvaliteten af din musik. Lad os sammen skabe noget ekstraordinÊrt - velkommen til Vibe Studio.
BÃ¥dehavnsgade 12, 2450, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
Helt igennem en fornÞjelse at arbejde med Jens Stuart, han er super professionel og produktet blev topklasse. Jeg kom bare ind af dÞren med en tekst og idé uden den store erfaring, men det fÊrdige nummer blev super fedt. Skide hyggeligt også. 5 stjerner.
Dygtig producer, nem at arbejde sammen med og har styr på sin ting, på samme tid med gode omgivelser.
Kan klart anbefale Vibe Studio til alle der tager sin musik seriÞstð¥Jens har virkelig styr pÃ¥ sine ting, er en super dygtig producer og har massere af viden og erfaring inden for branchen at dele ud af â
Jeg har selv arbejdet sammen med ham og er super glad for den profesionelle tilgang han har, samt den indsigt i musikken han efter mange Ã¥r i studiet, har samlet sammenð Hvis din musik mangler det sidste skub i den rigtige retning, sÃ¥ tÞv ikke med at tage fat i Jens, da han klart vil kunne hjÊlpe sig pÃ¥ vejâïž
- Lasse fra Rapzonen
Vibe Studio er helt klart stedet hvis du vil kickstarte din musikkarriere! FÞrst og fremmest er lokalet og udstyret top-notch, og man fÞler sig lynhurtigt hjemme. Men fÞr det hele kan gå op i en hÞjere enhed, er man nÞdt til at have en dygtig producer bag knapperne, og det får du i Jens, manden bag Vibe Studio. Jeg har ikke set et hÞjere engagement hos nogen anden producer; Jens brÊnder for musikken og sÊtter altid artisten fÞrst.
Udover at vÊre ekstrem effektiv og hurtig bag skÊrmen og tasterne, er Jens en utrolig stÊrk lyriker der altid kan hjÊlpe med tekst, flow og toplines. Jeg har erfaret i lÞbet af mine mange sessioner med Jens, at jo mere du selv bringer, jo mere får du igen, men du kan altid vÊre sikker på at Jens' hjerne kÞrer på hÞjtryk i alt hvad han foretager sig - effektivitet er nÞgleordet!
Hvis du har drÞmme om at tage din musik til nÊste niveau, giver jeg uden tvivl Jens og Vibe Studio min varmeste anbefaling; jeg har aldrig fortrudt en session eller et forlÞb med Jens
Det rette sted at invistere i sig selv som musiker
Hvis du leder efter en dygtig producer, som kan det hele, til en fair pris også, så look no further. Du har fundet manden...
VIBE studio er en kÊmpe Vibe.
Jens er BY FAR den bedste producer jeg har arbejdet med.
Alle min bedst producerede tracks kommer fra Jens, og vores samarbejde.
Kvaliteten er tip top, og studiet fås ikke federe.
Han er ik kun genial bag tasterne, men selv en virkelig dygtig artist/freestyle rapper, der ved hvad han snakker om.
Alle min sessions med Jens har vÊret en kÊmpe succes, og givet min musikkarriere bedre forudsÊtninger.
Han fanger min ideer med det samme og samarbejdet bliver fuldendt af hans indspark.
Jens kommer tit med ideer til et andet og måske bedre flow, levering, punchlines, og tekst.
Udover det er han en super flink fyr og helt nede på jorden.
Jeg ved Jens arbejder med folk der lever af musikken til daglig, men også nybegyndere.
ALLE ER VELKOMMEN I VIBE STUDIO
Hvis din musikkarriere skal nå nye hÞjder, er Vibe Studio det helt rette sted.
Ses d.28 my man.
MIBE
Altid vÊre en fornÞjelse at vÊre til session hos Vibe Studio, Sindsyg dygtig og god producer, Enormt imÞdekommende og venlig.
KÊmpe anbefaling herfra!
Det bedste studie med den bedste man bag knapperne som har styr på sin ting
StÊrk anbefalingðªðŸ
Mvh rido
Jens Stuart - manden bag Vibe studio, er en enormt dygtig producer, der ligesom navnet på studiet, viber med de artister han arbejder med. Ikke nok med at han lave nogle sindssygt fede beats, er han også virkelig dygtig til at gå på kompromis med den artist han arbejder med, i form af at både guide artisten og lytte til artistens foreslag til hvordan flowet i sangen skal vÊre. En kÊmpe anbefaling af arbejde med Jens herfra, han har produceret stÞrstedelen af min musik og jeg har vÊret lige tilfreds hver gang! Han er den eneste producer jeg har lyst til at arbejde med, grundet hans kÊmpe dedikation for det arbejde han sÊtter sig for!