Banner for Strooizout Gigant

1,072
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Snel geleverd. Goed product. Maar...... de bezorgdienst stuurde een hork van een chauffeur. Ontzettend onaangename man en bij het onbeschofte af. Zo'n chauffeur wil ik eigenlijk niet meer aan de deu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Aankoop was Earthway 2150 30liter strooier. Is eerder geleverd dan verwacht omdat er vooraf gewaarschuwd was dat levering op zich kon laten wachten. Toch besteld omdat dit het merk Earthway was wat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke website, duidelijke omschrijving, prijs en snelle levering. goede service. Enig ding is dat ik had aangegeven dat de chauffeur even moet bellen van te voren. dit is niet gebeurt, hij kwam l... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De levering van de Bestelling is keurig aangekondigd. De voorspelde levertijd was correct. Omdat er niemand thuis was is er een instructie doorgegeven voor het leveren van de pallet onthardingszout va... もっず芋る

䌁業情報

1. 物流業
  2. プヌル
  3. 氎の軟化装眮提䟛業者

Strooizout Gigant に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Strooizout Gigant

Wat begon als dé oplossing voor een landelijk tekort in 2009, groeide uit tot de veelzijdige zoutspecialist van Nederland. Wij maken de beste kwaliteit zout voor iedere toepassing toegankelijk en betaalbaar.

Ons verhaal: van de koude winter naar zoutspecialist

Bij het woord 'zout' denken we al snel aan het onmisbare ingrediënt dat we nodig hebben bij het koken, of die zoutkorreltjes waarmee we ons gebakken eitje op smaak brengen. Maar buiten de keuken wordt zout voor ontzettend veel andere, onmisbare doeleinden ingezet. Denk alleen al aan het strooizout dat we in de winter hard nodig hebben om de wegen vrij te houden van sneeuw en ijs.

Strooizout Gigant opende haar deuren in 2009. In dat jaar kampte Nederland met een serieus tekort aan strooizout. Ons bedrijf dook in dat gat door niet alleen razendsnel te leveren, maar dit ook nog eens te doen tegen een eerlijke en goede prijs. Spoedig veroverden we een vaste plek op de zoutmarkt. Inmiddels zijn we één van de absolute marktleiders qua strooizout en zijn we gestaag op weg om de grootste zoutleverancier van Nederland te worden.

Onze mensen: specialisten in zout en oplossingen

Wat in 2009 begon met een kleine groep doorzetters die de kou en het zouttekort trotseerde, is inmiddels uitgegroeid tot een hecht team van gedreven collega's. Samen zorgen we ervoor dat we altijd de beste service en producten kunnen aanbieden.

Onze producten: diversiteit en kwaliteit

Strooizout staat hoog in ons vaandel. Maar ondanks onze naam hebben we ons na de eerste jaren al snel toegelegd op andere soorten zout. Naast ons bekende wegenzout en onze dooikorrels, leveren wij inmiddels een divers en hoogwaardig assortiment:

• Zwembadzout: voor een veiliger en gezonder desinfectiemiddel dan chloor.
  • Onthardingszout: zorgt ervoor dat kalkaanslag verdwijnt en jouw apparatuur veel langer meegaat.
  • Voedingszout: hoogstaand voedingszout in grootverpakkingen.
Wegenzout

Wegenzout

Onthardingszout

Onthardingszout

Zwembadzout

Zwembadzout

Onze keuzehulpen: persoonlijk advies voor jouw situatie

Kiezen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Onze specialisten hebben hun kennis vertaald naar handige keuzehulpen die jou gemakkelijk op weg helpen. In minder dan 2 minuten ontdek je welk zout het beste bij jouw specifieke situatie past. Of het nu gaat om het bestrijden van gladheid, het schoonhouden van je zwembad of het ontharden van je water: zo weet je zeker dat je altijd de juiste korrel in huis haalt.

Onze missie en visie

Wij willen dat het bestellen van zware producten zoals zakken en complete pallets zout zó makkelijk wordt, dat je zonder enige moeite de juiste oplossingen voor veiligheid en onderhoud in huis haalt.

Van strooizout en dooikorrels tot zwembad, voedings en onthardingszout: wij zorgen dat je altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit, snelle levering én een eerlijk product.

Altijd de juiste korrel!

Onze kernwaarden

Teamwork: samen gaan we verder dan alleen
Ambitie: we groeien omdat we altijd voor het maximale gaan
Betrouwbaar: zonder uitzondering zorgen we dat het goed komt
Passie: zout is ons vak én onze drijfveer
Lef: wij durven te vernieuwen en vooruit te lopen

Service van de Strooizout Gigant

圓該䌁業による蚘述

Levering
Gratis levering binnen Nederland. Wanneer u op werkdagen voor 16:00 besteld, de volgende dag geleverd. Levering is altijd op afspraak.
Kwaliteit
Het strooizout van Strooizout Gigant heeft een snelle werking door de fijne korrels. Binnen enkele minuten zorgt het strooizout er al voor dat de sneeuw of het ijs begint te smelten. Het strooizout is van hoge kwaliteit en voorzien van een hoog Natriumchloride gehalte.
Goede klantenservice
De klantenservice van de Strooizout Gigant staat elke werkdag klaar om consumenten te woord te staan. De Strooizout Gigant is bereikbaar per e-mail, telefoon of livechat op de website.

Garanties - Strooizout Gigant

Levering
De klanten van de Strooizout Gigant hebben enkele garanties qua levering. De levering van de producten binnen Nederland is gratis en er kan altijd geleverd worden op een werkdag naar keuze.

連絡先

Ontvang €10 korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €10 korting!

優良

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Redelijk

Redelijk
Een zak was stuk wat van gezegd maar niks meer van gehoord

2026幎5月21日
Strooizout Gigant ロゎ

Strooizout Gigant からの回答

Beste Antoon,

Wat vervelend dat er een zak stuk is gegaan tijdens de levering. We hebben je hierover een bericht gestuurd via de mail om dit met je op te lossen.

Team Strooizoutgigant

5぀星のうち3の評䟡

Hoi is goed geleverd

Hoi is goed geleverd

2026幎5月18日
Strooizout Gigant ロゎ

Strooizout Gigant からの回答

Beste Jaap,

Fijn om te lezen dat je tevreden bent! We zien dat je 3/5 sterren gegeven hebt, mocht er nog iets zijn wat we kunnen betekenen voor je kan je ons uiteraard nog een berichtje sturen!

Team Strooizoutgigant

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス