Ondanks dat het bestelde product niet geleverd werd door een onzorgvuldigheid van Post.nl is deze shop zeer behulpzaam geweest met het vergoeden van de niet geleverde goederen. Zeer snelle respons o... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Na telefonisch contact met uitleg zoals die ook hieronder staat heb ik binnen 2 dagen mijn bestelling binnen. Mét een presentje vanwege het ongemak! Als de systemen je in de steek laten wordt he... もっと見る
企業が回答しました
Goede site, makkelijk bestellen, veel keus en de bestelde stropdassen werden binnen een paar dagen keurig bezorgd. Deze waren ook echt mooi om te zien. Een MINPUNT is dat het je niet makkelijk word... もっと見る
Bestelling keurig afgewerkt Alles is goed gegaan, bestelling snel geleverd. De ontvangen stropdas wijkt wel af van de getoonde site, op de site staat de stropdas mooier dan in werkelijkheid, in wer... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Stropdassen.NL is de nummer 1 in stropdassen. Onze stropdassen zijn per stuk direct uit voorraad leverbaar maar ook grote aantallen kunt u gerust de volgende dag in huis verwachten, direct geleverd uit ons magazijn. Tevens maken wij stropdassen met logo al vanaf 1 stuk. Uniek in Nederland. Onze klantenservice is u graag van dienst van 9.30 tot 18.00 uur van maandag tot en met vrijdag. Wij zijn officieel Thuiswinkellid, dus u koopt veilig, vertrouwd en voordelig! Probeer ons gerust velen gingen u voor.
連絡先
Postbus 75693, 1070 AR , Amsterdam, オランダ
- 020-8200018
- klantenservice@Stropdassen.nl
- stropdassen.nl
Stropdas was bij ontvangst beschadigd
Stropdas was bij ontvangst beschadigd. Contact met webshop erg moeizaam. Uiteindelijk geen reactie meer. Geen oplossing geboden. Ik heb 25 euro verspild aan deze winkel en ga hier niet meer kopen.

Slechte service, onbereikbaar
Vorige week 2 dassen besteld en betaald, maar niet ontvangen. Al twee keer over gemaild (bellen was niet mogelijk), zonder reactie.
Maar wél al twee keer een verzoek voor een recensie gekregen. Bij dezen dus.
Denk dat er geen vervolg-bestelling komt.

Stropdassen.NL からの回答
Ruime keus in stropdassen.
Ruime keus in stropdassen.
Je wordt keurig op de hoogte gehouden van je bestelling.
Prima, zeer tevreden!
Sterk teruggekomen na :Geen levering Geen reactie
Als de systemen je in de steek laten wordt het lastig. Gelukkig is dit nu hersteld en heeft de uitleg mij het vertrouwen terug gegeven.
"Op 21 oktober een stropdas besteld.
Tot op heden niets geleverd.
Klantenservice reageert niet op mail.
Telefonisch niet bereikbaar."

Stropdassen.NL からの回答
zeer goed en snel geleverd
Helaas nog steeds niets ontvangen
Helaas nog steeds niets ontvangen, inmiddels bijna twee weken terwijl lever tijd 1 tot 2 dagen is. Per mail klacht ingediend waarop wel reactie kwam (teveel werk waardoor vertraging) met een link waarop proces gevolgd kon worden. Link was niet compleet dus kan helaas niets volgen. Klantenservice onbereikbaar

Stropdassen.NL からの回答
na 5 werkdagen nog niets ontvangen :-)
na 5 werkdagen nog niets ontvangen :-)
update2 weken later nog niets ontvangen, ze beantwoorden de telefoon niet en ook niet de mail.... grrrr!!!! 1 ster is al teveel!

Zeer slecht!!!!!!!!
Zeer slecht. Heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Heb al meerdere e-mails gestuurd en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ik hoop dat ze nu wel contact opnemen!!!!

slecht verpakt
Prima prijs kwaliteit
Prima prijs kwaliteit. Levertijd idd geen 1-2 dagen. Was in mijn geval 4 dagen.
Niet ontvangen bestelling
Maandag 23 september heb ik een mail ontvangen dat de bestelling per briefpost is verzonden. Vandaag (vrijdag 26 september) nog steeds niets per post ontvangen. Klantenservice gebeld (020-8200018) maar was niet bereikbaar. Op 26 september een mail gestuurd, maar daar is niet (binnen de beloofde 4 uur) op gereageerd.

snelle en correcte levering
Prima service
goed gegaan alles op tijd
Mooie kwaliteit
Goede klantenservice en een uitgebreide…
Goede klantenservice en een uitgebreide collectie.
Klacht
Ik heb 11 augustus een stropdas besteld, de link om de zending te bekijken werkt niet. De trackcode is bij PostNL niet te volgen. Ik heb al betaald
Perfecte service!!
Trustpilot エクスペリエンス