Strum レビュー 68

TrustScore 5段階評価の3

3.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Efter en allerede besværlig ombytning grundet en reklamation og efterhånden mange opkald og henvendelser pr. mail, som nu har trukket sig over et år, har vi stadig ikke hørt noget på den nye rekl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har nu haft sillebens langbord med tillægsplader i lidt over et år, og det spiller bare. Leveringen var der godt nok glemt skruerne, men vi er jo kun mennesker. Dog var der kommet transport... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Dårlig kommunikation og dårlig kvalitet af langbord Efter lang tid ventetid på langbord 260 cm i linolium med trækanter oplever vi at bordet er vakkelvornt og ryster ved det mindste puf. Bordet bue... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Lang leveringtid (11 uger), lang svartid og kun opdatering v. egen henvendelse. Vi valgte et lakeret sildebensbord som v. første øjekast er flot men der er bobler i lakken og et hjørne er en smule st... もっと見る

企業が回答しました

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Super service og håndværk!

Super service og feedback. Nogle håndværkere, som er meget bevidste om at levere et godt, solidt og flot håndværk/bord.

2021年1月29日

Hej Mette,

Mange tak for den fine anmeldelse!
Dejligt at i er glade for jeres flotte bord!
Vi takker mange gange for handlen ☺️

5つ星のうち5の評価

Eksemplarisk god og hurtig service!

Jeg bestilte henholdsvis et spisebord og et sofabord hos Strum, som begge er af virkelig lækker kvalitet. Der er virkelig kælet for detaljerne i håndværket, som der ikke kan sættes en finger på. Det hele er oven i købet til en sindssygt god pris sammenlignet med konkurrenterne, så der følger en varm anbefaling af Strum herfra.

2021年1月19日

Hej Sebastian,

Mange tak for din fine anmeldelse!
Fedt at i er glade for jeres nye møbler! Vi takker mange gange for handlen! ☺️🙏🏻

5つ星のうち5の評価

Utrolig kvalitet til prisen!

Sildebensbordene fra strum. er bare helt i top. Det er virkelig en lækker bordplade man får og drengene bag virksomheden er skide søde til at holde deres værksted åbent så man kan komme ud og se bordene fysisk inden køb. Min oplevelse med strum. har faktisk bare været virkelig god. Jeg er så glad for mit bord :)

2021年1月14日

Hej Victor,

Mange tak for din anmeldelse!
Det var super hyggeligt at møde dig! Fedt at du er blevet glad for dit nye møbel 👌🏻
Vi takker mange gange for handlen 🙏🏻

Kvalitet og gode materialer

Lækker kvalitet og gode materialer! Vi er så glad for vores bord

2021年1月13日

Hej Jacob,

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Dejligt at i er glade for jeres nye bord ☺️
Vi takker mange gange for handlen! 🙏🏻

5つ星のうち2の評価

Lækkert bord - dårlige ben

Virkelig lækkert bord, MEN benene koster 70kr i IKEA og er virkelig ikke lige det man ønsker til så flot et bord. Derudover står der leveringstid på 3-5 uger, men vi ventede 7 uger på vores. Jeg ringede til deres nummer og fik en sur medarbejder i røret, som bare IKKE gad snakke med en og lød lettere irriteret, da man spurgte ind til, hvornår man ville modtage sit bord på trods af at det var mere end 1 uge over forventet leveringstid

2020年12月7日

Hej Laura,

Vi beklager meget den dårlige oplevelse! Bukkebenene fra IKEA er ben man får gratis med til bordet. Det er altså kun bordpladen man betaler for. Det er bl.a. også grunden til at man kan få bordet til den pris. Der er selvfølgelig mulighed for at “opgradere” til mere solide ben. :)
Vi har tjekket op på din bestilling og kan se, at ordren blev lagt d. 11. oktober kl 21.21 og bordet kommer afsted d. 16. november. Altså 4 uger og 5 dage efter bestillingen er lagt.

Vi håber trods alt at du stadig er glad for bordet og du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os igen, så vi kan finde en løsning på benene :)

strum.

God service og kvalitet!

Hos Strum får du både et godt håndværk med øje for detaljen samt rigtig god service. Vi havde en rigtig god oplevelse og fik præcis det sildebensbord i både farve og mål efter vores ønske. Kvaliteten er i top, så derfor en kæmpe anbefaling herfra!

2020年12月2日

Hej Malthe,

Mange tak for din anmeldelse!
Dejligt at i er glade for jeres flotte bord ☺️
Vi takker mange gange for handlen!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。