ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
- åŒã£è¶ãçšååº
- ãã¢ãé鿥
- ãã©ãã¯ééäŒç€Ÿ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
StudentVerhuizers is het ideale verhuisbedrijf voor studenten en jonge professionals die snel, betaalbaar en zonder gedoe willen verhuizen. Wij begrijpen dat verhuizen niet altijd de leukste taak is, vooral als je een druk leven hebt. Daarom bieden wij flexibele en efficiënte verhuisdiensten aan, uitgevoerd door een jong, energiek team van studenten en in samenwerking met professionals die snel en zorgzaam jouw spullen verplaatsen. Of je nu van je ene woning naar je andere woning verhuist, naar een andere stad gaat of gewoon je spullen wilt opslaan, StudentVerhuizers zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Wij werken met moderne, goed uitgeruste voertuigen en bieden een transparante, voordelige prijsstelling zonder verborgen kosten. Onze focus ligt op klanttevredenheid, betrouwbaarheid en snelheid. Bij ons ben je verzekerd van een verhuizing zonder stress, met de garantie dat jouw spullen in veilige handen zijn. Met StudentVerhuizers kies je voor een bedrijf dat de waarde van persoonlijke service en een goede prijs-kwaliteitverhouding begrijpt, en dat bovendien altijd klaarstaat om jouw verhuizing tot een succes te maken!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Een grote ramp gewoon
Een grote ramp gewoon. Niet alleen zijn mijn muren beschadigd maar ook meubels en andere spullen. Er stond breekbaar op dozen desondanks ermee gegooid. Asociale lui.
Marind van der Velden
Te laat komen en beloftes niet nakomen over het juiste transport. Veel schade bij de verhuizing en geen verantwoording hiervoor nemen achteraf. En onzorgvuldig en totaal niet professioneel qua personeel. Tijdens de verhuizing Klagen over het aantal spullen en op hun telefoon kijken en peuken roken om het kwartier en schofterig nog extra uren doorberekenen ook hiervoor. Totaal geen harmonie in het team niet wetend wat ze aan het doen zijn.
Een fatsoenlijke oplossing voor de gelede schade wordt nooit geboden, nooit maar dan ook nooit in zee mee gaan met deze oplichters.
Marind van der Berg maakt beloftes die hij nooit nakomt.
Binnen 6 uur waren onze meubelsâŠ
Binnen 6 uur waren onze meubels gedemonteerd, verhuisd naar het nieuwe huis en weer gemonteerd. Dankzij de inzet van de verhuizers konden we dezelfde dag nog in ons nieuwe huis slapen. Ze werkten zeer professioneel en gingen zorgvuldig met onze meubels om.
Ronduit verschrikkelijk
Ronduit verschrikkelijk. Er is niks professioneel aan dit verhuisbedrijf, ordinaire sjouwers, meer niet.
Prima service
Prima service. Mijn verhuizing is goed verlopen. De verhuizers waren op tijd en hebben alles binnen de afgesproken tijd verhuisd. Ik vond het vooraf wat spannend, omdat het om grote en zware meubels ging. Het was zwaar, maar de verhuizers hebben hard gewerkt. Ik zal ze aanbevelen en nog een keer voor ze kiezen.
Hele fijne service
Hele fijne service, super snel gefixt en aardige gasten. Appie en team hebben top werk geleverd!
Super tevreden met de service
Super tevreden met de service. Heel snel en netjes geregeld, zeker aan te raden!
Binnen 3 uur verhuisd met deze mannen
Binnen 3 uur verhuisd met deze mannen. Perfect!
Hard werkers
Hard werkers , heel netjes en super vriendelijk. Echt aanrader.
De service was top
De service was top, en super goed en snel geregeld. Zelfs een meevaller dat ik eerder verhuisd kon worden, in één woord grandioos!
Snelle service
Snelle service, vriendelijke gasten en alles netjes en onbeschadigd verhuisd. Zeker aan te raden!
Aanrader
Nette en snelle communicatie vooraf, en op de dag zelf is gewoon alles goed gegaan. Verhuizers waren vriendelijk en alle spullen zijn netjes overgekomen. Lekker op tijd klaar ook!
Aanrader!
Hebben heel goed en voorzichtig alles verhuisd, heel tevreden!
Niet aan te raden
Communicatie was perfect, via een filmpje laat je zien wat er verhuisd moet worden.
naar aanleiding van het filmpje wordt er een prijs indicatie gegeven. (Van hoe lang et ongeveer gaat duren)
Hierbij geven ze wel eerlijk aan dat het een indicatie is en dat , als het langer duurt dan de aangegeven tijd, je per kwartier bij betaald.
Dit was bij ons dus 3 uur langer, dus ruim 600 euro meer dan de aangegeven offerte ivm met langer bezig zijn.
Had o.a te maken dat ze met een kast in elkaar te zetten , lang bezig waren, maar achteraf kwam dit omdat ze de deuren omgewisseld hadden.
Ze waren een half uur te laat (kan gebeuren, druk op de weg) maar ze gaan rekenen vanaf de afgesproken tijd, dus als ze een uur in de file staan betaal jij daar voor!
Moet wel zeggen dat de verhuizers leuke gasten waren en hard hebben gewerkt.
Ben heel te vreden met de verhuizingâŠ
Ben heel te vreden met de verhuizing die door de jongens is verricht
Bij deze wil enthousiasme uitsprekenâŠ
Bij deze wil enthousiasme uitspreken over studentverhuizers. Met een extra dank voor Wesley die keer op keer super mee dacht. Naast de proffesionele manier van communiceren, was het erg prettig om tijdens het verhuis proces op zo'n goede manier te woord gestaan te worden.
Bij twijfel: gewoon bellen en vertrouwen.
Dank!
Damaged furniture
At first, everything seemed fine. However, three young student movers helped out with the moving. They were friendly guys, however, very unexperienced. They complained a lot that the furniture was too much and at the destination we needed to help lift everything inside because they took very long. Furthermore, I noticed that on ALL my big furniture there are damages. I would NOT recommend using this company when moving.
Slechte bereikbaarheid en afspraken niet nagekomen
Onlangs zijn wij verhuisd met Studentverhuizers en helaas kijken wij hier met veel frustratie op terug.
Allereerst moet je zelf inschatten hoeveel kuub je verhuist en wat er allemaal mee moet. Er komt geen (voor)man langs om dit te controleren of mee te denken. Wij hebben juist ruim gerekend: extra verhuisdozen opgegeven, diverse meubels, het in elkaar zetten van twee IKEA-kasten en het vervoeren van een Big Green Egg â om verrassingen te voorkomen.
Op de verhuisdag bleek één verhuizer ziek te zijn. Dat kan gebeuren en daar hebben we begrip voor. De verhuizers die er wél waren, hebben overigens echt hard gewerkt â daar ligt het probleem niet. Het waren toppers die zich enorm hebben ingezet.
Doordat er echter een man minder was, duurde alles veel langer. Omdat wij een variabel tarief hadden, betekende dit automatisch: meer betalen. Uiteindelijk zijn de verhuizers 12 uur bezig geweest. Per persoon kwam dat neer op 4 uur overwerk, dus in totaal 12 overuren. Ook voor het verhuizen van de Big Green Egg moesten we extra betalen.
Het resultaat? Een eindfactuur van bijna â¬2000 â ongeveer â¬500 boven de oorspronkelijke offerte.
Na contact hierover kregen we te horen dat wij het aantal kuub niet correct zouden hebben doorgegeven en dat zij daarom niets konden doen. Dat er iemand ziek was, vonden ze vervelend, maar ook dat zou volgens hen geen invloed hebben op de rekening.
Kortom: bijna â¬500 extra betaald aan overuren, 12 uur in een verhuischaos gezeten (waarvan ik zelf 8 uur heb meegeholpen), geen gemonteerde kasten en een bedrijf dat zich vervolgens lastig aanspreekbaar opstelt.
Wat een drama. Wees gewaarschuwd.
Deze partij heeft ongetwijfeld zelf deâŠ
Deze partij heeft ongetwijfeld zelf de goede reviews geschreven, onmogelijk dat iemand een goed woordje kwijt zou kunnen over deze partij. Vraag je een offerte bij hun aan? Reken er maar op dat ze op de dag zelf dubbele kosten zullen rekenen, hebben een mini busje waar je zelf ook mee kan rijden ipv een verhuiswagen. Ik heb ze weggestuurd en met spoed een ander bedrijf kunnen inschakelen, ze zijn asociaal, onbetrouwbaar en brengen je in grote problemen als je niks anders kan regelen. We hebben voorafgaand aan de verhuizing 3x gebeld, er is een offerte met beloofde werkzaamheden en nog op de dag zelf beweren dat dit niet zo is. Standvastig zeggen dat het niet op de offerte staat, terwijl de verhuizer naast me staat en bevestigd dat het er wél op staat. Een gewaarschuwd mens telt voor 2, doe het a.u.b. niet. Ik zal deze partij ook aanmelden bij Radar en zoveel mogelijk mensen waarschuwen via social media. Echt bizar.
Speullen beschadigd, hogere prijs
Verhuizers waren meerdere uren later dan besproken daar, meerdere spullen waren beschadigd en nog steeds was de prijs hoger dan oorspronkelijke in de contract.
(Ze zeiden de prijs was hoger omdat het langer duurde, maar het duurde ook gewoon nog veel langer omdat meerdere helpers, die had georganiseerd had niet meer daar konden zijn, nadat de verhuizers meerdere uren later dan besproken daar waren.)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ