Super leuke en leerzame ervaring, je leert veel en ze helpen je super goed, ik stond dik niet op overgaan maar nu ik een tijdje hier zit sta ik nul tekorten
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik ben erg blij met de hulp van Studiehub. Ze nemen rustig de tijd en leggen alles heel fijn uit. De uitleg was ook zo simpel mogelijk niet zoals de docenten het uitleggen daardoor is het makkelijk te... ãã£ãšèŠã
Fijne ervaring met Studiehub. Je wordt snel, duidelijk en gestructureerd geholpen met het plannen/leren/oefenen van al je leerwerk. Top!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Het kwartje laten vallen bij wiskunde, Engels of een ander vak? Bij StudieHub ben je aan het juiste adres! Sinds onze oprichting in 2021 kan je namelijk bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding, bijles en examentrainingen. En dat voor alle basis- en middelbare scholieren in heel Nederland: van Maastricht tot aan Groningen! Bij ons kan je terecht voor extra uitleg bij één of meerdere schoolvakken, maar wij helpen je ook de leerstof te structureren en jouw eigen leerstijl te ontwikkelen. Leren is belangrijk, maar leren leren is dat des te meer; alleen zo kom je vooruit.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
geweldige bijles
Echt een top bijles instituut! Leuke docenten die het ingewikkelde leerwerk leuk en simpel laten lijken.
Best in kind
StudieHub heeft ons echt verrast
StudieHub heeft ons echt verrast. Eerst bij onze oudste dochter en zoon, die bij 1 examenvak beiden even een zetje in de rug nodig hadden. Dat pakte goed uit! Beiden geslaagd de één voor havo de ander voor vmbo T.
Nu krijgt onze jongste van StudieHub huiswerkbegeleiding. En ze zijn absoluut anders dan andere huiswerk bedrijven waar we in het verleden ervaring mee hebben. Ze kijken echt naar wat het kind nodig heeft. En meermalen doen ze veel meer dan van hen mag worden verwacht. Dankzij hen een stuk minder huiswerkstress bij onze zoon en bij ons als ouders! Bedankt Michael en collega's!
Havo geslaagd vanwege wiskunde bijles
Ik begon begin jaar 5 havo 5 met wiskunde bijles, omdat ik een laag cijfer stond voor wiskunde. De lessen hebben mij geholpen met mijn gemiddelde omhoog te halen waardoor ik havo heb kunnen slagen. Er was ook goeie communicatie met de docenten en de lessen waren flexibel te regelen. Ik raad het zeker aan!

StudieHub - Huiswerkbegeleiding en bijles in Ermelo ããã®åç
Hele goede eindexamentraining economie
Hele goede eindexamentraining economie. Rafaël legde het goed uit en gaf nog een dag voor het examen de mogelijkheid om extra online vragen te stellen! Super!

StudieHub - Huiswerkbegeleiding en bijles in Ermelo ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹