STUDIO AMAYA レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mijn broek werd al snel minder mooi. Er ontstonden kleine mini scheurtjes in het "nep leer". Ze hadden deze klacht nog niet eerder gehad. Na het sturen van foto's hebben ze mij een nieuwe broek toeg... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Amaya Amsterdam: Helaas geen geweldige kwaliteit. Zeer goede klanten service wel. Mooie collectie maar naden zijn heel fragiel. Rokje scheurt zonder aanleiding. Nieuwe rok mogen ontvangen maar zelfde... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hele goede service. Er wordt advies gegeven als je twijfelt over de maten en hiervoor wordt goed te tijd genomen. Er zat een gaatje in mijn broek, en dankzij de goede service krijg ik een nieuwe bro... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

You place order, they check availability then take payment and then cancel order for not being available. They never admit fault in anything. The customer is always wrong and they are right. They used... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

For the individuals that seek something just a little bit different and the ones unafraid to take risks.

連絡先

5぀星のうち1の評䟡

Retour kosten

2021幎11月4日

Beste mevrouw Bakker,

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u de retour kosten als onprettig heeft ervaren.

Wij verwijzen u dan ook graag naar onze webshop. Onder het kopje "returns" staat duidelijk aangegeven dat de retour kosten voor de consument zelf zijn. Wij zijn hier open en transparant in en houden dit niet voor de consument achterwegen. https://www.studio-amaya.com/pages/returns

Wij proberen de consument zoveel mogelijk tegemoet te komen met gratis verzenden kosten boven een bedrag van 100 euro, zodat de consument geen dubbele verzendkosten heeft. Als de consument wel verzendkosten heeft betaald worden deze uiteraard bij het retourneren terug gestort.

Wij hopen u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven en raden u dan ook aan om in het vervolg de "return policy" van een webshop te bekijken.

Met vriendelijke groeten,

TEAM STUDIO AMAYA

Excellent

Heel leuk bedrijf

2021幎10月13日

Bedankt voor de review!

Super fijn om te horen dat je het een leuk bedrijf vind! Hier doen we het voor.

Top!!

Super snelle service en ik kreeg nog een trui cadeau bij de bestelling 😍

2021幎9月23日

Bedankt voor de review!

Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service en de kleding! Hier doen we het voor.

Super service!

2021幎9月14日

Perfecte service

Perfecte service! Jasje was niet helemaal goed. Heb onmiddellijk een nieuwe opgestuurd gekregen. Blij met deze shop. Daar bestel je met gerust hart je kleding.

2021幎9月11日

Veel draagplezier gewenst!!

zeer tevreden!!

Snel geleverd. zeer goede service.

2021幎9月10日

5぀星のうち5の評䟡

Heel erg blij met mijn toffe items van Studio Amaya!

Super blij met mijn toffe outfit van Studio Amaya! Ik heb de plissé blouse en plissé flaired pants besteld voor mijn 25e verjaardag, een super feestelijke outfit. Tevens was mijn bestelling snel geleverd! Zal zeker nog eens bestellen.

2021幎9月1日

Love Studio Amaya

Super snelle, vriendelijke service. Klantgericht, behulpzaam en niet te vergeten een onwijs toffe collectie 💖

2021幎8月30日

Super service

Super service, fijn contact en prachtige kleding!

2021幎8月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス