Wederom duidelijk voorbereiding met youtube filmpjes. Vrijheid van expressie en gezellig samenzijn waar je van alles gebruik kan maken. Enthiousiasme spat er van af waardoor je zelf ook enthiousiast... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hele leuke workshop junk journal maken gedaan. Echte aanrader! De sfeer was relaxed en gezellig. Met een klein clubje mede deelnemers lekker ontspannen bezig geweest. Er was super veel materiaal aanwe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Afgelopen vrijdag middag onderleiding van Studio Bosbes door Woerden gelopen opzoek naar dat mooie plaatje om te tekenen. Janneke gaf eerst goeie tips zodat we zelf los konden gaan. Janneke super beda... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele leuke workshop gedaan in de voorjaarsvakantie met mijn dochter en haar vriendinnetje. We gingen een eigen stempel maken. Met duidelijke uitleg en mooie materialen gingen we allemaal naar huis met... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Studio Bosbes geeft creatieve workshops, ook op locatie en voor besloten groepen. Daarnaast is de Bosbes Shop online te vinden voor een mooie selectie materialen om zelf mee aan de slag te gaan. Het aanbod varieert en wordt steeds uitgebreid.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Helemaal enthousiast
Wij hebben een super mooie workshop gehad op de Creabeurs in Rijswijk.
Waren al enthousiast en nu helemaal, wij hebben dan ook gelijk het starters pakket gekocht.

Studio Bosbes ããã®åç
Workshop gelplate op de beurs
Workshop gelplate
Alles werd rustig uitgelegd en voorgedaan
Veel info
Misschien is het een idee om voor te doen en wij (cursisten) doe het na . Dan pas de volgende stap. Dat zou bij mij beter werken

Te grote groep
Gel Printing zelf vind ik erg leuk. Echter de workshop op de Creadays in Zaandam vond ik tegenvallen. Een te grote groep, waardoor er te weinig aandacht was voor de deelnemers. En ook de uitleg was erg slecht verstaanbaar door de te grote groep. Jammer!

Studio Bosbes ããã®åç
Gezellige middag gehad met veelâŠ
Gezellige middag gehad met veel creatieve input en tips.
De workshop zou wat langer mogen duren, want het was flink doorwerken.

Studio Bosbes ããã®åç
Snelle goede verzending en fijneâŠ
Snelle goede verzending en fijne communicatie tijdens en na de verzending
Na mijn e-mail met vraag werd ik gebeldâŠ
Na mijn e-mail met vraag werd ik gebeld door een ontzettend enthousiast persoon...Janneke.
We raakte aan de praat over mijn cursus voor de gelliplate en na een half uur was ik zeker net zo enthousiast, en een heleboel informatie rijker.

Een hele leuke workshop
Een hele leuke workshop, duidelijke uitleg en genoeg individuele aandacht. Leuk dat alle materialen die je nodig hebt ook te koop is en dus thuis aan de slag kan.

Goede introductieles gellprinten!
Het was een heel leuke introductiecursus gelliprinten, waarbij iedereen op zn eigen niveau de opdrachten kon doen.

Basis workshop gelprinten
In mijn eentje opweg naar Janneke in Woerden. Het was een fijne middag basis gelprinten met leuke mensen. Ik heb er veel geleerd en ben erg enthousiast geworden. Na afloop was er veel leuke gelprintspullen te koop in haar winkeltje. Erg handig. Bedankt Janneke

Studio Bosbes ããã®åç
Hartstikke leuke workshop en superâŠ
Hartstikke leuke workshop en super enthousiaste Janneke die alles helder en goed uitlegt wat de bedoeling is. Mooi materiaal om mee te werken, het was een gezellige en leerzame middag!

Snel geleverd
Snel geleverd. Goede en snelle communicatie per e-mail. Goed geluisterd naar mijn verzoek om het pakket naar een ophaalpunt te sturen. Super. Bedankt.

Top service
Superblij weer met mijn pakketje vol mooie spulletjes! Janneke verpakt haar pakketjes zorgvuldig met veel creativiteit en liefde. DHL had wat problemen, maar Janneke ging hier snel achteraan en hield me goed op de hoogte...top service!

Superblij met mijn bestelling
Superblij met mijn bestelling! Bedankt voor de leuke kaart!

Perfect creatief kinderfeestje
Het feestje via Studio Bosbes voor onze dochter van 8 was perfect georganiseerd. Er was aan alles gedacht. De kinderen hebben een topmiddag gehad en waren onder de indruk van hun eigen creaties.

Handgemaakt bedankkaarten!
Janneke van Studio Bosbes levert altijd mooie materialen en (mede) door het handgemaakte bedankkaartje (minicollage) is het uitpakken van het pakketje altijd weer een feestje!

gezellig en leerzaam
Het was een erg leuke workshop waarin we veel geleerd hebben . Janneke is goed georganiseerd, weet veel en zorgt voor een heel gezellige sfeer. De gecaterde lunch was supergoed! Al met al een meer dan geslaagde dag!

Gezellige en leerzame workshops
Ik heb nu drie workshops bij Janneke gevolgd. Zij kan de techniek goed overbrengen, is geduldig en heeft oog voor iedereen. Ik zeker nog een workshop bij haar volgen.

Een leerzame gezellige workshop
Een leerzame workshop, een super leuke en gezellige workshop met goede begeleiding. Ook heel leuk voor kinderen en genoeg materiaal om mee te mogen âspelenâ.

Leuk aanbod
Leuk aanbod, vriendelijke en helder in communicatie, vlotte levering. Pakket is met persoonlijke aandacht verzonden

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã