2.8

過去12か月のレビュー数: 2件

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

Jeg kan ikke anbefale denne salon.

Jeg kan ikke anbefale denne salon.

Jeg havde booket en dameklip inkl. vask, føn og hovedbundsmassage (45 min.), men da jeg ankom, fik jeg at vide, at der ikke var tid til at vaske mit hår, fordi jeg havde tykt og langt hår. Det accepterede jeg, da jeg gerne ville have håret klippet og håbede det kunne nås på de 45 minutter.

Behandlingen varede dog kun 20 minutter fra jeg satte mig i stolen og til jeg havde betalt og var ude af døren…. og jeg fik hverken vask, hovedbundsmassage eller føn, selvom det er en del af den behandling, der markedsføres og bookes på deres hjemmeside. Alligevel blev jeg opkrævet den fulde pris på 575 kr.

Først efter jeg selv kontaktede salonen, erkendte de, at situationen burde have været håndteret anderledes. Jeg fik tilbudt et afslag på 100 kr., men efter min mening stod det ikke mål med den behandling, jeg faktisk modtog. Jeg skulle altså betale for, hvad de mente, svarer til en herreklip (som varer 30 min og indeholder både vask, føn og let hovedbundsmassage, hvilket jeg, som nævnt ikke fik)

Det, der skuffer mig mest, er ikke kun den manglende service, men også at jeg som kunde skulle betale fuld pris for en behandling, der både var væsentligt kortere og manglede flere af de ydelser, der indgik i bookingen. Det gav mig desværre en oplevelse af, at kundeservice og fair behandling ikke var i fokus. Jeg fik blot klippet 1 cm af mine spidser og følte, at jeg bare var en kunde der hurtigt skulle igennem for at den næste kunne nå igennem.

2026年6月12日
5つ星のうち1の評価

Jeg kom ind for at få permanente…

Jeg kom ind for at få permanente krøller. Jeg har prøvet det flere gange andre steder uden problemer, og da jeg kom var mit hår helt groet ud, altså var håret ubehandlet. Under behandlingen blev rullerne rullet ubehageligt stramt i, og selvom jeg gjorde opmærksom på at de var meget stramme, fik jeg at vide, at sådan skulle det være.
Efter min behandling er mit hår knækket ca 0.5 cm fra hovedbunden flere steder og i visse tilfælde i totter.
Krøllerne er egentligt fine, men jeg er træt af at have betalt 2000 kr for en behandling, der både var ubehagelig og har knækket mit hår.

2026年5月16日
5つ星のうち5の評価

For en oplevelse

For en oplevelse!
Det var min første gang nogensinde til at få farvet hår, så jeg var meget nervøs.
Jeg havde bestilt til en balayage-farvning ved Cecilie Gryholt, og jeg har sjældent oplevet så god en betjening og service. Hun var så sød til at fortælle mig om hvert trin i processen og var ellers bare behageligt selskab i de 3 timer, det stod på.
Derudover utrolig professionel og klar på alle de spørgsmål, jeg fik fyret af.
Jeg kommer helt sikkert igen!

2021年12月29日

レビューの対象になっている企業の方へ