Høj kvalitet og god service
Er blevet klippet i Højbjerg gennem flere år og flere forskellige frisører. Klipning af høj kvalitet. De lytter og rådgiver og er serviceminded. Mine bedste anbefalinger herfra
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg fik farvet helfarvning ved frisøren på Frederiksallé. Jeg skulle have det farvet fra blond til mørkt. Allerede 1 måned efter var det meste af den mørke farve væk, og toppen af mit hår havde fået et meget orange skær. Nu omkring 2,5 måned efter farvningen er mit hår stortset blond igen, stadig med orange skær oppe i toppen. Virkelig skuffende og spild af 1300kr…
Tak for den bedste service. Jeg fik klippet mit hår hos Caroline. Det var hurtigt og af høj kvalitet. Jeg er meget tilfreds. Mine bedste anbefalinger
Plejer at blive klippet hos Malene da hun er fantastisk men hun var fuld booket så jeg prøvede en ny med navn Sarah og hun var hæslig ! gik ind i salonen for at få klippet spidser af da jeg normalt har ret langt hår men jeg kom ud af salonen med page hår. Jeg ønskede også at få klippet etager men det synes HUN ikke jeg skulle have så det gjorde hun ikke. Når hun var færdig stejlede hun slet ikke mit hår eller puttede nogle produkter i mit hår. Hun var også virkelig flabet mod mig jeg kommer ALDRIG tilbage
Jeg har fået lavet negle med Shellac af Aleksandra. Aleksandra er utrolig sød, dygtig og grundig. Hun tager sig god tid til at rense og forme neglene og lægge en god grundbase, inden hun lakerer neglene. Jeg har ALDRIG haft så flotte og velplejede negle før.
Jeg giver Frisør Lindemark og Aleksandra mine allerbedste anbefalinger.
Max 30 min. klipning inkl. vask og føn. Pris 540 kr. Kommer derfra med fugtugt hår og en frisure der ikke er som forventet.
Dygtige og professionelle frisører, der gør sig umage for at opfylde ens vildeste hår drømme. Dejligt at kosmetolog Heidi, samme sted kan få det bedste frem i ens hud og fødder.
Er blevet klippet i denne salon det seneste år og har været tilfreds. Jeg havde så en tid her i formiddags, men den ringede de 1½ time før og aflyste pga sygdom - det er så OK, men de kan ikke tilbyde mig en ny tid (jeg bad ikke om en specifik frisør) inden jeg rejser på ferie om 4 dage. Hvis man bryder en aftale med en kunde bør man efter min bedste overbevisning forsøge at afhjælpe problemet - også selv om det måske koster overarbejde i virksomheden.
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。