レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

TÀnkte ta en macka hÀromdan pÃ¥ Subway i TrollhÀttan. Tre killar gick nÀr jag kom - annars inga kunder. Tjejen som jobbade höll pÃ¥ med en bestÀllning förstod jag. Efter ca 3 minuter gick jag eftersom... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Subway Haninge port 73! SÃ¥ otroligt dÃ¥lig attityd hos personalen – framför allt frÃ¥n Lidya. Det hÀr Àr tredje gÃ¥ngen jag blir bemött av henne och varje gÃ¥ng Àr hon lika otrevlig. Hon mumlar sÃ¥ man in... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Extremt snÃ¥lt framför allt 💯🀬 DÃ¥ menar jag PÅ RIKTIGT SNÅLT🀬🥎 Är arg pÃ¥ mig sjÀlv nu i efterhand att jag inte sa till dÀr o då😚🀬 För detta Àr det sÀmsta jag varit med om i upplevelse i helhet,... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

VÀldigt dÃ¥ligt. Fastnade pÃ¥ toan och var inlÃ¥st i minst 10 minuter. Toan lÃ¥g precis vid ”baren” jag ryckte i handtaget flera gÃ¥nger, ropade hallÃ¥, knackade och ropade hjÀlp, ingen kom. Tillslut hittad... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン
  2. 持ち垰りサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Subway is an American privately held restaurant franchise that primarily sells submarine sandwiches and salads.

• Sub Way 325, 06461, Milford, 米囜

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

VÀldigt besviken på personalen

VÀldigt besviken pÃ¥ personalen. Idag var jag och en kompis pÃ¥ Subway i Örnsköldsvik. Erbjudandet var 2 för 1, först nÀr vi kommer dit Àr det lÃ¥ngsam personal och snÃ¥lar med allt. Sen nÀr vi ska ta erbjudandet sÀger dom att det inte finns, vÃ¥ra kompisar kommer snabbt efter och för dom funkar de, det var tydligen en bugg. Vi betalar alltsÃ¥ över 100 kr mer Àn dom. Vi gÃ¥r fram och frÃ¥gar varför det blivit som det blivit, dom sÀger att dom inte kan göra nÃ¥got. Inte ens ett litet erbjudande kunde vi fÃ¥ tillbaka efter deras miss. Har varit dÀr flera gÃ¥nger tidigare med samma 2 personer som personal och dom Àr alltid otrevliga och lÃ¥ngsamma.

2024幎3月28日

F*(K YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ok hÀr ska mann bestÀla en Sub way Makka Fotlång , fråga om sallad o dem miss handla mig me en munk ? Like wha t`?? Kan nog va semre Àn macdonals kudn servyce faktyskt.HOppas dem får sparken . eller misshandlas av munkar eller att dem får laktos mage .

2023幎12月14日

To asiatiske ansatte

To asiatiske ansatte, som ikke kan tale svensk, ikke kender menuen, kun Pepsi og mountain Dew, som ikke er Zero, og jeg fik lov til at betale 89,- kr fra en 6" , jeg elsker Subway men aldrig mere oskarshamn, han kan ligeså godt lukke, med de ubrugelige personale, men det er han måske også igang med?

2024幎3月7日

Jag besökte Subway i Kungsbacka i

Jag besökte Subway i Kungsbacka i lördags.

Jag bestÀllde en MELT som jag tog med. Någon minut efter köpet satte jag tÀnderna i mackan och insåg direkt att detta brödet inte var från idag, i bÀsta fall gårdagens.

Efter jag Àtit halva mackan inser jag att den andra halvan Àr Ànnu mer torr jÀmfört med den andra, då tog jag beslutet att gå tillbaka och påpeka detta.

NÀr jag kommer in i restaurangen frågar jag lugnt och ödmjukt: " - Bakar ni nya bröd varje dag? "- Ja, det gör vi". Jag sa till de att det Àr omöjligt att detta brödet Àr från idag det var knappt Àtbart. Svaret som jag fick var "Okej, då hade du otur som fick gårdagens".

SjÀlvklart fick jag inte reaktionen som var vÀntad, en ursÀkt eller frågan om en ny macka. IstÀllet fick jag ett surt beteende och ett ifrågasÀttande.

Historien blir dock bÀttre.

Jag tog Àrendet med deras support. Jag får svaret att "en kund har kommit in och klagat efter han Àtit upp hela mackan". Detta Àr ren lögn då jag kom in med halva mackan.

Hur som helst.
Ingen big deal utan bara ett skamligt bemötande från personal och support. Det finns ingen kedja i vÀrlden som hade tyckt det var OK att behandla sina kunder på detta sÀtt.

/Fredrik

2024幎1月27日

Dom var två i kassan

Dom var två i kassan, det var en före mig som tydligen var deras kompis. Dom står och skrattar och pratar. Jag visste precis vad jag skulle ha. Men jag får vÀnta 5 minuter innan jag fick service, efter att jag sjÀlv har frågat om det gick bra att bestÀlla. KÀnns ju lite pinsamt att bara stå dÀr som ett fån bara för att en vÀn till Dom ska stå dÀr och tjata. Dålig ouppmÀrksam personal.

2024幎1月2日

Tar fel priser

Tar fel priser. Betalat överpris i ett års tid, fick nyss veta det. Jag som Àr stamkund sedan flera år också, tyckte vÀl det var mÀrkligt att de höjde från 55 till 75-85:- I övrigt jÀttefin mat men det hÀr blir jag ledsen över.

2023幎12月19日

9/12 backaplan subway

9/12 backaplan subway. The girls that worked there were not engaged in the work and were laughing the most of the time. One girl was quite rude and said the sandwiches were the same when they were not.

2023幎12月9日

AmatörmÀssigt

Subway ® Mall of Scandinavia - Solna

De blandade ihop våra smörgåsar upprepade gånger och sonen som fyllde 10 år fick fel pålÀgg och ville inte Àta. Det var svårt att kommunicera med personalen.

2023幎10月12日

Matförgiftning 2 gånger

Älskar subway lÀnge, men tog en lÃ¥ngt break efter att ha blivit matförgiftad dÀr. Till slut kom jag över incidenten och har börjat Àta dÀr igen, men nu har jag Ã¥terigen blivit matförgiftad efter att ha Àtit en macka dÀrifrÃ¥n. Otroligt!

2023幎9月5日
5぀星のうち5の評䟡

BÄSTA UPPLEVELSEN

BÄSTA UPPLEVELSEN! Subway har det godaste brödet och de godaste pÃ¥lÀggen! Jag rekommenderar alla att gÃ¥ hit om ni vill Àta nÃ¥got gott, för ni kommer inte att bli besvikna! Ni kan vÀlja precis vad ni vill ha pÃ¥ er smörgÃ¥s! Personalen Àr otroligt trevlig ocksÃ¥, sÃ¥ jag rekommenderar verkligen alla att gÃ¥ till subway!

2023幎8月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ