Sugardaters レビュヌ 65

TrustScore 5段階評䟡の1.5

1.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Falske profiler i massevis. Samme kvinde(r)s billeder pÃ¥ flere forskellige profiler, forskellig landsdel og forskellig alder. De fleste "kvinder" Þnsker betaling pÃ¥ forskud, fÞr de overhovedet vil... もっず芋る

Que des fakes et faux profils en ce qui concerne les femmes. C'est dommage car ce site propose tout une batteries de vérification (photo, CNI) afin d'authentifier son profil, mais ne l'applique quas... もっず芋る

Denne siden er nÃ¥ full av falske jente profiler som skal ha alt fra to tre hunder kroner up front, som da tydeligvis bare er ute etter Ã¥ fÃ¥ inn noen hundrelapper og blokkere profilen. De snakker dÃ¥rli... もっず芋る

1.3

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

65件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Det er det eneste realiste mÞdested for

Det er det eneste realistisk mÞdested for SD's. Der er omfattende svindel, prostitution og manglende seriÞsitet. Men det er hvad man kan forvente tingende taget i betragtning, det er langt fra godt, men det er det bedste der er og det virker. Der er langt fÊrre piger end der umiddelbart synes at vÊre, fordi mange profiler ikke bruges eller er fake, men der også rigtige piger som er aktive og der er potentiale for rigtig gode forbindelser. De fleste vil dog vÊre ret dyre at holde, men der er også få men mere lystbetonede piger hvor sugar ikke er det vigtigste. Der er altså lidt for enhver, men der er mange mÊnd om alle budne, så vÊre opmÊrksom på det. Men tager man spenderbukserne på, så er der mange muligheder også sÞde og top lÊkre piger, som er klar til hvad du end sÞger. Jeg ved endda at mindst et par er blevet kÊrester, derinde fra så det kan også lade sig gÞre omend nok meget sjÊldent.

2019幎7月23日
自発的なレビュヌ

Simpelt, men trÊnger til at blive opdateret

Jeg har altid vÊret skeptisk overfor hele Sugardating fÊnomenet, men da kom til det punkt, hvor jeg havde lyst til at mÞde andre mennesker uden bindinger, besluttede jeg at give det en chance. Hjemmesiden ser meget simpel ud og kunne godt bruge en opdatering, men jeg var helt sikkert
ikke skuffede over de andre brugere. SelvfÞlgelig snakkede jeg med forskellige Sugardaddies, men vi mÞdtes aldrig, da jeg ikke fÞlte den der gnist mellem os eller fordi de var alt for påtrÊngende. Lige nu har jeg to, som jeg har det rigtig sjovt med og de har vist mig en helt ny side af livet!

2018幎11月21日
自発的なレビュヌ

Sugardaters er den mest USERIØSE siden

Sugardaters er den mest USERIØSE siden jeg har vÊrt pÃ¥.. FÃ¥ seriÞse, mange gifte menn som er ute etter en billigere versjon av en eskorte.. Mange som KUN sÞker sextreff/sex for betaling.. De har enten blitt rapportert eller blokkert.... altfor fÃ¥ som egentlig SKJØNNER hva sugar dating gÃ¥r ut, sÃ¥ er veldig skuffet ovr Ã¥ ha brukt 3 mÃ¥neder av min tid pÃ¥ Ã¥ sÞke etter en ekte sugar daddy..

Jeg er singel, student ute etter gode opplevelser med den rette, men SD er full av useriÞse.. Litt trist :-(

2017幎5月23日

En 100% Super datingside som virker utmerket

Etter å ha lest endel her inne over "dårlige" anmeldelser av sugardaters fÞler jeg at jeg vil motbevise påstandene;
Jeg har vÊrt medlem siden desember 2016. Jeg har skrevet til mange profiler og noen av disse er det menn spesielt unge gutter som står bak med flotte bilder av jenter. Dette har jeg fått bevist etter å ha snakket med andre i venneflokken til guttene. Så er det mange ekte, flotte profiler da, med ekte jenter/kvinner som faktisk sÞker etter en daddy til å ta hånd om dem, til å gi dem oppmerksomhet, kjÊrlighet, og sex, mot at de blir Þkonomisk tilgodesett (for dette er jo faktisk basis i denne siden, at jentene får penger for å åpne seg opp, eller ligge med deg).
Jeg har vÊrt på date med til nå ei jente på 27 år, ifra TÞnsberg, ei super og hot babe, som har fulltidsjobb og er mamma, med mann hjemme, vi hadde noen flotte,våte,sexy timer i sammen på et rom. Hun, som alle andre, trenger hjelp/stÞtte til Þkonomien, og mangler sex. ikke er hun prostituert, men ei sÞt og deilig dame som mangler noe. Jeg hadde sex med henne i noen timer, ikke bare vanlig sex men bondage da hun og jeg har en match på det feltet. Hun fortalte meg at som jente/kvinne er det en masse henvendelser her inne, mange er direkte vulgÊre, menn spÞr om alt mulig, de er ekle, og mangler manerer, de respekterer ikke at det er en kvinne. Hvis menn ville skjÞnt at det faktisk er kvinner her inne som trenger kjÊrlighet og omtanke og respekt, vil du faktisk få match, og få henne i sengen, bare skjÞnn at de også trenger litt penger. De er ikke prostituerte av den grunn. Dette er en daddy side da liksom, Hallo? det koster litt penger!
Jeg har tidligere hatt kontakt med ei 27 år gammel jente ifra Oslo, ei mÞrk choco babe, mÞrk jente, fÞdt i norge, men utenlandsk mor som emigrerte til norge,gift her. Ei nydelig jente, med en liten gutt, alene mamma. Hatt god kontakt med henne over nett, kik, telefon. Hun er klar for sex, og Þkonomisk stÞtte. Hun gir meg bilder av seg, vi er på skype, ved siden av kun chat, og telefon.
Jeg har tidligere snakket med 3 andre jenter, avtalt hotel mÞte, og de har stilt opp. Ekte jenter. Ekte sex. Dampende sex. Noen ganger hele pakken, andre ganger med begrensninger.
Jeg har hatt ei jente på 18 år, som kun selger bilder av seg selv, og videoer, hvor hun onanerer. Jeg har fått henne til å ta bilde av seg selv, med en post-it lapp,med tekst valgt av meg, hun skriver den teksten jeg sier hun skal, og tar bilde av seg selv foran kamera og viser meg dette, rett etterpå. Dette er bevis på at hun virkelig er hun! Ekte jenter altså her inne.
Jeg har spurt 2 jenter i Oslo rett ut om hva de tar, og de forteller meg 2500,- for en time, ikke anal, og med kondom. Med andre ord, prostituerte.
En finner alt mulig her inne. Alle slags menneske typer. Jeg chattet en gang med en mann, som kalte seg "Babe 29" bilder av ei jente, Bodde i Oslo, viste seg at når jeg hadde lagt ut i det vide og brede, var det mannen som ville ha meg på besÞk i sin "kjeller" å ha Bondage seanse med meg! men kona skulle også vÊre tilstede! Vet ikke om det var kona som var på bildene, men jeg fikk litt "avsmak" når han lurte meg litt, trodde jeg snakket med henne jeg...
Var borti ei annen mÞrk i huden jente i Oslo, 24 år, bodde på hybel, ikke jobb, snakket med henne på Skype og avtalte rom mÞte. Hun var norskfÞdt. Hun gjorde hele pakken, og en sum ble avtalt, mÞte skulle finne sted om 7 dager. I lÞpet av den uken, ville hun ha tilkjÞrt pizza til sin hybel, hun Þnsket seg "Extension" /hårforlengelse, penger til busskort (825),-. Jeg synes hun opptrådte under min smak, og ga henne beskjed om at jeg avsluttet avtalen om å mÞte henne. Hun kunne ikke forstå hvorfor, men aksepterte det. Etter dette ble hun mindre aktiv på nettsiden, og idag er hun ikke der.
Jeg la til ei jente ifra Jessheim, som hadde friår ifra skolen, hun var 21 år, og ville gjerne ha rom mÞte med meg. Norsk, hvit, sÞt jente. ikke fÞlge med noen. hun hadde tidligere hatt daddy men han hadde flyttet til Spania med familien. Det viste seg at hun var godt i det, fordi tidligere daddy betalte henne 25.000 pr.mnd for å vÊre "tilgjengelig" hele tiden, når det passet han, middager, hotel sex, bare kos, eller prat, gå i byen, og slikt. Dette passet ikke meg, så nå er hun fortsatt på leting etter en med stor fet lommebok.
Hvis dere menn opptrer med respekt for kvinnen, vÊr varsom, Ã¥ snakk hÞflig, vil dere fÃ¥ sÃ¥ mye mus som dere bare vil! men dere mÃ¥ da for all del skjÞnne at dere mÃ¥ Ã¥pne lommeboken? Det er ikke prostituerte pÃ¥ siden (korreks noen er det), men for det meste vanlige damer, husmÞdre, skoleungdom, skilte, alle typer, men de alle trenger Þkonomisk hjelp. Noen masse, andre litt. Bruk tid, vÊr hÞflig og behandle kvinnene med respekt sÃ¥ vil det lÞnne seg for dere. Men som sagt, det er folk her inne ogsÃ¥ som kan "lure" dere, sÃ¥ ikke send noe penger pÃ¥ vipps, eller konto, FØR dere er pÃ¥ date.
Jeg har tidligere vÊrt medlem på seriÞse nettsider (adultfriendfinder), den også er veldig seriÞs, og en finner virkelige damer der og endel falske profiler. I Norge, Hvis du trenger ei dame (eller mann), og er villig til å gi av din lommebok, Jeg kan Absolutt anbefale Sugardaters. Den virker!, jeg har prÞvd, og jeg har hatt virkelige jenter i sengen, som gir alt av seg selv, med ekte profiler på siten.
Lykke til videre dere menn, lytt og les, lÊr dere noen manerer, slutt å klage, ta dere sammen, skriv en fin profil, (jeg har 4 stjerners profil nå idag, (du åpner med 3 stjerner), fått ca. 10 likes ifra kvinner som har stemt på meg inne på Sugardaters p.g.a god skikk/respekt/manerer i kommunikasjonen), så dere vil få sexdate! det koster ca.250,- pr.mnd å ha et premium medlemskap så det er ikke dyrt heller.
Og vÊr så snill og ikke snakk tull som er grunnlÞst om Sugardaters her inne på Trustpilot, fordi deres tull snakk er direkte uten hold! Det stemmer ikke det dere sier! Den virker, jeg har bevist det! og jeg har prÞvd.

2017幎2月11日
自発的なレビュヌ

Et stor fake show, bÞr lukkes

Har vÊret medlem få dage, og med betalt medlemskab. Der er så mange fake profiler dårlig oversÊttelse fra andet sprog til dansk, og dobbeltprofil. Fik kontakt med flere og når det så skal ringes sammen vi de fÞrst have mobilpay overfÞrsel for frÊkke billeder inden et mÞde, eller også er det som sagen med matchclub de får en til at m vi skal mÞdes og ringe sammen men de ringer ikke. Anmeldte en del og så begynde en pige at skrive der går dårlig omtale af mig ...underligt loggede ind som pige, og der er intet sted pige kan udveksle oplevelser, så endnu et tegn på fake profiler over alt på siden kÞb intet medlemskab.

2017幎1月9日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig service, falske profiler! Dyrt!

Alt alt alt, for mange falske profiler, der vil have overfÞrt fx 70kr til en togbillet eller sÊlger billeder, som ligger på nettet.
Men det vÊrste er dog at, hvis man anmelder de falske profiler, bliver det ikke tager seriÞst!
PS har altid tilbudt at sende dokumentation..så de kan se det er svindel der er tale om!

2016幎12月27日

Svindelforetagende !

Går og grÊmmer mig - hoppede på limpinden og betalte ca. 500 kr. for et medlemsskab.
Surfede rund og skrev fÞrst til dem der havde vÊret online lige nu og inden for de nÊrmeste dage. Fik et par henvendelser som jeg svarede på og derpå tavshed.
Skrev til ca. 20 som ikke havde vÊret online den seneste måned - ikke et eneste brev åbnet.
Jeg har lavet en sÞgning med et billede genkendelsesprogram og kan derved konstatere, at stort set alle billeder er stjålet fra udenlandske datingsider - det er det rene plat og svindel. Jeg overvejer at politianmelde sugardaters for svindel.

2016幎11月7日
自発的なレビュヌ

Der er for få der forstår konceptet...

For kort at definere konceptet omhandler sugardating en relation med en velhavende Êldre mand og ofte en meget yngre kvinde/pige. Manden forkÊler kvinden og sÞrger for hun intet mangler både Þkonomisk og materielt. Kvinden gengÊlder med sit selvskab (her er ikke underforstået sex)... Ikke sex for penge som det efterhånden er blevet til. Det bÊrer både babes og daddys prÊg af derinde. Babes tilbyder sex for helt ned til 500kr og daddy efterspÞrger det. SugarDating er på grÊnsen og nogle overskrider den og bruger det til prostitution. Men Þnsker man, at sÊlge eller kÞbe en ydelse vil jeg af al respekt foreslå en prostitueret. Mulighederne er mange og det er tilgÊngeligt alle steder men lad konceptet vÊre konceptet. Lad vÊre med, at spilde de andre brugeres tid hvis ikke i er seriÞse. Min vurdering er derfor, at Sugardaters bÞr slå hårdere ned på de typer og ganske simpelt smide dem af sitet.. Der er mange brugere der ikke lever op til betingelserne omkring nÞgenhed, alder og prostitution.

2016幎9月3日

FalliterklÊring

Siden lider under, at ingen piger gider melde tilbage, medmindre du vil give for ml. 6-10.000 + ekstra lommepenge og gaver for en ca. 4-5 timers samvÊr.

Jeg har sendt beskeder til omkring 100 piger med tilbud og forslag om forskellige aktiviteter...........har i denne forbindelse intet nÊvnt om penge og modtog 0,00 svar.

For en god ordens skyld og for at tjekke sendte jeg det samme ud til 50 andre piger........med tilbud om STORE penge. 10.000 for et mÞde med alt tilladt, og her modtog jeg svar fra samtlige!!!!

SÃ¥ meget for den sugar.

2016幎8月7日
自発的なレビュヌ

ok med plads til forbedringer

Generelt er det en ok side dog kan jeg som webudvikler se en del fejl og mangler det stÞrste problem er de mange fake profiler og snobbede / useriÞse mÊnd/kvinder ikke noget man kan klandre siden for DOG vil jeg lige sige dette jeg syntes de besvarelser der kommer her på trustpilot er meget flabede så måske man skulle tÊnke lidt over det. Nu har jeg andetsteds fra et indgående kendskab til de tre mÊnd i den registrerede direktion og den finansielle status på DaTech m.m og man er begyndt og hvile på lauerbÊrene det er sÞrgeligt at se så mange unge kvinder der prostituerede men det hat da helt klart inspireret mig til at lave en ny og anderledes website for dansk sugardating

2016幎3月8日

God erfaring med sitet

Jeg har vÊret på et par gange og er hver gang blevet "mÊttet" efter at fået tilfredsstillet mine behov for kontakt. Der er alle typer piger derinde og det er nemt at få kontakt. Jeg har gjort rigtig meget ud af at skrive en god profil og hvad jeg Þnsker. Jeg skriver også personlige breve og deri fremgår det også hvad jeg vil. SelvfÞlgelig tiltaler det ikke alle, men jeg har fået rigtig god respons og har haft gode og gratis oplevelser med sÞde piger som i virkeligheden sÊtter pris på galante gentlemen. De piger som har andre forventninger har ikke altid svaret, men det er jo fair nok.

Det er også nemt at tilmelde betaling og lige så nemt at afmelde. Dette er meget vigtigt for mig, for mange steder er det svÊrt at komme af med de automatiske betalinger. Det er det ikke på SD.

2015幎9月29日
自発的なレビュヌ

Husk at betale skat piger..

Min egen personlige mening er at kvinder og mÊnd burde helt selv kunne bestemme om de vil sÊlge sig selv, din krop kan ikke tilhÞre staten, ,,,men nu bor vi i et land med love som vi alle skal overholde, og nu har Skat vÊret efter de prostitueret i så mange år, og tvunget dem til at betale skat, om man står på gadehjÞrnet eller er på nettet eller på en massageklub, så er det stadig sex man sÊlger, Sugardaters.dk siger de tilbyder noget andet,, men vÊr nu helt Êrlig, hvis en pige på SU kan tjene 8000kr på en uge fra Sugardadies, jamen så burde hun sku også beskatte's af de 8000kr på prÊcis sammen måde som de prostitueret, ja ja, de kan selv vÊlge siger de,,, men det kan excort pigerne altså også på nettet, men de skal stadig betale skat af deres penge,, om man vÊlger at få 2 fladskÊrme og en vaskemaskine som gave istedet for penge, så skal de stadig betale skat hvis det skal vÊre retfÊrdigt for de prostitueret, for en pige på SU kan jo ikke bare kÞbe 2 fladskÊrme om ugen for sin SU, og en pige på SU dater jo normalt ikke 20 gange om ugen, imens hun skal passe sin skole, så selvfÞlgelig ville hun da aldrig nogensinde Sugerdate en Êldre mand, hvis hun ikke fik penge for det, eller en dyr fladskÊrm,,,vi andre kalder dem smart hooker,,eller på dansk gold digger,, mange enlige mÞdre har jo brugt den her metode i årevis, naboen får lidt på Banditten, så betaler han hendes el.regning, så istedet for hun skal tjene 7000kr på sit alm arbejde, kan hun nu knalde naboen og få sin el.regning betalt på 3500kr,,men på få timer istedet for at skulle arbejde 10 dage på sin arbejdsplads for de samme penge,, så ja selvfÞlgelig er det prÊcis det samme som at vÊre prostitueret, nu er det bare pakket lidt ind i stedet for,, men nu er det jo ikke kun Sugerdater's det foregår på, det foregår jo på alle hjemmesider hvor der optrÊder kvinder, mÊnd tilbyder dem penge for sex, så det kommer man aldrig til livs,,,men jeg tror da ikke det er sundt for en ung pige på SU at hun skal ud og knalde 20 gange om ugen for at få det til at hÊnge sammen Þkonomisk,, men hvis deres SU ikke var så forbandet lav, så ville mange piger nok helt holde sig fra at sÊlge sex, så vores politikker er også selv med til at tvinge mange piger til at sÊlge sex, for at få deres i forvejen stramme Þkonomi til at hÊnge sammen..vi bor i et frit land,,siger de da ihvertfald,, derfor må det vÊre kvindens eget valg om hun vil sÊlge sig selv, og der burde også vÊre aktivt dÞdshjÊlp, hvis vi mener vi bor i et demokratisk samfund, så skal det vÊre vÊre folks eget valg, om det vil sÊlge sex, eller om de vil dÞ med aktiv hjÊlp. om man er for eller imod, så burde det vÊre folks eget valg da det er deres liv og deres krop, ellers er det ikke demokratisk,,om Sugerdating, så er der ikke meget ligestilling på siden, mÊnd skal betale dyre penge for at kunne kigge, og der er mange falske profiler og slet ikke så mange piger som de skriver,,, så mange mÊnd sÊtter kun penge til, så et godt råd,, vil du se dig omkring inden du betaler, så opret dig som kvinde, for så er det gratis..så kan du bestemme bagefter og du gider at spilde de 250kr eller hvad det nu koster,, men ligestillingen den er da helt vÊk, for pigerne får det gratis.... men skat jagter en hel forkert gruppe..nemlig de prostitueret,,og alle de her Sugarbabe's som de kalder sig selv,, de burde faktisk også betale skat,,hvis det skal vÊre fair over for de prostitueret...

2015幎9月10日
Sugardaters ロゎ

Sugardaters からの回答

1. Det er imod reglerne på Sugardaters direkte at give penge for seksuelle ydelser, så nej, der er ingen der "skal betale skat".
2. Om du mener at politikerne tvinger unge piger ud i prostitution, eller om aktiv dÞdshjÊlp skal vÊre lovligt, har lige omkring 0% med Sugardaters at gÞre, og må siges at vÊre noget af et sidespor, i en anmeldelse af en datingside
3. Vi er en af de eneste datingsider der gÞr en aktiv indsats for at fjerne falske profiler, hvis en af vores brugere anmelder en profil som vÊrende falsk, sletter vi den i 90% af tilfÊldeene
4. Jeg tror du har misforstået noget. Det er altid gratis at oprette sig, så hvis du bare vil snuse lidt rundt, kan du altid oprette en hvilken som helst profiltype. Det er heller ikke kÞnnet der afgÞre om du skal vÊre betalende medlem for at begynde at skrive til de andre profiler, det er din profiltype. Hvis du er Sugarmama eller Sugardaddy skal du vÊre betalende medlem for at kunne bruge siden fuldt ud, og hvis du er Sugarbabe eller Boytoy, så er det gratis.

God ide, men...

Jeg blev nysgerrig og ville se hvad Sugardaters var.

Som flere andre skriver herinde er det mest ludere der er på siden.
Sugardaters har klare regler for hvad pigerne/fyrene må skrive inde i deres profil, men i det Þjeblik du får pigernes nummer / skype or whatever, kommer der en prisliste.

Det kan man selvfÞlgelig ikke dadle Sugardaters for, men skulle jeg anmelde alle dem jeg har skrevet med, ville udvalget af piger/kvinder falde drastisk derinde.

Mange af pigerne er useriÞse - Dette kan man heller ikke dadle Sugardaters for, men det beviser blot at selvom ideen er god, hjÊlper det ikke meget når konceptet bliver misbrugt.
Det koster selvfÞlgelig brugere både på kort og lang sigt.

Hvis man absolut vil have noget tilsvarende med piger, er diverse escort sider vÊrd at anbefale.

Prisen er endnu et minus, da den er meget hÞj.

2015幎6月4日

Bedragere! ! - Stay away

Havde en profil derinde hvor man for det fÞrste skal betale for at kunne noget som helst. Desuden en del bedragere! oplevede hele to gange at overfÞre et belÞb til nogen også slet ikke hÞre mere fra dem = 2 stk. politianmeldelser!

Kan kun anbefale andre at holde sig fra denne side!

- Og til kommentaren med at profilen "bare" kan anmeldes og herefter ville blive slettet kan jeg kun sige at dette blev gjort, ligesom jeg skrev til support og advarede dem så de kunne gÞre noget så andre profiler ikke også ville blive snydt men fik kun et svar igen at de ikke kunne tage sig af min "påstand" - så fantastisk kundeservice

2015幎3月11日
Sugardaters ロゎ

Sugardaters からの回答

1) Man skal betale for at kunne noget som helst:
Hvis du har lyst til at kigge dig lidt omkring fÞr man betaler kan man sagtens det.

Men man kan ikke, som Sugardaddy, skrive til andre profiler fÞr man er betalende medlem.

Det er dog helt gratis for Sugarbabes/Boytoys at vÊre medlem. Hvis man tager konceptets ide i betragtning, synes vi det giver rigtig god mening at det er Sugardaddies/Sugarmamas som er de betalende brugere på siden.

2) Jeg er blevet snydt af profiler:
Vi opfordrer alle vores profiler IKKE at sende penge eller andre ting fÞr fÞrste mÞde.

Det er også imod vores regler at bede profiler om at sende noget, fÞr fÞrste mÞde, da det, som du har oplevet, kan giver store problemer. Hvis du havde anmeldt de profiler, som havde bedt dig om penge (vi har en meget hurtig og enkel anmeld-knap), så havde vi slettet profilerne.

Hvad er det helt prÊcis vi skulle have gjort bedre?

[Edit]:

Du må da kunne forstå at det er umuligt for os at af- eller bekrÊfte din anmeldelse, når beskyldningen omhandler noget som ligger uden for vores systemer?

Hvis vi kunne bevise din påstand, skulle både din og den anmeldte profil slettes, da de begge åbenbart havde forbrudt sig på reglerne.

I tilfÊlde af ubekrÊftelige anmeldelser, så gemmer vi anmeldelsen, og hvis vi får flere uafhÊngige anmeldelser af samme kaliber, ser vi det som grundlag nok til at "tro" på disse anmeldelser.

Hvis der er "beviseligt" regelbrud, så sletter vi profiler ved anmeldelse, skulle der nok have stået. Jeg antog dog at det var indforstået, da alternativet er ret fjollet.

95% prostitution, 5% rigtige profiler

Meget skuffende. De tilsvarende amerikanske sider er langt bedre. Sugardaters.dk har intet med SD/SB forhold at gÞre overhovedet. Der er en masse piger i total fornÊgtelse over hvad det er de laver på siden. De er alle kun til korte sexmÞder for kontanter og har totalt misforstået konceptet. De burde hedde ProstitutesInDenial.dk. Ydermere er der meget lidt udvalg og måned efter måned er det de samme profiler der huserer.

2015幎2月8日
自発的なレビュヌ

Mange mÊnd og let at finde ud af

Jeg meldte mig ind pÃ¥ siden af ren nysgerrighed – der har vÊret en del om sugardating i medierne pÃ¥ det sidste.

Lige fra starten fik jeg mange henvendelser fra mÊndende på siden, nogle rigtig spÊndende, andre mindre tiltalende. Jeg modtog et par stÞdende beskeder, men kunne så heldigvis let blokere de brugere, som jeg ikke ville hÞre mere fra. Jeg er ikke mÞdtes med nogle sugardaddys endnu, men har nogle lovende samtaler kÞrende.

2015幎2月5日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。