Bestilte nogle ting fra Sui Ava og de ankom til Pakkeshoppen. Men pludselig står pakken som udleveret i min PostNord app, og jeg har ikke selv hentet den. Det skete selvfølgelig få minutter inden p... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fineste varer, gode pris og lynhurtig (og gratis) levering. Modtog pakken i den fineste lyserøde æske og indholdet var så indbydende med fin indpakning og bl.a. et lille hyggeligt badge. Købte hårklem... もっと見る
Jeg ledte efter en udgået halskæde. Den var naturligvis udsolgt alle steder så jeg endte med at skrive direkte til Sui Ava. Og hvad gjorde de så? Jo de gennemsøgte da hele deres lager OG deres butik... もっと見る
Jeg købte to hårklemmer ved Sui Ava. Den ene var i stykker ved modtagelse, men da jeg skrev til Sui Ava (og vedlagde et billede af den defekte klemme) sendte de mig straks en ny, uden problemer eller... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
SUI AVA was founded to infuse everyday life with playful energy. Our vibrant and high quality accessories and clothing line are designed to inspire joy and creativity, allowing everyone to top up their day with flair and confidence.
Grønnegade 1, 1107, København K, デンマーク
- suiava@suiava.com
- suiava.dk
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Virkelig hurtig og fin service.
Bredt udvalg til rimelige priser
Som gammel kone, så er jeg begyndt at gå med opsat hår og det var en jungle at finde hårklemmer til tykt hår og så var jeres hjemmeside der med et bredt og sortiment til overkommelige priser - hvis det nu bare er en dille.
Bestilte tirsdag morgen og hentede min…
Bestilte tirsdag morgen og hentede min pakke onsdag eftermiddag i pakkeboksen🙌🏻🙏🏻👏🏻☀️🥂 Jeg er SÅ glad for mine nye kasketter - helt klar til kommende festival🧢💯
Flotteste varer
Flotteste varer, god service og hurtig levering. Kæmpe anbefaling herfra. Første gang jeg køber derfra men bestemt ikke sidste gang.
Besøgte forretningen skulle bestilles…
Besøgte forretningen skulle bestilles på nettet, fik pakken dagen efter. Hurtig levering.
Meget smukke produkter i god kvalitet…
Meget smukke produkter i god kvalitet og super hurtig levering!
Elsker jeres produkter!
Elsker jeres produkter!
Og så har I den hurtigste ekspedition af ordre nogenside. Efter jeg havde bestilt, fik jeg 40 min senere besked om at I nu havde afsendt ordren. Det er godt nok imponerende! 😍😍
I ordered 3 pices I only got one
I ordered 3 pices I only got one. I haven’t got tracking number for the other 2 and now they don’t answer my emails. It’s been over 7 weeks since my order. And I have not got my money back.

SUI AVA からの回答
Nem bestilling og hurtig levering🤗
Meget højt serviceniveau
Kæmpe service i forbindelse med at finde et bestemt produkt. Hurtig svartid.
Bestilling med meget hurtig ekspedering.
Virkelig god service
Utrolig god service og går meget op i at man får en god oplevelse som kunde - stor anbefaling herfra <3
God service og hurtig levering
Flot hjemmeside
Så fin hjemmeside med flotte ting. Havde bestilt en taske til preorder som skulle komme i uge 51 men kom allerede i uge 50 og er endnu flottere end på billedet
Fin og hurtig service
Hurtig og nemt at handel på hjemmesiden
Super hurtig service og levering
Super hurtig service og levering. Produkterne lever altid op til mine forventninger.
Hurtig betjening man bestiller og 3…
Hurtig betjening man bestiller og 3 dage efter kan man hente pakken.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。