Correcte afhandeling van mijn bestelling. Ook na een verkeerde levering. Goede communicatie. Betrouwbaar bedrijf waar ik graag iets bestel of koop in de winkel.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Snelle levering. Twee overhemden beide maat 39, beide linnen en toch is de ene wat meer een tight fit dan de andere. Dat mag duidelijker worden aangegeven.
Vriendelijke en behulpzame medewerkster. De maat van mijn broek was niet aanwezig; een andere broek gepast met de juiste maat en daarna in de winkel via de website mijn gekozen broek laten thuis bezo... もっと見る
Ik koop al enkele jaren bij Suitable. Broeken, overhemden en nu dit keer poloshirts. Altijd een snelle levering, producten van goede kwaliteit en zo nu en dan een voucher cadeau die vrij te bestede... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij zijn Suitable. Al meer dan 20 jaar helpen we mannen om er op hun best uit te zien, elke dag weer. Dat doen we met herenkleding die niet alleen goed staat, maar ook goed voelt. Denk aan tijdloze basics die altijd kloppen en stijlvolle eyecatchers waarmee je een statement maakt. Onze collectie duurzame herenmode gaat seizoen na seizoen mee en is gemaakt van materialen die je graag draagt. Of je nu kiest voor ons eigen Suitable-label of een van de 50+ premiummerken, je kunt rekenen op een assortiment vol oog voor details, pasvorm en comfort. Wij geloven dat stijl iets persoonlijk is. Daarom denken we met je mee, geven we eerlijk en deskundig maatadvies en helpen we je kiezen wat past bij jouw karakter, bouw en de gelegenheid waarvoor je je kleedt. In onze 29 winkels staan onze stijlexperts klaar met persoonlijke aandacht, een glimlach en een verse espresso. Terwijl jij verschillende looks past, letten wij op de details die het verschil maken. Shop je liever vanuit huis? In onze herenmode webshop vind je dezelfde service, inspiratie en het complete aanbod. Daarnaast ontdek je er informatieve blogs, inspiratiepagina’s en keuzehulpen waarmee je eenvoudig je garderobe een stijlvolle update geeft. Met slechts een paar klikken bezorgen we je bestelling gratis én vlot bij je thuis.
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snel gevonden wat ik zocht en snel en…
Snel gevonden wat ik zocht en snel en goed geleverd
Mooi jasje!
Grote klasse!
Onlangs al meerdere bestellingen gedaan. Bleek dat een groen poloshirt die voorzien was van zweet en na de wasbeurt vlekken vertoonde. Gebeld met klantenservice. Ik werd wederom keurig te woord gestaan. Na een dag een nieuwe mogen ontvangen. Wat een super nette mensen. Steeds weer. Daar is klant nog echt koning waarvoor grote dank. Ga zo door.
Polo’s zoals op de site geleverd en…
Polo’s zoals op de site geleverd en snel.
Zeer goede kwaliteit
Suitable goede producten voor een scherpe prijs
Ik koop al enkele jaren bij Suitable.
Broeken, overhemden en nu dit keer poloshirts.
Altijd een snelle levering, producten van goede kwaliteit en zo nu en dan een voucher cadeau die vrij te besteden is.
Prima bedrijf met veel keuze
Pasvorm,kwaliteit,afwerking
Mijn ervaring met Suitabel…is uitmuntend
Mijn ervaring met Suitabel Hillegersberg is uitstekend, buiten het geweldige aanbod en kwaliteit, geef ik Annet en Corine een 10 voor de geweldige service....Ik ga altijd als een tevreden klant de deur uit!
Kleding is snel geleverd,
Kleding is snel geleverd,
Helaas zat er in 1 t-shirts een klein gaatje toen ik m uit de verpakking haalde.
Ik stuurde ze een mail hierover. Kreeg zondag gelijk een track en trace.
Ze hebben 2 nieuwe shirts toegestuurd!!👍👍
Goede service, direct reactie op vragen en klachten. Topkwaliteit spullen, snel en gratis geleverd.
Une société non fiable ! Fuyez !
Après de nombreuses commandes sur ce site, j'ai été contraint de demander un retour de produits qui n'étaient pas adaptés. Non seulement, ils font payer ce retour, mais ils demandent de passer par DHL en achetant une étiquette prépayée.
Je dépose dans un point pick-up mon colis et la procédure DHL E-commerce fait que l'on flash le produit sans vous remettre la moindre preuve de dépôt !
Mon colis n'est jamais arrivé à destination et je n'ai aucun remboursement (plus de 72 euros).
Tout cela car ils demandent d'utiliser un transporteur
bidon et finalement, je paye près de 10 euros pour cette arnaque en plus de ne pas récupérer mes 72 euros !
C'est une honte ! Ce sont des voyous qui méritent un signalement.
Je vais déposer une plainte à la DGCCRF pour escroquerie.

Suitableshop からの回答
Suitable is heel verrassend en leuk
Suitable is heel verrassend en leuk. Ik ben er heel blij en content mee.
Altijd mooi optijd geleverd
Altijd mooi optijd geleverd, prima poloshirts passen perfect. NZA altijd goed
Waardeloze service
26 juni een set boxershorts besteld. 3 dagen later stuurt Suitable een bericht dat het besteld is bij de leverancier en dat de levering 5-10 werkdagen kan duren. Geen enkele excuses, tegemoetkoming, niets. Wat een waardeloze service.

Suitableshop からの回答
Fijne webshop om te kleding te kopen
Fijne webshop om te kleding te kopen
Veel keus , goede merken
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering, en je kunt een retourzending
inleveren bij een winkel.
Goede pasvorm ivm lengte.
Goede pasvorm ivm lengte en aansluiting rond de hals. Bestelling verliep probleemloos.
Prima service en snelle levering
Ik had een vraag over een product. Telefonisch. De medewerkster moest naar het magazijn lopen om mijn vraag re beantwoorden. Geen probleem. Ik werd netjes snel terug gebeld met het juiste antwoord. Dat is toch nog eens service. Ook een snelle levering.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。