レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Klovne selskab uden lige. Ikke styr pÃ¥ noget og vi ender 7 personer pÃ¥ et 4-6 mands vÊrelse hvor der bestemt ikke var plads. Vi bliver solgt et armbÃ¥nd til rabat grundet dette, men armbÃ¥ndet er fuldtÊ... もっず芋る

Vi hade valt att flyga frÃ¥n franska alperna hem till Sverige. Tog 46 h frÃ¥n att vi checkade ut, till att jag kom hem pÃ¥ grund av förseningar och Summitweeks dÃ¥liga information och Ã¥tgÀrder. Den enda e... もっず芋る

Vi hade en toppen vecka! HÀrliga guider pÃ¥ bussresan ner och dÀr efter nere i Valdisere. Vi bode ski in ski out bredvid gondolen i la dallie. Ett av det bÀsta grejerna med att bo med summitweek var at... もっず芋る

Det hÀr Àr det vÀrsta bolaget jag varit med om, noll servicekÀnsla alltid sen med information och blir sig inte ett dugg om sina resenÀrer. Jag och de jag Ã¥kt med har gjort en deal att aldrig mer Ã¥ka... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

2.0

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

217件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Klovne selskab uden lige

Klovne selskab uden lige. Ikke styr på noget og vi ender 7 personer på et 4-6 mands vÊrelse hvor der bestemt ikke var plads. Vi bliver solgt et armbånd til rabat grundet dette, men armbåndet er fuldtÊndigt ringe og fungerer ikke i praksis da det er fÞr kl 14 mange steder - de siger dermed heller ikke at det blot er de små genstande man sparer på og ikke flasker

2024幎2月10日

Aflyst tur - Þv

Vi var et universitet, der skulle have vÊret til Val T i uge 5, men Summitweek valgte at aflyse turen, så nu står vi tilbage med 2 måneder tilbage, og nu står vi tilbage uden noget.

Kommunikationen har dog vÊret god og vi har fået alle pengene tilbage.

2023幎11月27日

Virkelig en fremragende tur

Virkelig en fremragende tur, hvor der hvor styr pÃ¥ det hele og 2 gode guides i Tobias og Cecilie der var god til arrangementer og svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l mere eller mindre alle tidspunkter i dÞgnet. KÊmpe go herfra🙌

2023幎1月29日

IK REJS MED SUMMITWEEK

IK REJS MED SUMMITWEEK
Vi startede ud med at vente 1 time+ på at bussen skulle komme og hente os, vi ender så i den forkerte bus fordi guiderne ikke tjekkede op på det . Og måtte derfor tÞmme last om igen og dermed blev ventetiden endnu lÊngere.
BuschauffÞren var meget sur og råbende gennem hele turen. Vi holdte kun 2 pauser på et dÞgn hvor den 1. Pause ikke gav mulighed for at kÞbe mad.
Da vi ankommer til Val Thorens og skal have vores vÊrelser kender receptionen ikke til Summitweek, dette skabte stor forvirring omkring hvor vi skulle bo.
Vi havde hjemmefra fået at vide at vi skulle betale depositum på 300-400 euro
Vi endte med at betale 600 euro.
Da vi kommer til lejligheden er der intet dÊkning eller wifi som vi havde fået at vide der ville vÊre.
Vi havde kÞbt VIP armbÃ¥nd til 799,- som vi havde fÃ¥et fortalt ville give en masse rabatter og give adgang til forskellige arrangementer. Undervejs i bussen fÃ¥r vi at vide at vi egentlig skal opgradere armbÃ¥ndet for 400,- fÞr at vi vil kunne komme til de store arrangementer. vi har ingen tilbud fÃ¥et eller “speciel” adgang til nogle steder (alle uden armbÃ¥nd kunne ogsÃ¥ komme ind)
Det vi egentlig fik for 799,- var en gratis velkomstdrink og et shot fra flasken. Meget skuffende.
Derudover kunne det vÊre rart at have vidst at vi ikke kun skulle have sengelinned med men også alt til opvask, toiletpapir, viskestykker, sÊber osv.
Vi fik også fÞrst at vide at vi skulle have vores egen skihjelm med dagen inden afrejse.
Generelt alt for sen udmelding af information.
Dette gjaldt isÊr i starten (to uger inden afrejse) hvor vi får at vide at det ikke er sikkert at vi kan komme afsted alligevel. De sagde at vi senest ville få det at vide en uge inden afrejse men vi fik fÞrst melding om at vi måtte komme med 6 dage inden. Vi fik blot givet et ultimatum om enten at aflyse og få refundering eller risikere at blive sendt et andet (ukendt) sted hen.
Hjem turen var også besvÊrlig, vi skulle have vÊret afsted kl 16:30 og endte med at kÞre ved 19-20 tiden. Hele dagen skulle vi vente i en lobby fordi vi skulle vÊre ude kl 10, dermed vente i 9 timer i stedet for 6,5. Vi fik fÞrst besked om at bussen var forsinket kort fÞr vi egentlig skulle have kÞrt og dette blev så til to forsinkelser med meget sen udmelding og blot 1 stop på 19 timers kÞrsel.

Derfor er det en stor anbefaling aldrig at rejse med summitweek! Det er vitterligt scam, der er alt for mange ting der ikke er på plads (velvidene om at det ikke er en luksusferie vi havde bestilt) dog var guiderne meget sÞde og vi ved alt dette ikke er deres skyld

2023幎2月14日
自発的なレビュヌ

NÃ¥r hvor skal vi begynde med Summitweek

NÃ¥r hvor skal vi begynde med Summitweek? Der er godt nok mange ting man kan klage over:
Eksempelvis vores forsinkede bus og efterfÞlgende at skulle vende om og ind i en anden bus da det viste sig ikke at vÊre den rigtige. Imponerende at tage den forkerte bus mod de forkerte bjerge. Men nok om busturen, men det er en meget god indledning til at beskrive hvor uduelig en virksomhed Summitweek er. Absurd ringe gentagne gange over ting der ikke burde vÊre svÊre - Summitweek starter ud med at nÊrmest lyve eller hvertfald mislede om hvad man får ud af deres forskellige tilvalg på deres hjemmeside. De forskellige skipakker er reelt set de samme ski, trods forskel på +600 kr. En med guldpakken får et par uslebne ski der har flere ridser en bronzepakken. VIP-armbåndet man kÞber hjemmefra er praktisk talt ubrugeligt hvis man ikke lige kÞber en opgradering til endnu flere penge. Vildt nok at krÊve 1250 kr for noget der reelt set ikke får noget ud af det.
Deres guider er uerfarne og har aldrig vÊret i Val Thorens fÞr. Virker desuden konstant alt for fulde til at hjÊlpe og mere fokuseret på deres egen fest end rent faktisk at vÊre guider. Hvis man skal have hjÊlp er det nemmere at gå til andre firmaer dernede end Summitweek. Det er godt nok amatÞragtigt. På afrejsedagen skal man vÊre ude af lejligheden kl 10. - som har en usund mÊngde skimmelsvamp, så måske godt nok, men når bussen går kl 16 giver det ikke rigtig nogen mening. For at opsummere er summitweek et uprofessionelt firma der burde have frataget deres rettigheder til at lede rejser, som fÞlge af noget der nÊrmer sig et markant scam af unge mennesker, og hvis ikke et direkte fordrageri så en manipulation og oversÊlgning af sig selv som firma. , men man kan vel ikke forvente mere af sådan en flok amatÞrer fra start til slut

2023幎2月19日

ForfÊrdelig oplevelse

ForfÊrdelig oplevelse. En halvÞdelagt rejse til Val-T altsammen pÃ¥ grund af et udueligt og pengegrisk rejsebureau. Fair nok at man tager penge for en rejse, men man burde da som kunde kunne forvente Êrlighed og reelle informationer, nÃ¥r man betaler sÃ¥ mange tusinde kroner. Angiveligt ville et 1200 kroners VIP-armbÃ¥nd give mulighed for alverdens uforglemmelige oplevelser, men virkeligheden var i stedet to smÃ¥ Þl, en kold grillpÞlse og en slatten burger - til den tilsyneladende “indbydende” BBQ-event.
LÊg dertil at folk, der ikke havde betalt for VIP-armbÃ¥nd, endda ikke engang det til 800kr, gratis kunne gÃ¥ hen og bede om et armbÃ¥nd og uden problemer fik det af de uvidende guider

Kort sagt. Bestil selv eller med et andet bureau, men undgå summitweek!

2023幎2月19日

DÃ¥rligt

Super dårlig kommunikation fra guidernes side. Hele tiden forsinkelser, både på hjem og afrejse. Lover ting de ikke kan holde. Man skal betale hÞjere gebyrer end de siger, en masse skjulte betalinger.

2023幎2月18日

Utrolig dårlig skiferie

At rejse med summitweek er som at kÞre pÃ¥ en cykel uden hjul, saddel, styr eller gear. Skituren starter med at blive aflyst 3 uger inden afrejse, med intet tilbud om erstatning, men et godt “tilbud” om at fÃ¥ pengene tilbage. Der kom ingen fÞlgende oplysninger, og aflysningen af turen blev 1,5 uge efter annulleret over en Instagram story, hvilket et dybt uprofessionelt. VÊrelserne var absolut ikke i overensstemmelse med vÊrelsesbeskrivelsen fra Summitweek selv. VÊrelser var ikke rengjort og der var madrester pÃ¥ gulv, service osv., og vÊrelset stank af rÞg og kloak. Vi var inden turen blevet solgt et VIP-armbÃ¥nd, til 799kr, som skulle give adgang til “fede fester hele ugen”. PÃ¥ busturen bliver alle gÊster tilbudt at kÞbe ekstra VIP, til 400kr oveni, som skulle give adgang til endnu flere events, samt en koncert med en kunstner der skulle flyves til Val T. Begge armbÃ¥nd til sammen resulterede i to fester, to fadÞl pÃ¥ pisten samt en frossen burger. For at fÃ¥ adgang til koncerter med kunstnere, var det nÞdvendigt at kÞbe vip armbÃ¥nd for yderligere 100€ gennem et andet rejseselskab, da Summitweeks VIP-amrbÃ¥nd alligvel ikke var gÊldende. Vi forsÞgte pÃ¥ ankomstdagen at klage over vores vÊrelse, da det pÃ¥ ingen mÃ¥de levede op til den underskrevende kontrakt, men fik som svar at “vi skulle havet set vÊrelserne guidsene selv havde boet pÃ¥ i deres gymnasietid, og at vi boede sÃ¥ centralt at vi kunne gÃ¥ i byen uden jakke på”. Begge disse udsagn er groteske, og er ingen reel Ã¥rsag eller begrundelse for alle de forkerte informationer Summitweek har spyttet ud hele turen til Val T. GennemgÃ¥ende for hele turen har der vÊret vanvittig ringe kommunikation mellem guides, ledelse og gÊster. Vi tjekkere ud af vÊrelserne kl 10.00 om morgenen, hvorefter vi skulle sidde og vente 6 timer pÃ¥ vores bus, som derudover blev yderligere 1,5 time forsinket. Hvis du Þnsker en tur bygget pÃ¥ falske forventninger, stive og ansvarslÞse guides og forfÊrdelige boligforhold, sÃ¥ skynd dig at book din rejse med Summitweek i dag!

2023幎2月9日
自発的なレビュヌ

Summitweek er et No-Go herfra!

ALDRIG BESTIL MED SUMMITWEEK!

Jeg tog med Summitweek pÃ¥ skiferie til Val T. Det skulle jeg aldrig have gjort
 De havde absolut ikke styr pÃ¥ en skid og lovede os desuden ting der ikke passede. Vi har derudover betalt 1200 kroner for VIP-armbÃ¥nd der gav os indgang til introfest, to smÃ¥ Þl og en frossen tÞr burger. Da min veninde faldt og slog hovedet voldsomt og prÞvede og fÃ¥ hjÊlpe af guiderne, var der ingen hjÊlp og hente da de promillerne angivelig vis var alt for hÞje. Hun lÃ¥ derfor alene i en lille lejlighed i to dage med smerter og hjernerystelse. Summitweek er det vÊrste **** nogensinde, det skal udryddes.

2023幎2月9日

Uforglemmelig tur, trods aflysning

Vores gymnasie fik desvÊrre aflyst vores tur med Summitweek et par uger fÞr afrejse. Men mig og to veninder fandt en lejlighed hernede, og der blev der virkelig sÞrget for os af Summitweeks guider. De sÞrgede for at vi fik en uforglemmelig tur alligevel, hvor vi fik adgang til alle Summitweek goderne.
Alle guiderne er virkelig sÞde, snaksaglige og ikke mindst altid på, og man kan altid regne med at få en fest med dem!

Og skud ud til anso, den bedste og lÊkreste guide nogen fkn sinde!

2023幎2月17日

Meget uprofessionelle

Meget uprofessionelle.
Summitweek aflyste vores tur til Val T 2 uger fÞr vi skulle afsted. Uden en ordentlig forklaring og svar fra summitweek, sidder vi nu uden skiferie og ingen mulighed for at kÞbe en ny, da det er så sent.
Som “undskyld” fik vi et gavekort (til summitweek udelukkende) som kun kunne bruges indenfor de nÊste 10 mÃ¥neder. SÃ¥ ikke engang nok til nÊste uge 7 i 2024.

2023幎1月25日

KÊmpe skuffelse!!

Alt andet end en god oplevelse.
Jeg vil ikke anbefale nogen at booke deres rejse gennem Summitweek. De er utrolig uprofessionelle og holder ikke hvad de lover. Vi var blevet lovet en rejse til 100 mennesker på vores gymnasie, vi manglede blot en betalingslink som de ville sende inden for 1 unge. 2 uger efter ringer vi til dem, da de ikke har sendt noget betalingslink. Her får vi at vide de har udsolgt, men at vi kan komme til Bulgarien i stedet. Vi er nu 100 mennsker der ikke har en skiferie og må blive hjemme. Håber Summitweek har ligeså dårlig smag i munden, som de er dårlige til at holde hvad de lover.

自発的なレビュヌ

Mildes talt en ringe oplevelse

Jeg vil på vegne af Campus Frederikssund aldrig anbefale Summitweek til nogen.
Vi havde bestilt en skiferie til Val Thorens til 120 personer i uge 7, og ventede bare på betalingslink som de sagde ville tage ca 2 uger. Efter lidt over 2 ugers ventetid, hvor vi intet havde hÞrt ringede vi til dem og fik så svaret "når, alt er udsolgt i Val Thorens, men i kan komme til Bulgarien istedet".
Dette synes vi er yderst uproffessionelt og at de har mildes talt spildt vores tid. Vi har vÊret i kontakt med dem i den seneste måned, og nu hvor vi er blevet droppet af dem, er alt andet udsolgt. Vi er meget foragede over hvordan de kan tillade sig at behandle deres kunder.
Ærgerligt, Êrgerligt, Êrgerligt at man kan vÊre sÃ¥ ligeglad med at yde god kundeservice.
Hvis det var muligt på trustpilot så havde jeg givet Summitweek 0 stjerner.

Meget uprofessionelt firma

Meget uprofessionelt firma, med stor mangel på kommunikation mellem firma og kunder. De lover ting der ikke kan overholdes, og lader blot vÊr med at svare.
Vi har en meget dårlig oplevelse og havde fået lovet vÊrelser, og nu står vi uden noget og må desvÊrre indse at vores ski ferie ikke bliver til noget, derefter tilbÞd de os en tur til Bulgarien som er langt fra en skitur som vi blev lovet fÞrst!
Anbefaler bestemt ikke dette sted, og slet ikke til rejser med mange mennesker!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。