suncamp.pl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Mamy bardzo złe doświadczenie.Zakupiliśmy dwa domki w cenie którą Państwo mieli na stronie.Po czym dowiadujemy się ÅŒe cena jest wieksza i trzeba dopłacić po prawie 1000zl za kaÅŒdy domek. Ja jako kl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na razie rezerwacja przebiegła pomyślnie szybkie potwierdzenia rezerwacji oby tak dalej, kemping znam doskonale więc pozostaje nadzieja ÅŒe parcela jakaś fajna zostanie przydzielona

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 21ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Camping super kontakt z Suncump marny

Niestety jeśli chodzi o sam Camping super natomiast precyzyjność opisanej oferty i kontakt na poziomie 0 Próbowałam się do Was dodzwonić z campingu aby wyjaśnić niejasności przez 1.5 g niestety bez skutku, na szczęście uprzejma Pani recepcjonistka pomogła rozwikłać problem choć korzystniej było by zamówić wszystko bezpośrednio ze strony Campingu

2025幎8月23日

suncamp.pl からの回答

Dzień dobry Pani Małgorzato. Cieszymy się, ÅŒe kemping podobał się Pani oraz ÅŒe pomógł rozwiązać problem - recepcja jest zawsze pierwszym miejscem kontaktu, szczególnie w przypadku rezerwacji parceli. Nie wiemy kiedy Pani do nas dzwoniła poniewaÅŒ nie mamy nieodebranych połączeń - być moÅŒe po godzinach pracy biura? Poza kontaktem telefonicznym moÅŒna do nas wysłać maila lub napisać na Messangerze. Zapraszamy do rezerwacji na sezon 2026 - rezerwując z wyprzedzeniem moÅŒna zadbać o lepsze zaplanowanie wszystkich detali. Pozdrawiamy

Mamy bardzo złe

Ja jako klient widzę cenę na Waszej stronie i uwaÅŒam ÅŒe ona powinna być wiÄ…ÅŒaca.
Nie polecę Waszej strony. Nigdy nie piszę złych opinii ale tutaj musiałam bo uwaÅŒam ÅŒe to jest oszukiwanie klienta
Pozdrawiam

2025幎7月16日

suncamp.pl からの回答

Pani Katarzyno, przykro nam, ÅŒe nie mogliśmy zrealizować Pani rezerwacji. Takie sytuacje niestety mogą się zdarzyć - system na bieŌąco przetwarza ogromną ilość danych. Niektóre aktualizacje pojawiają się z opóźnieniem. Stąd cena, którą właściciel zakwaterowania juÅŒ zmienił na wyÅŒszą nadal jest widoczna. Poinformowaliśmy Państwa w ciągu kilkunastu godzin o tym błędzie. Wolelibyśmy z całą pewnością, aby ta rezerwacja przeszła pomyślnie, bez błędu w cenie, a Pani wyjechała na wakacje z nami i z przyjemnością wracała co roku. Niestety tak się nie stało i jest to dla nas takÅŒe strata. Pozdrawiamy serdecznie. Mamy nadzieję, ÅŒe da nam Pani drugą szansę - najlepiej nie w okresie last minute kiedy serwery ledwie dają radę przy ogromnej ilości wejść na stronę, ale duÅŒo wcześniej. Właśnie ruszyliśmy z kampanią First Minute 2026 .

Brak szczegółów

Podczas rezerwacji nie dostalam informacji, ze glamping jest połoÅŒony na kempingu obok Union Lido. Po przyjeździe na miejsce nie udało się połączyć z infolinią. Przyjechali do nas przedstawiciele i dopiero wtedy nawiązaliśmy kontakt z biurem. Gdybyśmy wiedzieli, ÅŒe osada glampingowa jest połoÅŒona na innym kempingu, skorzystaliśmy z innej oferty i wynajęli domek.

2025幎7月1日

suncamp.pl からの回答

Przykro nam, ÅŒe czuje się Pani zawiedziona. Italy Camping Village jest traktowane jako część kempingu Union Lido, z pełnym dostępem do wszystkich udogodnień i atrakcji. Wierzymy, ÅŒe spędzą Państwo spokojny i przyjemny urlop korzystając z pełnej infrastruktury obu obiektów.

5぀星のうち1の評䟡

Anulowanie rezerwacji, brak zwrotu pieniedzy

Zamówiłem i zapłaciłem za pobyt, który anukowaliscie zrzucając winę na inny podmiot.Zwrotu peniedzy do tej pory nie dostałem.Na stronie pojawił się ten sam domek za ok.30 EUR więcej, a WY chcieliście abym dopłacił 279 EUR.Nje moÅŒna się do Was dodzwonić.Tragiczna współpraca, nie polecam nikomu.Mam obawy czy dostanę zwrot czy jesteście firma krzak, która zaraz się zwinie.
ODP.:anulowanie nastąpiło o 15:32 w środę, a więc więcej niÅŒ 30h.Nie zmiena to faktu, ÅŒe ta sama oferta po anulowaniu znów była dostępna za 30 euro więcej niÅŒ przelałem.Wy chcieliście dopłatę w wysokości 279 euro.

2025幎7月15日

suncamp.pl からの回答

Panie Szczepanie, przykro nam, ÅŒe tak wyszło. Niestety tak się czasami zdarza - miejsce jest juÅŒ niedostępne albo cena jest błędna - wynika to z ogromnej ilości danych jakie są przetwarzane i umiarkowanej wydajności systemu. Stąd opóźnienia w publikacji poprawnych danych. Zapewniam, ÅŒe jesteśmy rzetelną firmą, działamy od 50 lat, nam równieÅŒ ÅŒal, ÅŒe musieliśmy Pana rezerwację anulować. Od anulacji upłynęło około 30 godzin, w tym jeden cały dzień roboczy - proszę dać nam szansę - zwrot będzie zrealizowany na 100%.

Zerowa pomoc

Zerowa pomoc. Odsyłanie tylko do linków i voucherow oraz rozmowa z robotem.
Ostatni raz korzystam z Suncamp

2025幎6月20日

suncamp.pl からの回答

Panie Łukaszu, bardzo nam przykro, ÅŒe ma Pan takie odczucia. Pan zdaje się próbował uzyskać odpowiedź na swoje pytanie poprzez asystentkę AI w aplikacji. Zapraszamy jednak do kontaktu bezpośrednio z naszym biurem, moÅŒna do nas zadzwonić w godzinach 8:30 - 16:30 lub przesłać email (biuro@suncamp.pl). Odpowiadamy na wszystkie wiadomości. Wysłał Pan do nas wiadomość email poza godzinami pracy (godzina 19), i 2 godziny później wystawia nam Pan taką ocenę, informując, ÅŒe zerowa pomoc...

Rezerwacja została odrzucona przez

Rezerwacja została odrzucona przez pomyłkę systemu, który wskazywał dostępność kiedy jej nie było - mimo prośby o zaproponowanie tego zakwaterowania w innym terminie nikt z propozycją nie zadzwonił, a pieniądze od tygodnia za odwołaną rezerwacją mimo prośby o pilny zwrot nie wpłynęły. Nie polecam - jest duÅŒo lepszych operatorów campingu, a przede wszystkim przetrzymywanie pieniędzy klienta jest po prostu słabe.

2025幎6月9日

suncamp.pl からの回答

Pani Julio, przykro nam, ÅŒe niestety wybrane przez Panią miejsce nie było dostępne. Takie sytuacje zdarzają się u wszystkich operatorów. Zwrot został zrealizowany w ciągu 5 dni roboczych. Mamy nadzieję, ÅŒe jednak kiedyś Pani do nas wróci i będziemy mieli szansę naprawić nasz wizerunek w Pani oczach. Pozdrawiamy serdecznie

5぀星のうち5の評䟡

Super serwis i baza miejsc kampingowych

Swietnie zrobiona strona - ja akurat szukałem campingów w Chorwacji i baza dostępnych w serwisie była dla mnie w zupełności wystarczająca. Wyszukiwanie bardzo intuicyjne, ze wszystkimi szczegółami, łącznie ze wskazaniem miejsca pooÅŒenia campingu na mapie :). Szczegółowy opis, zdjęcia, zestawienie wariantów cenowych - wszystko czego potrzebowałem w jednym miejscu i najwaÅŒniejsze... na prawdę dobre ceny. Polecam :)

2025幎6月8日

suncamp.pl からの回答

Panie Robercie, dziękujemy za te miłe słowa! Życzymy słonecznych wakacji!

Polecam!

Przejrzysta strona, bardzo łatwa w obsłudze.

2025幎5月9日

suncamp.pl からの回答

Dziękujemy za miłe słowa! Życzymy udanego pobytu!

poprawcie wyszukiwarke na waszej

poprawcie wyszukiwarke na waszej stronie, wyniki nie do końca pokrywaja się z przyjętymi załoÅŒeniami.
Sprawa dotyczy dostępności parceli

2025幎4月22日

suncamp.pl からの回答

Panie Sebastianie, dziękujemy za tę uwagę - a co konkretnie się nie pokrywa? Czy jakiś jeden filtr? Jakby zdradził Pan więcej szczegółów, łatwiej byłoby przekazać informatykom :-) Pozdrawiamy serdecznie!

5぀星のうち4の評䟡

Wybór miejsca:Wszystko jest ok ale mała uwaga co do

Wszystko jest ok ale mała uwaga co do wyboru miejsca,klient powinien mieć moÅŒliwość wyboru

2025幎4月2日

suncamp.pl からの回答

Dziękujemy za opinię Panie Bogdanie. Niestety moÅŒliwość wyboru miejsca moÅŒe dać wyłącznie właściciel kempingu, a nie pośrednik. Nie mamy na to wpływu ....

Rezerwacja parceli premium

2025幎3月21日

suncamp.pl からの回答

Panie Marcinie, pozostaje nam ÅŒyczyć pięknej pogody i udanego pobytu!

Płatność

Wszystko ok tylko brakuje w potwierdzeniu linku do przelewu blikiem ÅŒeby wszystko było uzupełnione juÅŒ waszymi danymi. Dla kłopot był robić przelew z tym IBAN

2025幎2月27日

suncamp.pl からの回答

Dziękujemy za Pani sugestię. PrzekaÅŒemy dalej, moÅŒe uda się w przyszłości udoskonalić proces płatności. Pozdrawiamy serdecznie!

Bardzo Dobra usługa Klienta

Dobra usługa, dobra cena, ale najbardziej pozytywny jestem zaskoczony obsługą klienta (przynajmniej w Polsce). Dzwoniłem kilkukrotnie, za kaÅŒdym razem poświęcono mi czas, choć wartość rezerwacji nie była astronomiczna. Generalnie w tego typu firmie nie spodziewałbym się ;)

2025幎1月31日

suncamp.pl からの回答

Panie Łukaszu, miŁo nam, ÅŒe mogliśmy Pana pozytywnie zaskoczyć :-) Zapraszamy do kontaktu w przypadku jakichkolwiek pytań. A Suncamp to juÅŒ weteran na rynku turystyki kempingowej - stawiamy na jakość a nie ilość, w tym na jakość obslugi klienta. Pozdrawiamy ÅŒycząc udanego pobytu!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。