Troulakis Village Kreta
KÊre jer.
Troulakis Village Kreta! Uge 42!
FÞrste og sidste besÞg på ovennÊvnte!
Vi har talt med guiden, og der kan tilbydes hovede rengÞring, eller andet vÊrelse, og hvad hjÊlper det på det hele er slidt og dårligt rengjort! Og mÞg beskidte sofaer kan ikke rengÞres som de ser ud!
Nye håndklÊder kunne også tilbydes hver dag på vÊrelset. ( ellers kun 2 gange på en uge)
( og rengÞring også kun 2 gange om ugen)
Maden kan man ikke se et problem med?
Guiderne har vi drÞftet det hele med, og I som selskab vipper den blot videre til de unge mennesker! Positivt er da de er sÞde og blot bare indordner sig.
Et hotel der IKKE skal besÞges igen.
Lejlighederne er i dårlig stand, total nedslidte!!!
MÞgbeskidte sofaer!
Maden så ringe, at det var en farce. Lille udvalg af drikkevarer trods all. Incl.
Det var ikke den oplevelse vi havde forventet ud fra beskrivelsen og billederne af hotellet. Maden var ikke en sÊrlig oplevelse, da det var svÊrt at se forskel på udvalget af frokost og aftensmaden. Hotellet kategorisere sig selv som et 4 stjernet hotel. Det eneste der var 4 stjernet der var bl.a. priserne på turistskat og aircondition.. Man skal vÊre meget heldig for at få en solvogn, da meget af pladsen omkring poolen er optaget af nogle opbygget solsenge under baldakiner. Det er også et rigtig flot blikfang, men hvis man fjernede dem, ville der vÊre plads til flere solvogne. Så alt i alt har vi meget svÊrt ved at se at bl.a. Suncharter kategorisere hotellet som 3,5 stjernet hotel og hotellet skriver 4
VedhÊftet min klage!
Hejsa.
Vi sidder nu nede på ovenstående booking!
Det er simpelthen ikke i orden det hotel, i forhold til jeres beskrivelse på hjemmesiden!
Min man er allerede syg, pga maden og hygiejne.
- maden, buffet, der er jo nÊrmest ingenting, og slet ikke bÞrnevenligt! Og det samme i går morgen og aften, og sådan vil det vÊre resten af ugen har vi hÞrt!
- beskidte og nedslidte vÊrelser
- sengene er total nedslidte og sofasofaer til bÞrnene som er mÞgbeskidte og ved at knÊkke sammen
- dobbelt sengene fyldt med stÞv
- rengÞring og håndkÊde skift kun 2 gange på denne ferie, fÞj!
- snacks i pool baren , er der jo ikke.
- drikkevarer i de mindste kopper og total dårligt
- Wi-Fi-internetadgang skal man også betale for
- bar man kan ikke engang sidde om aftenen og nyde noget
- playroom det kan man godt nok heller ikke sige noget om
- maden til gÊsterne der ankom sent i aftes, stod på en vogn udenfor flere timer fÞj!
Vores ferie er ÃDELAGT!!!
Vi er rykket et andet sted hen, og selv brugt tiden på at finde det! Vi forventer i den grad at få nogle penge retur!
En ferie vi sådan havde glÊdet os ! Og en beskrivelse på jeres hjemmeside, der slet IKKE lever op til beskrivelsen, det er usmageligt.
Og jeg forventer i den grad en refusion af noget af ferien!