Sundhed+ レビュヌ 2,930

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget hurtig og god service! Havde problem med en regning fra en tandlÊge som ikke ville godkende! Sundhed+ fik det godkendt på en sÞndag! Bedste service jeg har modtaget i meget lang tid!

䌁業が回答したした

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Sundhed+. De behandlede mig super godt gennem hele oprettelsesprocessen, var hurtige til at svare pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l og gav klar, konkret hjÊlp hele vejen. Kan k... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hurtigt svar pÃ¥ ansÞgningen. Skulle bruge dobbelt af den fÞrste kredit, ringede og forklarede min situation, fik svar og godkendt mit behov i lÞbet af fÃ¥ timer. Super forstÃ¥else, hjÊlpsomhed og kundes... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fedt at jeg kunne forhÞje min kredit, men forstår ikke hvorfor min rente lige pludselig skal stig fra 14,95% til 15,95% indtÊgt og alt det andet er det samme.

䌁業情報

1. 非銀行系金融サヌビス
  2. 金融機関
  3. 瀟亀クラブ

圓該䌁業による蚘述

Når du opretter et gratis medlemskab hos Sundhed+, får du adgang til en fleksibel og attraktiv betalingsordning, Du vÊlger selv din behandler blandt flere end 10.000 behandlingssteder i Danmark, og i modsÊtning til Sygeforsikringen Danmark betaler du ikke kontingent eller abonnement, men kun for den behandling du modtager.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

2930件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Excellent service

2026幎3月11日

Hi Adrian,

We are very pleased to hear that you have had a positive experience using your Sundhed+ credit. Thank you for taking the time to leave us your great review! We're here in case you need any further assistance,

Best regards,

Hurtigt og effektivt.

2026幎3月10日

Hej Henrik

Vi sÊtter pris på, at du tog dig tid til at lave en positiv anmeldelse af din oplevelse med Sundhed+. Det er godt at hÞre at det var en nemt og effektivt. Får du en dag brug for assistance så er vores kundeservice også altid klar.

tandlÊge

Det gÞr et tandlÊge besÞg lettere 👍

2026幎3月6日

Hej Tina,

Mange tak for din positive feedback! Det er godt at hÞre at det har vÊret en god og nem lÞsning for dig at bruge Sundhed+. Fortsat rigtig god dag.

Jeg fik hjÊlp til min

Jeg fik hjÊlp til min tandproteseregning med det samme, og det var meget overskueligt at oprette en aftale

2026幎3月5日

Hej Rajeevan

Fedt at hÞre at din oplevelse med at få oprettet en Sundhed+ kredit og en betalingsaftale var nemt og overskueligt. Vi sÊtter pris på at du tog dig tid til at lave en positiv anmeldelse. Fortsat dejlig dag!

Hurtigt og nemt

2026幎3月5日

Hej Irene

Tak fordi du tog dig tid til at lave en fin anmeldelse af din oplevelse med at bruge Sundhed+. Det er dejligt at hÞre at det var nemt og hurtigt. Får du brug for hjÊlp - er vi her også!

Venlig behandlingvh bente

2026幎3月3日

Hej Bente

Tusind tak for din gode anmeldelse af Sundhed+. Vi synes det er dejligt med din positive feedback, og vi står klar til fortsat at hjÊlpe dig!

Det er nemt at bruge

2026幎2月17日

Hej Kirsten

Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse af din oplevelse med Sundhed+. Vi sÊtter pris på din feedback, og er glade for at du synes det er nemt at bruge din kredit :-)

Med venlig hilsen,

hurtig og nemet

2026幎2月11日

Hej Leif

Dejligt at hÞre at din oplevelse med Sundhed+ har vÊret nem. Tak for din positive anmeldelse.

De bedste hilsner

2025幎10月7日

Hej Robert,

Dejligt at hÞre at du er tilfreds med din Sundhed+ Kredit. Vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig i fremtiden.

Dbh

Advarsel til Alle investorer hos

Advarsel til Alle investorer hos Casper Hallas firmaer CASHAL ApS CVR-nr. 28 89 73 67 og CVR-nr. 28 89 73 67 og CMC Finans ApS som begge er på vej i konkurs og kan tage låneportalen sundhed+ med sig i faldet. Kasper Hallas mangler akut kapital til at fortsÊtte sine lyssky forretninger som siden start har kÞrt med store underskud.

Selv siger siger Casper Hallas fÞlgende på Facebook som må vÊre en form
For humor

KÊre alle, tak for de fine fÞdselsdagshilsener
57 år er nu ikke så slemt. Har stadig hår på hovedet og puls I det nedre bÊkkenparti
Forretningen har aldrig gået bedre, og ungerne ringer stadig engang imellem. Ex'en slipper man 'heldigvis' nok aldrig af med, men ok, det er vel heller ikke den vÊrst bagage at slÊbe rundt på... Fejrede dagen med den helt tÊtte (og lidt skÞre) familie. Kram til alle

Regnskaber for begger firmaer

12-06-25: Vurdering af den fremtidige drift i CASHAL ApS
For CASHAL ApS er der vurderet 'going concern' i deres 2024-regnskab. Ledelsen har vurderet virksomhedens evne til at fortsÊtte driften (going concern). Denne vurdering er nÞdvendig på grund af udfordringer, der potentielt kan påvirke virksomhedens drift over de nÊste 12 måneder. Ledelsens vurdering er som fÞlger:

Selskabets egenkapital er som fÞlge af de realiserede negative resultater negativ ved regnskabsårets udgang. Selskabet har derfor konstateret, at der er indtrådt kapitaltab i henhold til selskabslovens § 119, og vil i overensstemmelse hermed afholde generalforsamling med henblik på at tage stilling til eventuelle tiltag for reetablering af selskabskapitalen. Selskabets primÊre kreditorer udgÞres af selskabets ejer samt en personkreds nÊrt tilknyttet ejeren. Disse har over for ledelsen tilkendegivet, at de ikke vil krÊve deres tilgodehavender indfriet, fÞr selskabet har opnået en tilstrÊkkelig likviditetsmÊssig og Þkonomisk bÊredygtig situation. På denne baggrund har ledelsen aflagt årsrapporten under forudsÊtning af fortsat drift (going concern), idet der er lagt vÊgt på det fortsatte kapital- og likviditetsmÊssige engagement fra ejerkredsen samt planlagte initiativer til genopretning af selskabets Þkonomiske stilling.

CASHAL ApS har haft en negativ bundlinje de sidste par år og årets resultat slutter på -162.565 kr. i 2024.

Selskabets likviditetsgrad har de seneste år vÊret relativ lav og i 2024 ligger likviditetsgraden for CASHAL ApS på nul, da selskabet ikke besidder nogen omsÊtningsaktiver. Den samlede balancesum ligger på 426.240 kr. i 2024 og har derfor bibeholdt et forholdvis stabilt niveau for året.

30-06-25: Vurdering af den fremtidige drift i CMC Finans ApS
CMC Finans ApS har indberettet nyt regnskab for 2024. I regnskabet er den fremtidige drift (going concern) af virksomheden vurderet. Vurderingen foretages, da der er udfordringer, som kan have betydning for den fortsatte drift de kommende 12 måneder. I vurderingen skriver ledelsen:

CMC Finans ApS Notes to the annual accounts 1 Going Concern The company’s financing is primarily provided by a double-digit number of 'funding partners', with individual contributions ranging from approximately DKK 300,000 to around DKK 24 million. This funding is classified as short-term debt. However, the company will not be able to repay all funding partners within the financial year. Management is in ongoing dialogue with the company’s funding partners, who are aware of this and have verbally indicated their support for the company and that they will not demand repayment of their receivables in a way that would prevent the company from meeting its other obligations as they fall due. Based on this, management has chosen to prepare the annual report under the going concern assumption. 20242023

CMC Finans ApS har haft en negativ bundlinje de sidste par år og bundlinjen er igen rÞd for 2024-regnskabet, da årets resultat slutter på -6,47 mio. kr. Det primÊre resultat fra driften har også haft en negativ påvirkning på bundlinjen og udgÞr -5,57 mio. kr. Derudover har virksomheden hÞje finansielle omkostninger til 6,09 mio. kr. Hvad angår bruttoresultatet, har den vÊret faldende i selskabet inden for seneste år.

Likviditetsgraden hos CMC Finans ApS har vÊret under 100% de seneste par år og likviditetsgraden i 2024 for virksomheden er på 95,623 %. Selskabets samlede aktiver udgÞr 97,3 mio. kr. og er dermed steget i forhold til sidste år, hvor balancesummen lÞd på 86,3 mio. kr. De kortfristede aktiver udgÞr heraf 97 mio. kr. af balanceposten i nuvÊrende år.

2026幎1月15日
自発的なレビュヌ

super

super godt......

2026幎1月13日

Hej Lisbeth,

Vi sÊtter pris på din anmeldelse, og vi er glade for at du har haft en god oplevelse med Sundhed+

Mvh Sundhed+ Teamet

Nemt og dejlig

2026幎1月9日

Hej Dorthe,

Godt at hÞre at din oplevelse med Sundhed+ var nem og dejlig. Vi står klar til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

Mvh Sundhed+ Teamet,

Nemt og overskueligt.

Nemt og overskueligt.

2025幎11月7日

KÊre Maria,

Vi er glade for at det er en god og overskuelig oplevelse for dig at vÊre Sundhed+ medlem og sÊtter pris på din anmeldelse!

Dbh
Casper