Vammel markedsfÞring Denne mand har INGEN forstand pÃ¥ god og sund ernÊring. Alle disse 5 stjernede anmendelser, fremgÃ¥r af en bunden kontrakt at visse kunder SKAL skrive. Det er rent ud og sagt... ãã£ãšèŠã
Svindler hvilket kontant sÃ¥ giver mig medhold i FÞj for satan... Elendigt, man kan ikke komme i kontakt med ham, han kost plan er uoverskuelig, samt langt under basal stofskiftet pÃ¥ min kone hvil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan varmt anbefale Wulffs kostplan ð€© Jeg har tabt mig 30.kg pÃ¥ kostplanen. Dejlige nemme velsmagende hverdags retter, hvor selv familien kan nyde godt af den gode mad. Der er bÃ¥de Êblevafler... ãã£ãšèŠã
Ubrugelig kostplan. Kostplanen er en standard ALLE fÃ¥r, sÃ¥ hvis du har specifikke mÃ¥l, ting du ikke kan spise, andre hensyn - bliver disse ikke taget. Derudover kan man ikke se kalorier, samt mak... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Med over 90.000+ danske klienter, har vi den ekspertise du sÞger hvis du Þnsker vÊgttab! Vi laver skrÊddersyet kostplan udfra profil, men med vores opskrifter. Vi udkommer med en ny kostplan hvert sÊson, som du kan få skrÊddersyet til netop din profil og dermed sikre dig vÊgttab. Vi laver kostplaner med almindelig velkendt dansk mad, gjort kalorielet. Vores planer er altid familievenlige, kan handles ind til i det almindelige supermarked og til gode priser. Når du er klient hos Sund med Wulff, får du adgang til vores app, herinde er alle vores pt. aktive klienter som er igang med deres vÊgttab inde, i kan chatte sammen, stÞtte og opmuntre hinanden. Du får adgang til vores opskrift kartotek og gratis produkter. Velkommen til til din sidste vÊgttabsrejse, vi skaber den bedste version af dig - sammen!
ãã³ããŒã¯
- Sundmedwulff@hotmail.com
- sundmedwulff.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Ãrligt og fantastisk vÊgttab
Jeg er super tilfreds og synes deres planer er rigtig gode.
Maden er så god og hele familien spiser med
Hold jer langt vÊk!!! LÊs anmelderserne
Totalt uprofessionel firma skal man lede lÊnge efter. Jeg har kÞbt en plan og da den modtages mangler jeg info om hvilken en der et til min mand og hvilken en der er til mig.
Jeg fÃ¥r af vide i appâen at jeg skal skrive pÃ¥ Facebook, det er sÃ¥ ikke muligt da knappen send/kontakt ikke findes. SÃ¥ jeg er nok blokeret for, at kan skrive pÃ¥ opslag!!
De lever af at give klienter âgratisâ forlÞb, hvor der skal skrives pÊne anmeldelser i âbetalingâ I appen svarer hans kÊledÊgger, som har vÊret der lÊnge pÃ¥ den grimmeste mÃ¥de. Men skriver man selv en kommentar eller ? sÃ¥ bliver det slettet. Hvorfor kontakter man ikke lige sit support system, sÃ¥ de kender til rammerne for ordentlig kundepleje. 48 timer er svarraten og det er lang tid, hvis man blot har et lille spÞrgsmÃ¥l. Han gemmer sig bag sin uddannelse og skrive at fejl og stavefejl opstÃ¥r da han ikke er lÊre. SÃ¥ det er i orden som butik, at smÊkke reklamer eller skilte op med fejl?! Kan det vÊre rigtigt at der ikke findes en mand, som fÃ¥ den opgave at lave korrektur. Det er useriÞst og slÞset!
Hver gang at der gives kritik, så bliver de blokeret eller svaret på den grimmeste måde. Men hey i har jo hjulpet over 40.000 mennesker og ja fedt nok. Men hvorfor ikke lÊre af de tilbagemeldinger folk kommer med?! Hvilken som helst virksomhed samler på tilfredse kunder og Þnsker altid at få lÞst et problem. Dog ikke her, der gÊlder det om at kaste med sten. Ja det gÞr ondt at få kritik, men tjek lige dine skyggesider igennem og find ud af hvorfor at det rammer dig så hårdt! Jeg kender svaret allerede, men det er sgu for skidt at man sletter folk og svarer grimt når det bliver svÊrt. Hvorfor fÞle sig angrebet?! TÊnk på at i samler på dårlig omtale og ikke blot de klienter i har som er så glad for jeres hjÊlp. Det er blot en kostplan og systemet kan fejle og det er menneskeligt. Men jeres håndtering er så skidt.

DÃ¥rlig service
Kostplanen er ganske god. Dog er kunde servicen helt forfÊrdelig. Jeg har aldrig oplevet så uforskammet og uprofessionelt en service fÞr.
Svaret som Wulff giver er jeg dybt rystet over. Forstår slet ikke hvordan de komme med sådanne beskyldninger. Er dybt rystet.
Jeg håber ikke andre får samme oplevelse som jeg. Det er yderst beklageligt.

Sundmedwulff ããã®åç
Jeg vil anbefale wulffs kostplaner tilâŠ
Jeg vil anbefale wulffs kostplaner til hver og en. Jeg har igennem 40 uger tabt mig 55 kg. Jeg har siden hen vÊret i et stabilitets forlÞb i 8 uger og har holdt min vÊgt hele vejen. Jeg har haft min familie med gennem alle ugerne, da madplanen er for alle og der er ikke en masse underlige retter. Man kan planlÊgge så der ikke kommer madspild og efter hvad ungerne kan lide.
Jeg takker for at have fået den mulighed for at komme i mål - endelig- og for at lÊre mig at holde planen.
Kan ikke give andet end 5 stjerner
Jeg kan klart anbefale sundmedwulff
Jeg kan klart anbefale sundmedwulff. Jeg er kommet i mål med et tab på -33 kg på 24 uger. Kun via madplanen samt gåture 3 gange i ugen på 5-7km. Jeg var ret så overrasket over hvor godt det gik. Maden er super lÊkker, ligetil og virkelig familie venlig. Jeg har bÞrn på 3-6-19 år og ALLE spiser, med velbehag. Jeg blev fÊrdig i oktober og har taget rigtig mange af retterne og kagerne med mig da det er helt alm hverdags mad der lige er Êndret en smule men mange af dem kun til det bedre. Så tak for hjÊlpen
Af hjertet TAK â€ïž
Jeg kan og vil til enhver tid anbefale Sund med Wulff. Jeg har vÊret pÃ¥ min livs rejse hvor jeg har smidt over 43 kg pÃ¥ 11 mdr. Jeg har d.d. holdt min vÊgt i 8 uger og er SÃ
glad for min beslutning sidste år - da jeg kÞbte min fÞrste kostplan fra Wulff.
Jeg var sÃ¥ ked af min overvÊgt og har forsÞgt med mange forskellige kure - shakes, faste, supper, Dukan osv. Ingen har jeg kunne gennemfÞre til mit drÞmmemÃ¥l - hver gang fejlede jeg og hver gang bankede jeg mig selv oveni hovedet ð Jeg fandt min vej - sammen med Wulff og det eneste jeg fortryder, er - at jeg ikke startede for mange Ã¥r siden ð€ Maden er super lÊkker, nem at lave og er for hele familien ð€©
Fantastiske opskrifter
Fantastiske opskrifter, nemt og overskueligt! Ikke mindst at der er en app hvor man kan sÞge råd og vejledning. Opskrifterne er råvarer der er nemme at finde i det lokale supermarked og man sagtens kan spise med familien. Man taber sig og det smager hamrende godt!
Wauw bare wauw
Jeg så et opslag med Wulff på Facebook, og tÊnke ja ja bare endnu en af dem som laver noget de ikke kan holde. Men var nÞdt til at prÞve noget andet, da jeg var temmelig overvÊgtig. Og det virkede tabte på 30,6 kg på 40 uger.
For mig var det så vigtigt, at dagene er planlagte, så jeg bare skal handle ind, lave maden og så bare nyde den. Og det er noget supert lÊkkert mad, som også bÞrnene er helt vilde med. Jeg har bestemt ikke fortrudt jeg valgte at satse på sundmedwulff
Super godt koncept
Super god kur med kostplaner hvor hver dag er lavet efter det antal kalloerie du skal have. Man kÞber 6 uger pr plan så der er 42 dage at vÊlge imellem.
Maden er rigtig lÊkkert og nem at lave. Det er meget familie venlig og nÊsten alt kan fryses ned. Så det er nemt at planlÊgge.
Jeg har tabt 20,8 kg på 16 uger og holder min vÊgt her 8 uger efter med de redskaber jeg har fået fra sund med wulff.
De varmeste anbefalinger fra mig.
Maden er lÊkker og smager godt
Maden er lÊkker og smager godt. Selv manden har kunne lige de nye madoplevelser ððŸ Rigtig lÊkkert at fÃ¥ Ã¥bnet op for nye mad ideer bÃ¥de til middag og aften
Jeg har dog oplevet man skal âjagteâ nogen af tingene som er med i kostplanen og ikke kan vÊlge hvilken som helst butik at handle i, dette trÊkker ned for mig.
Jeg har kÞbt 2 planer for at have noget mere at vÊlge imellem. Dog vil der ikke blive kÞbt flere da jeg synes de er for låste til mig. Men opskrifterne vil fortsÊtte med at vÊre en del af den nye livsstil for se er lÊkre.

Brugervenlige og lÊkre madplaner
Jeg er netop gået igang med vinterplanen. Maden er super lÊkker og meget familievenlig. Man fÞler på ingen måde at det er en kur, men Êndrer bare småting i den måde man laver mad på.
God kur ligetil til alle
Rigtig godt kur med lÊkkert og helt alm mad. Er ved min 2 uge Og kan allerede nu sige at alle kan tabe sig med Wulff. Hurtig og venlig kundeservice. HjÊlpsomme og venlige fÊllesskab i appen.
Vild med Wulff
Super lÊkkert mad og let at gå til - selv som bÞrnefamilie. VÊgten er også ret vild med Wulff! Kan varmt anbefales!
Det virker og det er overskueligt at gå til og krÊver ikke en masse special produkter
Jeg er super glad for at jeg har bestilt EKP og starter pÃ¥ min 4 uge imorgen, retterne er super lÊkre, og ingredienserne jeg skal handle er helt almindelige bare mere kalorielette - jeg fÃ¥r brÞd, ris, grÞntsager, frugt, kage, is, Pepsi Max, kÞd, smÞr, Êg, tortilla, kylling og meget mere - altsammen noget jeg kender i forvejen, bare mere skrÊddersyet til mig og min krop. Jeg er ikke kommet âsovendeâ til de tabte kg men det er til at overskue og jeg kan ligesÃ¥ stille bÃ¥de se og mÊrke resultaterne og det gÞr at jeg har lyst til at fortsÊtte den gode stil - det eneste jeg fortryder nu er at jeg ikke fik taget et fÞr og efter billede sÃ¥ jeg kan sammenligne resultatet af de ca 12 kg fordi min skepsis til at det ville lykkedes, var for stor - men pyt jeg kan mÊrke forskellen og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv lÊnge....tak for hjÊlpen ðªð»
Jeg har lige modtaget min kostplan
Jeg har lige modtaget min kostplan, og jeg kan slet ikke vente med at komme igang på mandag!
Hejsa
Hejsa . Jeg har vÊret så tilfreds med kostplaner fra Sund med Wulff og havde det vÊgttab på 23 kg på 23 uger. Det er alle pengene vÊr og syntes at andre der gerne vil tabe sig skal melde sig ind i sund med Wulff, for det giver resultater hvis man vejre alt rigtigt af.
Mvh Pia Christiansen
Fantastisk kostplan
Fantastisk kostplan, nem at gÃ¥ til og meget varieret opskrifter som hele familien kan vÊre med til at spise, selv min sÞn pÃ¥ 2Ã¥r spiser med ð
Og sÃ¥ er det skÞnt at der er kage nÊsten hver dag ðð€©
Supergod kur med lÊkkert mad
Supergod kur med lÊkkert mad, der er nemt at gå til, og som hele familien kan spise. Har indtil videre tabt 5 kg på 3 uger.
De bedste anbefalinger herfraððªðŒ
Ikke pengene vÊrd
Synes absolut ikke det er pengen vÊrd, for det fÞrst kan man ikke se kalorier ud fra hver enkelt ret. Hvis der er en ret du ikke kan lide, skal du bytte hele dagen ud med en anden, ergo kan du hurtig komme til at kÞre i de samme retter, appen man kan downloade, er Ã¥bentbart et Forum hvor admins sidder og godkender dine spÞrgsmÃ¥lð€jeg fik ikke mit spÞrgsmÃ¥l godkendt, sÃ¥ fik ikke svar pÃ¥ hvad man skulle gÞre nÃ¥r man ikke blev mÊt af retterneð¡temmelig skuffende nÃ¥r man nu har betalt penge for kostplanen. SÃ¥ blev man sÃ¥ klog.

Sundmedwulff ããã®åç
Jeg kan klart anbefale denne kostplan
Jeg kan klart anbefale 6 uger, eller mere med wulffs kostplan. Dog er jeg kun 15 år men, det viser så også bare, at det er en meget varieret kostplan, som også kan benyttes af yngre mennesker. Kostplanen er bestemt ikke kedelig, maden er god. Hvis man mangler hjÊlp til at besvare nogle spÞrgsmål, og undringer er der hurtig respons. Jeg er helt bestemt tilfreds med mine 6 uger, og hvis man går og har lidt ondt af sig selv, med sin stÞrrelse, så giv denne fantastiske kostplan et skud.