Ingen opgave er Ã¥benbart for lille for Sunshield, og hold da op en fantastisk lÞsning. Min mor er flyttet pÃ¥ plejehjem, og i forsommeren oplevede hun at blive "stegt i sin egen stue", bag et kÊmp... ãã£ãšèŠã
Super tilfreds med Sunshields arbejde. Lige fra start var de meget hjÊlpsomme med at finde den helt rigtige lÞsning til facaden, herunder design, billeder og logo. Hele processen blev hÃ¥ndteret profes... ãã£ãšèŠã
sunshields tilgang som lÞsningsorienteret og flexibel gÞr dem til en perfekt samarbejdspartner nÃ¥r behovet opstÃ¥r. igennem et Ã¥rshjul har vores butikker bÃ¥de sÊsonprÊget behov, samt her & nu. S... ãã£ãšèŠã
Har brugt firma til, at montere solfilm pÃ¥ vinduer i vores kontor- og vÊrkstedsbygning. Super god service, kom hurtigt ud pÃ¥ besigtigelse og fulgte op med tilbud lige efter og kunne lÞse opgaven nÊrme... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos SUNSHIELD har vi mere end 15 års erfaring med solfilm, sikkerhedsfilm og folie. I den tid har vi hjulpet danske virksomheder og danske hjem med at opnå et bedre indeklima og arbejdsmiljÞ ved hjÊlp af vores forskellige lÞsninger. Sunshield markedsfÞrer, sÊlger og monterer 3M og Solar Screens brede sortiment af kvalitets vinduesfilm og folie til private hjem, kontorer, butikker, institutioner, det offentlige og ja - i alle slags bygninger.
VandtÃ¥rnsvej 77, 2860, SÞborg, ãã³ããŒã¯
- 71741909
- info@sunshield.dk
- sunshield.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Ingen opgave er Ã¥benbart for lille forâŠ
Ingen opgave er åbenbart for lille for Sunshield, og hold da op en fantastisk lÞsning.
Min mor er flyttet på plejehjem, og i forsommeren oplevede hun at blive "stegt i sin egen stue", bag et kÊmpe vindue fra gulv til loft. Efter montage af Chrome 270XC er det blevet muligt at opholde sig i stuen igen. Det er blevet grundigt afprÞvet siden medio juni måned og både min mor og familien er meget tilfredse.
NÞj hvor er det skÞnt
NÞj hvor er det skÞnt, fik solfilm på til at sÊnke varmen i lejligheden, og NÞj hvor det virker,
har intet gjort udover at få solfilm på og det har taget nÊsten 4 grader af tak!
Super tilfreds med Sunshields arbejde
Super tilfreds med Sunshields arbejde. Lige fra start var de meget hjÊlpsomme med at finde den helt rigtige lÞsning til facaden, herunder design, billeder og logo. Hele processen blev håndteret professionelt, og resultatet er blevet prÊcis, som vi Þnskede det. Flot håndvÊrk, god kommunikation og hÞj kvalitet hele vejen igennem. Kan varmt anbefales
Fantastisk service
Fantastisk service, arbejde og fornuftige priser.
What is not to like.
Hurtig service og god kundevejledning
Professionel og effektivt
Professionel, hurtig og venlig rådgivning. LÞsningen lever til fuldeop til forventningerne. Overraskende effektiv.
Hurtig og prÊcis behandling af voresâŠ
Hurtig og prÊcis behandling af vores ordre. Og så lever filmen op til vores forventninger.
Hurtig og professionel
Jeg skriver til dem sÞndag og får tilbud. Tirsdag morgen står de der og sÊtter det op. Og det sidder perfekt. KÊmpe god service og god vejledning om valg af materiale. Klart topkarakter.
Hurtigt og effektivt arbejde
Kom meget hurtigt og udfÞrt et fint og effektivt arbejde .
HÞj kvalitet og god service
Har brugt firma til, at montere solfilm på vinduer i vores kontor- og vÊrkstedsbygning. Super god service, kom hurtigt ud på besigtigelse og fulgte op med tilbud lige efter og kunne lÞse opgaven nÊrmest med det samme. Konkurrencedygtig i forhold til kvalitet og pris. Virkelig hÞflig og rar montÞr, som arbejder effektivt og med fokus på kvalitet og udfÞrelse. Kan varmt anbefale SUN SHIELD!
Super arbejde og kanon flot udfÞrt
Super arbejde og kanon flot udfÞrt! Vi så glade for det og kan klart mÊrke en kÊmpe forskel i at varmen udebliver!
Super service og flot resultat!
God service og god kvalitet
Vi fik hurtigt et tilbud på montage af solfilm, tilbuddet var let forståeligt.
Vi oplevede god og klar kommunikation samt klare aftaler hele vejen igennem. Ved modtagen oplevede vi en kompetent og behagelig montÞr, der ydet en service af hÞjeste klasse.
KÊmpe anbefaling
Christian, er hurtig, venlig og professionel.
Jeg har brugt Sunshield tre gange - klar anbefaling her fra!
Rigtig fin service
Rigtig fin service og resultater lever helt op til forventningerne.
En stÊrk b2b samarbejdspartner
sunshields tilgang som lÞsningsorienteret og flexibel gÞr dem til en perfekt samarbejdspartner når behovet opstår.
igennem et årshjul har vores butikker både sÊsonprÊget behov, samt her & nu. Sunshield klarer begge opgaver med en direkte tilgÊngelighed og en altid hurtig lÞsning.
Vi Sunshield vores anbefaling.
Med venlig hilsen
Jesper Abildgaard