Zamówiłam butelki o pojemności 100ml z grawerem - nic dodać nic ująć . Po prostu są piękne, takie jakie sobie wymarzyłam. Zdziwiła mnie bardzo szybka dostawa , nastawiałam się na dłuższy czas realizac... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Kupuję w sklepie superbutelki.pl od 2 lat. Zamawiam tu butelki na nalewki, ponieważ Firma oferuje największy wybór kształtów i pojemności butelek oraz wszelkie akcesoria. Polecam sklep wszystkim pasjo... もっと見る
Dostawa szybka, dobrze zabezpieczona. Zestaw butelek wieża prezentowałby się doskonale, gdyby można było tę wieżę utworzyć. Niestety z dołączonymi korkami to niemożliwe, ponieważ są one zbyt wysokie i... もっと見る
Wszystko sie zgadza zgodnie z zamówieniem dalsze zamówienia jesli beda realizowane pod względem innego smaku badz innych zakupów wszystko jest do dogadania POLECAM Serdecznie.
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Świetny kontakt
Świetny kontakt, wszystko załatwione ekspresowo i profesjonalnie. Polecam w 100%
Szybkie zamówienie
Szybkie zamówienie. Testuję słój. Super wykonany tylko przydałby się w zestawie kosz wiklinowy
Butelki bardzo ładne i napisy trwale
Kupuję na superbutelki.pl od jakiegoś…
Kupuję na superbutelki.pl od jakiegoś czasu bo są bardzo dobre jakościowo i co najważniejsze bardzo szybka dostawa
Szybka dostawa
Szybka dostawa , produkt bardzo dobrej jakości. Mega polecam .
Znane sklepy nie mają tak dobrych produktów jakie macie Wy .🙃
Świetne produkty
Świetne produkty, miła obsługa, bardzo dobrze zapakowany towar i szybka bezproblemowa dostawa! Polecam!
Dobra jakość
Słoiki przyszły całe i zdrowe. Jeden z nich już przydał mi się do zrobienia masła! Są porządne, więc nie mam żadnych zastrzeżeń :D
Bardzo miła obsługa
Bardzo miła obsługa! Dostawa expresowy! Wszystko konkretnie zapakowane i zabezpieczone nie ma możliwości, aby towar sie uszkodził!! Gorąco polecam !!😁❤️
Butelki pakowane są automatycznie w…
Butelki pakowane są automatycznie w folię termokurczliwą. Po rozpakowaniu na butelkach zostają podłużne białe smugi po folii których nie można usunąć ani benzyną ani rozpuszczalnikiem. Przesyłka w miarę szybka.
Swietne produkty
Swietne produkty, dostaniesz wszystko do przetworow itp. szybka dostawa, bezproblemowy kontakt, odpisują od razu.
Zadowolona
W ofercie mieli wszystko czego potrzebowałam. Cena dobra . Zamówienie sprawnie zostało wysłane.
Dostawa i produkty są Ok
Dostawa i produkty są Ok. To nie pierwsze moje zamówienie, i nie ostatnie. Niestety dwie z zamówionych butelek były stłuczone.
Polecam serdecznie
Polecam serdecznie, szybka wysyłka, piękne buteleczki ;) no i obsługa …
Z pewnością będę zamawiać :)
Delivery timeline no status.
The customer service is good but the logistic is lousy. I placed order more than 10 days, until today no receive any update from them the tracking and parcel status.
Etykiety na domowe nalewki 😉
Zamówiłam dla siebie i rodziców etykiety na butelki nalewek domowych i świetnie się sprawdzają. Super wyglądają. Polecam😉
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。