Superprof PL レビュヌ 556

TrustScore 5段階評䟡の4

4.1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

jestem bardzo zadowolona dzieki superprof moge pracowac zdalnie w dowolnym momencie dnia co dla mnie jest bardzo wazne gdyz jestem mama dwojki malych dzieci. Dzieki superprof poznalam fantastyczne... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Jest duÅŒy wybór nauczycieli, którzy mają duÅŒe doścwiadczenie i moÅŒna łatwo znaleźć nauczyciela, który spełnia oczekiwania. Dodatkowo jest moÅŒliwość zajęć online. Patrząc ze strony korepetytora, platfo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Superprof łączy uczniów z szerokim gronem nauczycieli z róŌnych dziedzin. NiezaleÅŒnie od tego, czy chcesz nauczyć się języka obcego, gry na instrumencie, poćwiczyć czy doskonalić umiejętności matemat... もっず芋る

4.1

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Odpowiadać konkretnie na pytanie zadane

Odpowiadać konkretnie na pytanie zadane w mailu, a nie owijać w bawełnę z nadzieją zapomnienia ze strony uÅŒytkownika.

2026幎3月18日

Dzień dobry Panie Oskarze,

bardzo nam przykro, ÅŒe warunki naszej subskrypcji nie były dla Pana w pełni jasne. Gdy skontaktował się Pan z nami, chcieliśmy w sposób jasny i szczegółowy przedstawić, jak działa nasza platforma, aby miał Pan pełną świadomość, za co dokonywana jest opłata. ZaleÅŒy nam, aby kaÅŒdy uÅŒytkownik dokładnie rozumiał wszystkie funkcje subskrypcji i korzyści, jakie z niej wynikają, oraz miał pewność, ÅŒe płatności są przejrzyste i bezpieczne.

Pragniemy zapewnić, ÅŒe Superprof informuje drogą mailową o zawarciu subskrypcji oraz jej funkcjonowaniu. Opłata za Kartę Ucznia jest pobierana zgodnie z obowiązującym regulaminem, a wszystkie procesy związane z płatnością są monitorowane i zabezpieczone.

Dbamy o bezpieczeństwo Pana płatności i kaÅŒdą sytuację traktujemy indywidualnie, z pełnym zaangaÅŒowaniem i wyrozumiałością. Rozumiemy, ÅŒe sprawy związane z opłatami mogą budzić wątpliwości, dlatego jesteśmy tutaj, aby pomóc, udzielić potrzebnych wyjaśnień i rozwiać wszelkie wątpliwości. Jeśli zauwaÅŒy Pan jakiekolwiek nieprawidłowości, serdecznie zachęcamy do kontaktu pod adresem dziendobry@superprof.com
– chętnie zweryfikujemy sprawę i udzielimy wsparcia.

Automatycznie naliczają opłaty

Automatycznie naliczają opłaty miesięczne 50 zł, o których nie wiedziałam. Idiotyzm.

2026幎3月25日

Dzień dobry Pani Katarzyno,

bardzo nam przykro, ÅŒe warunki naszej subskrypcji nie były dla Pani w pełni jasne. Pragniemy zapewnić, ÅŒe Superprof informuje drogą mailową o zawarciu subskrypcji oraz jej funkcjonowaniu. Opłata za Kartę Ucznia jest pobierana zgodnie z obowiązującym regulaminem.

Dbamy o bezpieczeństwo Pani płatności i kaÅŒdą sytuację traktujemy indywidualnie, z pełnym zaangaÅŒowaniem. Jeśli zauwaÅŒy Pani jakiekolwiek nieprawidłowości, serdecznie zachęcamy do kontaktu pod adresem dziendobry@superprof.com. Chętnie zweryfikujemy sprawę i udzielimy wszelkiej potrzebnej pomocy.

5぀星のうち3の評䟡

Brakuje aplikacji mobilnej

Strona ma duÅŒy potencjał, jednak widzę ÅŒe korzystanie z niej jest utrudnione chociaÅŒby przez to ÅŒe nie ma swojej aplikacji mobilnej, niektóre tłumaczenia na język polski są nieprawidłowe i przez to dość cięŌko się po niej poruszać.

2026幎3月15日

Dzień dobry Pani Maju,

bardzo nam przykro, ÅŒe Pani doświadczenie z naszą platformą nie spełniło oczekiwań. ZaleÅŒy nam, aby kaÅŒdy uÅŒytkownik mógł w prosty sposób poruszać się po serwisie i komfortowo z niego korzystać.

Dziękujemy za zwrócenie uwagi na kwestie tłumaczeń oraz brak aplikacji mobilnej. Chcielibyśmy poinformować, ÅŒe aplikacja jest obecnie w trakcie tworzenia, aby korzystanie z platformy było jeszcze wygodniejsze.

Jeśli chodzi o tłumaczenia, będziemy bardzo wdzięczni za wskazanie konkretnych błędów – prosimy o ich przesłanie na adres dziendobry@superprof.com. Dzięki temu będziemy mogli szybciej je poprawić i ulepszyć działanie strony.

Dziękujemy za Pani opinię i pomoc w rozwijaniu naszej platformy.

Zespół Superprof 😊

SMSy w środku nocy.

Parę miesięcy temu nieopatrznie nawiązałam kontakt. Zrezygnowałam i od tego czasu otrzymuję SMSy w środku nocy. Na chwilę obecną naliczyłam 10.

2026幎3月8日

Dzień dobry,

bardzo nam przykro, ÅŒe otrzymywała Pani niechciane wiadomości i ÅŒe sytuacja sprawiła Pani niedogodności. ZaleÅŒy nam, aby korzystanie z naszej platformy było komfortowe i bezpieczne.

KaÅŒdą sprawę traktujemy indywidualnie i z naleÅŒytą starannością. Prosimy o kontakt pod adresem dziendobry@superprof.com
z informacjami o otrzymywanych SMS-ach — zweryfikujemy sprawę i podejmiemy działania, aby wiadomości zostały zatrzymane.

Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Serdecznie pozdrawiamy,

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam , szukajcie gdzie indziej .Nikt sie nie kontaktuje .Zero odzewu.Pieniądze pobrane , efektu zero.

2026幎3月6日

Dzień dobry Panie Pawle,

bardzo nam przykro, ÅŒe Pana doświadczenie z naszą platformą nie spełniło oczekiwań. ZaleÅŒy nam, aby kaÅŒdy uÅŒytkownik mógł w prosty sposób nawiązać kontakt z nauczycielem i szybko rozpocząć zajęcia.

Chcielibyśmy wyjaśnić, ÅŒe Karta Ucznia umoÅŒliwia kontakt ze wszystkimi nauczycielami dostępnymi na platformie oraz skorzystanie z pierwszej lekcji bezpłatnie (większość nauczycieli oferuje pierwszą godzinę zajęć za darmo). Odpowiedź nauczyciela moÅŒe jednak czasami zająć trochę czasu, poniewaÅŒ są to niezaleÅŒni nauczyciele, którzy samodzielnie zarządzają swoimi wiadomościami i dostępnością.

Bardzo chcielibyśmy sprawdzić Pana sytuację i pomóc w znalezieniu rozwiązania. Prosimy o kontakt pod adresem dziendobry@superprof.com. Zweryfikujemy sprawę i postaramy się pomóc jak najszybciej.

Zespół Superprof 😊

5぀星のうち5の評䟡

Świetna platforma dla instruktorów szachów

Jako nauczyciel szachów jestem bardzo zadowolony z funkcjonowania platformy. System jest niezwykle intuicyjny, a kontakt z nowymi osobami przebiega błyskawicznie. Bardzo polecam Superprof zarówno uczniom szukającym profesjonalnego trenera, jak i samym trenerom, którzy chcą w profesjonalny sposób dzielić się swoją wiedzą. Wszystko działa sprawnie, przejrzyście i na jasnych zasadach. To idealne miejsce do rozwoju pasji do królewskiej gry!

2026幎2月16日

SUPER! TO JEST SUPERPROF

Superprof is a platform where you can learn English, Spanish, Portuguese, and many more languages, plus it has the best teachers from all over the world ready to teach online or on-site. It's really mind-blowing, and it changes how lessons can be conducted, adding alternatives.

I LOVE SUPERPROF

2026幎2月16日