God kundeservice og hurtig forsendelse. Jeg har store krav til det outdoorudstyr, jeg kÞber, og Ulrikenjakken lever op til forventningerne: Overraskende let jakke samtidig med rigtig god isolering.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har tidligere kÞbt en jakke (orange/brun), som jeg har vÊret rigtig glad for og kÞbte derfor den nye 2.0 version i mÞrkeblÃ¥. Det viser sig dog at de slet ikke er identiske, trods de fortsat viser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gode produkter til en fair pris. Har kun kÞbt Superino produkter, men det har jeg til gengÊld ogsÃ¥ nu kÞbt af 3 omgange. Super blÞdt og behageligt og lidt mere slidstÊrkt end ren uld. Super tilfreds... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊkkert tÞj og fantastisk service! Af en eller anden grund, der ikke havde noget med Superstainable at gÞre, blev min pakke ikke leveret. Den blev uden nogen diskussion og super hurtigt, erstattet.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
From the beginning, our mission was to create sustainable, high-performance wool garments built for life outdoors. For years, we were known as Superstainable â a name that reflected our deep commitment to responsible production and enduring quality. As our products evolved, so did our identity. We wanted a name that truly captured the essence of what we create: superior Merino wool engineered for adventure and crafted with precision. That name became Superino â derived from Super Merino. In Italian, âinoâ adds a sense of refinement, craftsmanship, and attention to detail â qualities that define every Superino garment. Combined with âSuperâ, it symbolizes the perfect balance between strength and sophistication, nature and innovation. Superino represents more than just a new name â itâs a statement of evolution. A dedication to excellence, performance, and the pursuit of the perfect Merino experience. Superino â Developed by Specialists. Perfected for Adventure.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ordentlige produkter og rigtig fin service
Blev ringet op af Emil fra Superstainable. Varen jeg havde kÞbt pÃ¥ tilbud, var alligevel desvÊrre ikke pÃ¥ deres lager i den valgte farve/stÞrrelse. Emil undskyldte hÞfligt prompte, og orienterede mig om at ordren selvfÞlgelig kunne annulleres (de havde ikke trukket pengene endnu), eller jeg kunne vÊlge at kÞbe samme vare - i en anden de farver de havde pÃ¥ lager og fÃ¥ yderligere 10%. Valgte det sidste og har idag modtaget jakken. Til trods for en lidt vanskelig start - sÃ¥ er jeg meget tilfreds med mit fÞrste kÞb hos Superstainable ð

Superino ããã®åç
Two times with the same customer?
This my second time dealing with this company.
Again, showing on sale items they donât have⊠But now they offer you a bonus for any other jacket in this case, was a hoodie the first time. Problem is you need to spend more money for the same kind of jacket anyway. Keep trying Superstainable. Your comercial tricks are so naive.

I er gode âŠ
I er gode âŠ
Fra ordren er placeret til alt den info man fÃ¥r indtil ordren er modtaget âŠkonge oplevelse ðð

Fin service
Fin opfÞlgende service i forbindelse med levering, hvor PostNord ikke leverede som forventet.
God kvalitet.

Dyr pris at betale, når flere syninger går op efter 2 måneder
Havde kÞbt et par merinould leggings, som i Þvrigt er super behagelige, men allerede efter to måneder er der flere sygninger der er gået op :(

Fuld tilfredshed
FÞrst er det en nem og overskuelig hjemmeside at finde rundt i.
Jeg fik bestilt to merino t-shirts sent en aften. Fik dog en mail fra kontoret efterfÞlgende dag hvor de beklagede at den ikke var i min stÞrrelse og de gerne ville lÞse problemet.
Vi fandt hurtigt frem til at jeg kom forbi kontoret da jeg bor tÊt på og prÞvede de forskellige stÞrrelser de havde tilbage.
Det var super god service, skÞnt personale og god tone.
De to T-shirts passer vildt godt. De er ogsÃ¥ mega fede at se pÃ¥ ð

Superino ããã®åç
Hurtigt levering og t shirts der holderâŠ
Hurtigt levering og t shirts der holder formen når de er blevet vasket

Superino ããã®åç
Virkelig hÞj kvalitets tÞj til en godâŠ
Virkelig hÞj kvalitets tÞj til en god pris! Kan kun anbefale det!

Super koncept - dejligt tÞj - god service
Super dejlig butik, med god hjemmeside der bare fungerer. Nemt at bestille, og dejligt at jakken kunne sendes tilbage, da to sÞmme skred. Jakken kom retur, med super reparation. Har flere ting fra jer, og vil helt sikkert have mere. Tak for jer og jeres gode koncept.

Superino ããã®åç
Hurtig levering og god betjening
Hurtig levering og god betjening. Havde rettelser til en ordre og det fiksede de med det samme uden problemer

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ