God kundeservice og hurtig forsendelse. Jeg har store krav til det outdoorudstyr, jeg kÞber, og Ulrikenjakken lever op til forventningerne: Overraskende let jakke samtidig med rigtig god isolering.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har tidligere kÞbt en jakke (orange/brun), som jeg har vÊret rigtig glad for og kÞbte derfor den nye 2.0 version i mÞrkeblÃ¥. Det viser sig dog at de slet ikke er identiske, trods de fortsat viser... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gode produkter til en fair pris. Har kun kÞbt Superino produkter, men det har jeg til gengÊld ogsÃ¥ nu kÞbt af 3 omgange. Super blÞdt og behageligt og lidt mere slidstÊrkt end ren uld. Super tilfreds... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊkkert tÞj og fantastisk service! Af en eller anden grund, der ikke havde noget med Superstainable at gÞre, blev min pakke ikke leveret. Den blev uden nogen diskussion og super hurtigt, erstattet.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
From the beginning, our mission was to create sustainable, high-performance wool garments built for life outdoors. For years, we were known as Superstainable â a name that reflected our deep commitment to responsible production and enduring quality. As our products evolved, so did our identity. We wanted a name that truly captured the essence of what we create: superior Merino wool engineered for adventure and crafted with precision. That name became Superino â derived from Super Merino. In Italian, âinoâ adds a sense of refinement, craftsmanship, and attention to detail â qualities that define every Superino garment. Combined with âSuperâ, it symbolizes the perfect balance between strength and sophistication, nature and innovation. Superino represents more than just a new name â itâs a statement of evolution. A dedication to excellence, performance, and the pursuit of the perfect Merino experience. Superino â Developed by Specialists. Perfected for Adventure.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
High sustainability score.
In the app "Good On You", is the rating of the brand Superstainable much higher than the other outdoor clothing brands I am wearing. I just received three items from their webshop, and I love them! The quality feels amazing, and the fabric looks fantastic. Finally, I've found a truly sustainable outdoor brand!

Hurtig levering og lÊkkert produkt
Hurtig levering og lÊkkert produkt
KÞbte en superino trÞje på udsalg. Stoffet er lÊkkert og blÞdt. Havde allerede en model med korte Êrmer og den nye med lange Êrmer er lige så lÊkker og velsiddende. Kan anbefales

Superino ããã®åç
Super lÊkkert produkt som holder hvadâŠ
Super lÊkkert produkt som holder hvad de lover. Jeg vender tilbage når produkterne har vÊret testet grundigt udendÞrs på en rÊkke ture

Skaber fremtiden
Fin og overskuelig hjemmeside.
LÊkre produkter med god omtanke for klima og miljÞ.
Dejligt med nogen der går foran og skaber fremtiden.

Superino ããã®åç
Super service da jeg ringede for atâŠ
Super service da jeg ringede for at hÞre om produkter.
Hurtig levering.
Helt fantastiske produkter, oser af kvalitet.
FÞrste handel men absolut ikke den sidste!
Min ordre blev pakket efter en timeâŠ
Min ordre blev pakket efter en time jeg afgav en bestilling. Og lige så hurtig levering på adresse. Mange tak for det
Og er virkelig glad for min nye fleecetrÞje
ððððð fra mig

Superino ããã®åç
Yderst tilfreds med mit kÞb
Yderst tilfreds med mit kÞb. Det virker bestemt til, at der er tÊnkt over design og det praktiske. Ikke sidste gang jeg kÞber derfra.

Superino ããã®åç
Top god kvalitet og service
AnbefalelsesvÊrdig. Kvalitetsprodukter med god samvittighed.

Superino ããã®åç
Super lÊkre produkter og hurtigâŠ
Super lÊkre produkter og hurtig forsendelse de varmeste anbefalinger herfra ð«¶ð»

I selvebetalingsprocessengik et ellerâŠ
I selvebetalingsprocessengik et eller andet galt få applepay please

Superino ããã®åç
LÊkkert tÞj og fantastisk service!
LÊkkert tÞj og fantastisk service!
Indholdet lever fuldt op til mine forventninger.
Vil helt sikkert handle hos jer igen ðð»

Superino ããã®åç
Super hurtig levering og umiddelbart etâŠ
Super hurtig levering og umiddelbart et fantastisk stykke overtÞj

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ