Ingen service eller kommunikation ved reklamation.
Kan kun tilslutte mig Andreas' oplevelse. Salgsprocessen fungerede fint, men så snart jeg skulle have ombyttet et defekt produkt, skete der INTET på trods af flere forsøg på kontakt.
Når SUPout i øvrigt skriver vi/os på hjemmesiden, er det ikke fordi, at butikken består af en masse medarbejdere. Den er drevet af én enkelt fyr, der hedder Teddy, og Teddy svarer ikke på hverken mail, telefon eller sms på trods af gentagne henvendelser. Heller ikke selvom man følger hans angivne retningslinjer.
En dag jeg var i nærheden af Vejle, kørte jeg forbi den fysiske adresse, men der var desværre lukket (fair nok, jeg kom uanmeldt, og det er en internetbutik uden åbningstider). Faldt tilfældigt i snak med en af de andre erhvervsdrivende i samme bygning, der kunne fortælle, at flere andre kunder havde været forbi og berettet om samme oplevelse som min.
Har simpelthen bare købt et nyt produkt et andet sted og ladet denne her biks være en streg i historiebogen.
Jeg kan se, at der har været gode anmeldelser for flere år tilbage i 2021 og 2022, men sådan er det slet ikke mere.
Mit råd til jer andre er:
Spar jer selv!
Spring over SUPout og køb jeres udstyr hos en af de mange andre butikker her i landet, der er etablerede og seriøse med deres service som f.eks. Surfline (medmindre I er HELT sikre på, at jeres produkt er det rigtige og ikke skal returneres/ombyttes/repareres).