Suppdog レビュー

2,289
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mijn ervaring bij Suppdog is vanaf dat ik er ben nog steeds een fijn bedrijf, In alles is ze helpen je graag geven goed advies in alles en lossen als er een probleem is correct en. Zeer behulpzaam o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Na net 2 pups te hebben geadopteerd bleken ze geen prettige ontlasting te hebben. Via de social media kwamen we terecht bij suppdog. Waren eerst heel sceptisch, Vreemd genoeg al na 2 maanden... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち3の評価

Wij hebben al jaren probiotica en joint care, op zich een goed product maar sinds ze de verpakking hebben veranderd is 20 to 30 procent vand de snoepjes beschadigd of valken uiteen, waardoor het wel e... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Al hele lange tijd gebruikt onze labrador James de pro-biotica. Zijn ontlasting is enorm verbeterd. Elke ochtend staat hij al kwispelend klaar voor z'n "snoepjes". Hij vind ze heerlijk!! Daarnaast i... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 動物救助サービス
  2. ・
  3. ペット用品店
  4. 動物保護団体

Suppdog について

当該企業による記述

More Info Hondensupplementen, opnieuw uitgevonden. Suppdog bespaart baasjes & honden het leed van onnodige pijn, gecombineerd met enkel de beste formules die elke hond accepteert.

Wie zijn wij?

Wij zijn een professionele gemeenschap van dierenliefhebbers. We gebruiken wetenschappelijk onderzoek als leidraad voor onze ontwikkeling en bieden alles van vitaminesupplementen en verzorgingsproducten tot algemeen deskundig advies - allemaal gericht op het maximaliseren van de gezondheid en het welzijn van elk huisdier.

Onze missie

Met Suppdog willen wij de tijd die we met onze geliefde harige vrienden hebben zo gezond en gelukkig mogelijk maken. Wij willen baasjes voorzien van hoogwaardige, smakelijke hondensupplementen die specifiek zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn van hun trouwe metgezellen te verbeteren. Geen compromissen meer. Alleen de allerbeste zorg voor onze vrolijke harige familieleden.

Sluit aan bij de roedel!

More Info

(2,289)

過去12か月のレビュー数: 62件

レビューを書く

Heel tevreden

Heel tevreden. Al vaker voor mijn hond besteld. Wordt goed verdragen.

2025年8月28日

Hi Albertine,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! 💚 We zijn erg blij om te horen dat uw hond het product zo lekker vindt en het zo goed verdraagt. Het betekent veel voor ons dat u al meerdere keren hebt besteld – het toont aan dat u vertrouwen hebt in onze producten. We zetten ons in om huisdieren zich zo goed mogelijk te laten voelen, en het is altijd geweldig om te horen dat we een positief verschil kunnen maken.

Geef uw harige vriend een extra knuffel van ons en nogmaals bedankt dat u zo'n trouwe deel uitmaakt van onze community!

5つ星のうち5の評価

Nvtnel antwoord op mijn vraag plus fijne…

Snel antwoord op mijn vraag plus fijne aflevering via abonnement

2025年8月27日

Hi Mulder,

Dankjewel voor je fijne feedback! 💚 Wat leuk om te horen dat je snel een duidelijk antwoord hebt gekregen en dat de levering via je abonnement zo goed is verlopen. Bij Suppdog doen we ons best om het zo makkelijk mogelijk te maken, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en je hond snel kan genieten van de supplementen. 🐶 Mocht je nog vragen of wensen hebben, laat het ons gerust weten – we helpen je graag!

Snel geleverd

2025年8月27日

Hi M.,

Bedankt voor je geweldige feedback! 💚 We zijn erg blij om te horen dat de levering vlot is verlopen. We vinden het belangrijk dat je het product snel kunt gaan gebruiken en niet hoeft te wachten. Als je onderweg vragen hebt, staan we altijd klaar om je te helpen!

5つ星のうち5の評価

Heb bordercollie nu 12 jaar.

Heb bordercollie nu 12 jaar.
Liep slecht en zakte door achter poten.
Verschil was al na drie weken te zien.
Nu twee maanden loopt weer goed en energie veel meer.

2025年9月6日

Hi Pieter,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! 💚 Na 12 jaar samen met uw Border Collie is het echt geweldig om te horen dat Joint Care+ zo'n merkbaar verschil heeft gemaakt. Het feit dat hij al binnen drie weken comfortabeler liep – en nu, na twee maanden, zijn energie terug heeft – is precies waarom zoveel hondeneigenaren voor dit supplement kiezen.

We zijn heel blij dat hij weer naast u kan genieten van zijn wandelingen. Geef hem een extra knuffel van ons allemaal – hij heeft het verdiend! 🐾✨

5つ星のうち5の評価

Ik stuurde bij een probleem een mail…

Ik stuurde bij een probleem een mail ,kreeg vlug een antwoord en het probleem was opgelost
Service is uitstekend

2025年9月5日

Hi Rita,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. 💚 We vinden het geweldig om te horen dat je probleem zo snel is opgelost en dat je onze service als uitstekend hebt ervaren. Ons team doet er alles aan om klanten vlot en persoonlijk te helpen, zodat je zonder zorgen verder kunt en jouw hond kan blijven genieten van onze producten.

Het betekent veel voor ons dat je dit benadrukt – zulke feedback motiveert ons om diezelfde kwaliteit en aandacht aan al onze klanten te blijven geven. 🙌🐾

5つ星のうち4の評価

goede klantenservice, heel tevreden

de 1e keer dat ik een vraag stelde kreeg ik meteen antwoord, toe ik later een vraag over mijn winkelwagen stelde omdat ik niet snapte hoe de rekening opgebouwd was en die ook via mail gesteld heb heb ik niets meer gehoord
komt niet helemaal overeen met alle goede berichten die ik hier lees, maar ik was te snel met mijn oordeel en te ongeduldig, ze hebben het heel druk en ondanks dat ze het heel druk hadden hebben ze uitgebreid en geduldig de moeite genomen, ook na diverse vragen, uit te leggen hoe of rekening is opgebouwd. ben nu tevreden
op dinsdag mijn bestelling geplaatst en woensdag binnen, kan dus heel snel met de snoepjes beginnen, nu maar hopen dat de relax helpt, maar dat is nog afwachten, wat ook heel leuk is, ik heb bij de bestelling 2 kadootjes gehad

2025年9月2日

Hi Margreet,

Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor het ongemak. We begrijpen heel goed hoe belangrijk het is om een duidelijk en tijdig antwoord te krijgen, vooral als het gaat om uw bestelling.

We hebben direct op uw e-mail gereageerd met een volledige uitleg over uw winkelwagen en facturering, dus u zou nu alle benodigde informatie moeten hebben. Als er nog iets onduidelijk is, aarzel dan niet om te reageren. We nemen het graag nog eens door totdat alles 100% duidelijk is.

Zoals vermeld in onze e-mail, beantwoorden we alle berichten op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Als we veel e-mails krijgen, kan het soms wat langer duren voordat we reageren. Dit betekent niet dat we je vraag negeren. We zorgen ervoor dat elke klant een persoonlijk antwoord krijgt.

We waarderen je geduld en begrip enorm 💚. Jouw feedback helpt ons om beter te worden en zorgt ervoor dat we jou en je huisdier de best mogelijke ondersteuning kunnen blijven bieden.

5つ星のうち3の評価

Fijn om te lezen over de goede service…

Fijn om te lezen over de goede service en klantvriendelijkheid, ik zou graag willem wetem of de tabletten werken? In t bijzonder kalm em relax

2025年9月1日

Hi Claudia,

Bedankt voor uw vriendelijke woorden! 💚 We zijn erg blij om te horen dat u onze service en klantvriendelijkheid zo waardeert.

Wat betreft uw vraag: veel eigenaren ervaren goede resultaten met onze Calm & Relax+ snoepjes, vooral bij honden die snel gestrest of onrustig zijn. Omdat elke hond anders reageert, kan het even duren voordat u het volledige effect merkt. Meestal zien we verbetering na een paar weken consistent gebruik.

Als u het wilt proberen, helpen we u graag bij het bepalen van de juiste dosering voor uw hond. Neem gerust contact met ons op! 🐾

Geweldige service

Geweldige service, niet alleen bij de verkoop maar ook nog daarnaast. Super snelle reactie lekker korte lijntjes met daarnaast een oplossing

2025年9月1日

Hi Monique,

Hartelijk dank voor deze geweldige feedback! 💚 We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over onze service, niet alleen tijdens het verkoopproces, maar ook daarna. Voor ons houdt goede service niet op zodra een bestelling is geplaatst; we vinden continue ondersteuning, snelle reacties en gemakkelijke communicatie net zo belangrijk.

Het is geweldig om te horen dat u zich gesteund voelde en dat we snel een oplossing voor u konden bieden. Dat is precies waar we naar streven: dingen eenvoudig en stressvrij maken voor zowel u als uw hond. 🐾

We waarderen uw vertrouwen in ons enorm en kijken ernaar uit om er voor u te blijven zijn wanneer u ons nodig heeft.

5つ星のうち5の評価

Het product probiotica werkt heel goed…

Het product probiotica werkt heel goed en contact met de klantenservice is super goed en snel.

2025年8月20日

Hi Carla,

Hartelijk dank voor uw feedback! 💙

We zijn erg blij om te horen dat Probiotics+ zo goed werkt voor uw huisdier. Het betekent veel voor ons om te weten dat het een verschil maakt voor hun dagelijkse gezondheid. We zijn ook blij dat u zich gesteund voelt door ons klantenserviceteam — we streven er altijd naar om snel en zorgvuldig te reageren.

Als u ooit vragen heeft, kunt u ons altijd een bericht sturen. Geef uw harige vriend een knuffel van ons.

5つ星のうち5の評価

Zeer kwalitatieve producten die mijn…

Zeer kwalitatieve producten die mijn kat door een moeilijke periode hebben gehaald ! Suppcat, echt een wondermiddel. Kat had nierbekkenontsteking met heel hoge nierwaardes, na 6 dagen infuus wel wat gezakt maar na 4 dagen van infuus opnieuw al torenhoog, poes leek meer dood dan levend, dit product nu sinds 3 weken aan het geven en wat ben ik blij dat mijn lieve Vince weer zelf eet en minder drinkt, zonder dit supplement was hij er nu al niet meer dus dank u wel !!!!

2025年7月27日

Hi An,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om Vince's reis met ons te delen 💙. We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe moeilijk het moet zijn geweest om hem zo ziek te zien, en het is echt hartverwarmend om te horen dat Suppcat Probiotics+ hem tijdens deze moeilijke periode heeft kunnen ondersteunen. Het feit dat hij weer zelfstandig eet en minder drinkt na alles wat hij heeft meegemaakt, is een prachtig teken van vooruitgang.

Verhalen zoals die van u herinneren ons eraan waarom we doen wat we doen: huisdieren helpen zich beter te voelen en hen meer quality time geven met de mensen die het meest van hen houden. Geef Vince een dikke knuffel van ons 🐾, en weet dat we u beiden veel sterkte, troost en veel gelukkige momenten samen toewensen. ✨

Best customersupport

I was very kindly helped by Amber. Our dog get suddenly sick and so I wanted to cancel my subscription for a short time (I hope, my dog is 12 years old), and just one e-mail was enough to arrange everything while there was an extraordinary amount of interest in our dog's situation. Very friendly and helpful. And that, while we are only a customer for a week. Incidentally, the disease is separate from the supplements. Bella has had a blackout before. Fortunately, she was fully recovered at the time, so we hope so now.

2025年8月18日

Hi John,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons 💙. We zijn echt geraakt door uw vriendelijke woorden en blij te horen dat u zich gesteund voelde tijdens zo'n stressvolle en emotionele periode. We vinden het erg belangrijk dat zaken als abonnementen eenvoudig te regelen zijn, zodat u zich volledig kunt concentreren op wat het belangrijkst is: er zijn voor Bella.

We weten hoe zorgelijk het moet zijn als een geliefd huisdier zich plotseling niet goed voelt, en we wensen Bella van harte beterschap. Moge ze snel weer op krachten komen en u nog veel momenten van vreugde en liefde brengen 🐾✨.

Prima afgehandeld.

De vorige levering was door omstandigheden later dan gepland. Hierdoor kregen we op onze volgende levering korting. Dit is keurig in orde gebracht en er is direct gereageerd toen ik een mail stuurde. Erg fijn.

2025年8月15日

Hi Dominique,

Bedankt voor je mooie en positieve woorden! 😊 We begrijpen heel goed dat het vervelend kan zijn als een levering later aankomt dan gepland, en daarom doen we ons best om dat altijd netjes op te lossen. Fijn om te horen dat de korting op je volgende levering en onze snelle reactie je tevreden hebben gesteld.

We vinden het belangrijk dat je altijd op ons kunt rekenen, of het nu gaat om een snelle oplossing, een correctie op je bestelling of gewoon een vriendelijke reactie op je bericht. Jouw vertrouwen en tevredenheid betekenen veel voor ons, en we willen er graag voor zorgen dat zowel jij als je hond altijd blij worden van onze service en producten.

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen—dat motiveert ons om elke dag ons best te blijven doen! 🐾💛

5つ星のうち5の評価

Ik ben zeer tevreden over de…

Ik ben zeer tevreden over de klantenservice ik stuurde een mailtje dat mijn pompje niet werkte en ik kreeg een nieuwe opgestuurd zelfs met een zakje vitamines der bij voor onze hond als excuus een top oplossing over het resultaat kan ik nog niet oordelen want we zijn pas begonnen
Maar ik hoop op succes
Ik raad dus suppdog echt aan alleen al om de klantenservice

2025年8月11日

Hi S.,

Bedankt voor je ongelooflijk vriendelijke woorden en het delen van je ervaring! 💛

Het is heel belangrijk voor ons dat alles goed werkt en dat jij en je hond gelukkig zijn, dus we zijn blij dat we het probleem meteen voor je konden oplossen.

We hopen dat u snel goede resultaten zult merken en wensen u en uw hond veel succes en plezier bij het gebruik.

Als je vragen hebt of tips wilt, kun je ons altijd mailen, we helpen je graag verder.

Perfect

Perfect, zoals altijd, dit is denk ik de beste service en klantenservice die ik ooit ontvangen heb , snelle reacties en denken ECHT met je mee, ze zijn niet uit op geld

2025年8月11日

Hi Mandy,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! Het betekent ontzettend veel voor ons om te horen dat je onze service en klantenservice als de beste ervaart die je ooit hebt gehad. We zetten ons in om snel te reageren en echt met onze klanten mee te denken, omdat we geloven dat elke huisdierbezitter persoonlijke en attente ondersteuning verdient.

Bij Suppdog draait het nooit alleen om zaken — het gaat om het opbouwen van vertrouwen en het maken van een echt verschil in het leven van huisdieren en hun families. Jouw vriendelijke woorden inspireren ons om elke dag nét dat stapje extra te zetten.

We zijn ontzettend dankbaar dat je deel uitmaakt van onze community en kijken ernaar uit je in de toekomst te blijven ondersteunen, samen met je trouwe viervoeter!

Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring. 🐾❤️

5つ星のうち4の評価

Snelle reactie en oplossing van…

Snelle reactie en oplossing van probleem.
Zeker een positieve ervaring met de klantenservice van Suppdog!

2025年8月7日

Hi Karin,

Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden! 😊 We zijn erg blij om te horen dat je ervaring met onze klantenservice positief was en dat we de dingen snel voor je konden oplossen.

Als je ooit nog iets nodig hebt, zijn we slechts een berichtje van je verwijderd. Geef je harige vriend een knuffel van ons! 🐶💛

5つ星のうち5の評価

Mijn hond vindt de multivitamine en…

Mijn hond vindt de multivitamine en Calm Relax snoepjes erg lekker
Miste een product om te proberen bij bestelling
Een mailtje en wordt alsnog opgestuurd
Ben erg tevreden 🐕

Hi Patricia,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke bericht - het betekent echt veel voor ons! We zijn zo blij om te horen dat uw hond de supplementen lekker vindt. Dat is precies waarom we doen wat we doen - om een echt verschil te maken voor huisdieren en hun mensen. 🐾💛

Ook fijn om te horen dat alles snel opgelost was met het gemiste product. Als je ooit iets anders wilt proberen of als er iets misgaat, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen. We zullen altijd ons best doen om het meteen op te lossen.

Uw tevredenheid en het geluk van uw hond zijn het belangrijkst voor ons - dus nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring. Geef je harige vriend een dikke knuffel van ons allemaal hier bij Suppdog! 😊

5つ星のうち5の評価

Zeer vlug ontvangen met gratis enkele…

Zeer vlug ontvangen met gratis enkele produkten. Na een maand of 2 kan ik meer zeggen dat het helpt of niet. Vikka is er dol van.

Hi Martine,

Wat leuk om te lezen dat je bestelling zo snel is aangekomen en dat je zelfs een paar extra producten hebt ontvangen – dat doen we graag! 😊
En nog leuker om te horen: Vikka is er dol op! Dat is precies waar we het voor doen.

Zoals je zelf zegt, het effect van supplementen laat zich vaak pas na een paar weken echt zien, dus we zijn heel benieuwd hoe het over een maand of twee gaat. Laat je het ons weten? We denken graag met je mee mocht je vragen of ervaringen willen delen.

Bedankt voor je fijne feedback en voor het vertrouwen in Suppdog. Geef Vikka maar een dikke knuffel van ons! 🐾💚

5つ星のうち2の評価

wil bestellingen stopzetten maar lukt…

wil bestellingen stopzetten maar lukt niet, jullie blijven alsmaar sturen, ik wil dit STOPZETTEN

Hi,

Bedankt voor het delen van uw feedback en het spijt me zeer voor de frustratie die deze situatie heeft veroorzaakt. Dit is zeker niet de ervaring die we willen voor onze klanten.

We begrijpen hoe vervelend het is om producten te ontvangen die je niet meer wilt. Hoewel abonnementen altijd kunnen worden beheerd of geannuleerd via je account, hebben we nu persoonlijk de annulering aan onze kant geregeld om ervoor te zorgen dat er geen verdere bestellingen of kosten zullen plaatsvinden.

We hebben ook verschillende e-mails gestuurd om te helpen, maar misschien zijn die berichten niet aangekomen. We nemen je feedback serieus en zullen bekijken hoe we onze communicatie en het annuleringsproces kunnen verbeteren.

Als we nog iets kunnen doen om dit recht te zetten, dan zijn we er voor je. We waarderen je echt als klant en hopen dat we je vertrouwen terug kunnen verdienen.

Snelle oplossing probleem.

Had een probleem met een bestelling ,waarvan de helft niet geleverd was en wel betaald .Dit werd dezelfde dag nog opgelost en de volgende dag werden de ontbrekende zakjes alsnog geleverd .Nog nooit meegemaakt dat een probleem zo snel opgelost werd! Alle lof voor de klantenservice van Suppdog.

2025年8月1日

Hi,

Heel erg bedankt voor je geweldige recensie! 🐶

We zijn ontzettend blij om te horen dat ons team het probleem met je bestelling zo snel heeft kunnen oplossen en dat je de ontbrekende producten de volgende dag al hebt ontvangen. Bij Suppdog begrijpen we hoe belangrijk het is om niet alleen producten van hoge kwaliteit te leveren voor je harige vrienden, maar ook om een snelle en persoonlijke klantenservice te bieden wanneer dingen niet gaan zoals gepland.

Fouten kunnen helaas gebeuren, maar wij geloven dat het echt belangrijk is hoe we reageren en verantwoordelijkheid nemen. Uw feedback stelt ons gerust dat we op de goede weg zijn en het motiveert ons om elke klant - en hun huisdieren - de aandacht en zorg te blijven geven die ze verdienen.

Bedankt dat u deel uitmaakt van de Suppdog-familie en aarzel niet om contact met ons op te nemen als we in de toekomst iets voor u kunnen doen. We zijn er altijd om te helpen! 🐾❤️

Er was iets mis gegaan

Er was iets mis gegaan met mijn bestelling en gelijk daarover gemaild dezelfde dag nog het goede artikel naar mij opgestuurd wat een super service

2025年8月2日

Hi Wendy,

Wat ontzettend fijn om te horen dat alles goed is opgelost en dat je zo tevreden bent met onze service! 😊

Bij Suppdog vinden we het heel belangrijk om direct in actie te komen als er iets misgaat. Fouten kunnen helaas altijd een keer gebeuren, maar het is voor ons cruciaal dat jij en je viervoeter hier geen last van ondervinden en zo snel mogelijk het juiste product in huis hebben.

We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. Jouw positieve woorden geven ons extra motivatie om iedere dag dat stapje extra te zetten voor onze klanten en hun huisdieren. 🐾❤️

Mocht je in de toekomst nog vragen, wensen of opmerkingen hebben, weet dan dat wij altijd voor je klaarstaan. Jij en je viervoeter zijn een belangrijk onderdeel van onze Suppdog-roedel, en we blijven er alles aan doen om jullie de best mogelijke service te geven.

Dank je wel voor je vertrouwen!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。