レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mijn ervaring bij Suppdog is vanaf dat ik er ben nog steeds een fijn bedrijf, In alles is ze helpen je graag geven goed advies in alles en lossen als er een probleem is correct en. Zeer behulpzaam o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na net 2 pups te hebben geadopteerd bleken ze geen prettige ontlasting te hebben. Via de social media kwamen we terecht bij suppdog. Waren eerst heel sceptisch, Vreemd genoeg al na 2 maanden... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

Wij hebben al jaren probiotica en joint care, op zich een goed product maar sinds ze de verpakking hebben veranderd is 20 to 30 procent vand de snoepjes beschadigd of valken uiteen, waardoor het wel e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Al hele lange tijd gebruikt onze labrador James de pro-biotica. Zijn ontlasting is enorm verbeterd. Elke ochtend staat hij al kwispelend klaar voor z'n "snoepjes". Hij vind ze heerlijk!! Daarnaast i... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 動物救助サヌビス
  2. ・
  3. ペット甚品店
  4. 動物保護団䜓

Suppdog に぀いお

圓該䌁業による蚘述

More Info Hondensupplementen, opnieuw uitgevonden. Suppdog bespaart baasjes & honden het leed van onnodige pijn, gecombineerd met enkel de beste formules die elke hond accepteert.

Wie zijn wij?

Wij zijn een professionele gemeenschap van dierenliefhebbers. We gebruiken wetenschappelijk onderzoek als leidraad voor onze ontwikkeling en bieden alles van vitaminesupplementen en verzorgingsproducten tot algemeen deskundig advies - allemaal gericht op het maximaliseren van de gezondheid en het welzijn van elk huisdier.

Onze missie

Met Suppdog willen wij de tijd die we met onze geliefde harige vrienden hebben zo gezond en gelukkig mogelijk maken. Wij willen baasjes voorzien van hoogwaardige, smakelijke hondensupplementen die specifiek zijn ontworpen om de gezondheid en het welzijn van hun trouwe metgezellen te verbeteren. Geen compromissen meer. Alleen de allerbeste zorg voor onze vrolijke harige familieleden.

Sluit aan bij de roedel!

More Info

(2,289)

過去12か月のレビュヌ数: 62ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち2の評䟡

Mijn oude poes lust ze niet.

2025幎6月9日

Suppdog からの回答

Hi Marina! We hebben je hier inmiddels al even over gemaild. Nogmaals onze excuses dat je oude poes de snoepjes niet lekker vindt. We denken graag met je mee voor een oplossing! 🐱💛

5぀星のうち5の評䟡

Zo goed als gedaan met Jeuk !

Hey William! Wat fantastisch om te horen dat de jeuk bijna helemaal weg is! 🎉
Dankjewel voor het delen, hier worden wij en jullie hondje natuurlijk super blij van! 🐶✚

5぀星のうち5の評䟡

Excellent service and products!

Suppdog is more than a company, I feel them as my friends, genuinely interested in my dog's welfare and my peace of mind.
They are very patient with my constant queries, they always respond promptly, clearly and extremely friendly.
I love knowing them, they bring health to my dog's life and happiness to mine 💕

2025幎6月12日

Hey Iza! Wow, what a beautiful review! 💛

Thank you so much for your kind words. We are very happy to be there for you and your dog. Your trust means a lot to us and we will continue to be there for all your questions with love. Lots of hugs to your four-legged friend! 🐶💕

With a friendly paw,

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

2025幎6月2日

Hey Saskia! Bedankt voor je fijne review! 😊
We zijn blij dat het bestellen soepel ging en dat je bestelling snel in huis was. Heel veel plezier ermee en geef je hondje een knuffel van ons! 🐶

Bestelling nog niet ontvangen

Bestelling nog niet ontvangen

Hi Maria,

Bedankt voor uw feedback. We hebben je een e-mail gestuurd met de laatste leveringsupdate met betrekking tot je bestelling. Controleer je inbox (en spamfolder voor de zekerheid). Als je vragen hebt of de update niet hebt ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - we helpen je graag!

5぀星のうち1の評䟡

Goed product maar reageren op mail doen ze niet

Ik heb ergens blijkbaar een abonnement afgesloten en hoewel ik blij ben met het product, krijg ik teveel. Heb geprobeerd het op te zeggen maar blijkbaar reageren ze daar liever niet op.

Hi Familie,

Bedankt voor je feedback en het spijt ons echt te horen over je ervaring.

We waarderen uw vriendelijke woorden over het product en we begrijpen ook hoe frustrerend het moet zijn om meer te ontvangen dan u nodig hebt. Ik wilde u laten weten dat we op 5 juni hebben gereageerd op uw annuleringsverzoek. Kunt u uw inbox en spamfolder controleren voor het geval het daar terecht is gekomen?

Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u hier reageren of opnieuw contact met ons opnemen - we helpen u graag verder.

5぀星のうち5の評䟡

Fouten direct opgelost en super snelle verzending

Ik kreeg extra 20% korting als ik me zou aanmelden bij de sms club maar ontving geen code.
Zelfs na mijn bestelling al betaald te hebben kreeg ik toch de korting nog want ik had er een mail over gestuurd en ik wordt terugbetaald op mijn bankrekening. Producten waren een dag later al bezorgd.

Hoi Philomene,

Hartelijk dank voor je mooie feedback! We zijn blij om te horen dat de bestelling snel is aangekomen en dat we het kortingsprobleem probleemloos voor je hebben kunnen oplossen. Je geduld en begrip betekenen echt veel voor ons.

Als je ooit vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er altijd om je te helpen!

Veel plezier en een fijne dag! 🐟✚

Pakket ontvangen vandaag

Eindelijk mijn pakket ontvangen bedankt van de goede samenwerking

2025幎6月8日

Hi Huyghe,

Onze oprechte excuses dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. We begrijpen hoe vervelend dit voor u moet zijn en het is zeker niet de ervaring die we voor onze klanten willen. We hebben u inmiddels een e-mail gestuurd met een oplossing voor dit probleem, waarin we uitleggen welke stappen we hebben genomen om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Mocht u onze e-mail niet hebben ontvangen, controleer dan alstublieft ook uw spam- of ongewenste mailmap. We staan klaar om u persoonlijk verder te helpen en ervoor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt.

We waarderen uw geduld en begrip enorm, en doen ons uiterste best om dit naar tevredenheid op te lossen. Mocht u nog vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

5぀星のうち5の評䟡

De sending kwam keurig op tijd

2025幎5月29日

Hi Hendrie,

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. We zijn blij om te horen dat de verzending keurig op tijd is aangekomen en dat alles naar wens is verlopen.

Bij Suppdog doen we ons uiterste best om onze klanten snel en betrouwbaar te bedienen, en het is altijd fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, hulp nodig hebben bij uw bestellingen, of meer informatie willen over onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en een fijne dag gewenst.

Snel en vriendelijk

Snel, vriendelijk en behulpzaam

2025幎6月6日

Suppdog からの回答

Hi Patricia! Wat ontzettend fijn om te horen! 😊 Dank je wel voor je lieve woorden — we staan altijd voor je klaar. Een knuffel voor jouw hondje van ons! 🐶

5぀星のうち5の評䟡

Snelle reaktie op mijn vraag

2025幎6月2日

Suppdog からの回答

Hey Jeannette! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle reactie! 🀎

We staan altijd klaar om je zo snel mogelijk te helpen – jouw tevredenheid en die van je viervoeter staan bij ons voorop! 🐟

Dank je wel voor je mooie review! 😊

Top notch customer service

Their customer service is top notch. They take feedback seriously and do not hesitate to ensure the customer is satisfied. I certainly appreciate that they strive to be an environmentally friendly company while providing good products.

Hi Oneduts,

Thank you so much for your kind words! We're truly grateful you took the time to share your experience.

It means a lot to hear that you've felt well supported by our customer service team. Taking feedback seriously and doing right by our customers is at the heart of what we do, so your recognition is incredibly rewarding.

We're also happy to hear you appreciate our efforts to be environmentally responsible—it's a value we deeply care about, and we're glad it resonates with you.

If there's ever anything else we can help with, we're always here. Thank you again for your trust and support!

With a friendly paw,

Ik ben heel blij met dit product

Ik ben heel blij met dit product

2025幎5月29日

Hi Christina,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo blij bent met het product – dank je wel voor je mooie review!

We vinden het geweldig om te weten dat het goed bevalt. Mocht je in de toekomst nog vragen of feedback hebben, staan we altijd voor je klaar.

5぀星のうち1の評䟡

Min hund kunne slet ikke tåle dem

Min hund kunne slet ikke tåle dem. Hun blev så dårlig med mavepine hver gang hun fik dem, så vi måtte stoppe igen efter en uges tid.

Hej Nermin,

Tak for din Êrlige feedback. Vi er virkelig kede af at hÞre, at din hund ikke reagerede godt på produktet. Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi sigter efter, og vi forstår, hvor svÊrt det er, når noget ikke passer til din pelsede ven.

Vores kosttilskud er fremstillet af naturlige ingredienser af hÞj kvalitet og udviklet i samarbejde med dyrlÊger. De fleste hunde reagerer godt, men vi forstår også, at hver hund er unik og kan reagere forskelligt.

Vi vil meget gerne have mulighed for at finde en bedre lÞsning eller tilbyde vejledning baseret på din hunds fÞlsomhed eller sundhedsmål. Du er velkommen til at kontakte vores supportteam via info@suppdog.nl, så vi kan hjÊlpe dig yderligere - vi er her altid for dig.

Vi Þnsker dig og din hund alt det bedste 🐟

Med en venlig pote,

5぀星のうち5の評䟡

Snelle service en je wordt goed op de

Snelle service en je wordt goed op de hoogte gehouden over verloop van je pakket.Het is nog te vroeg om te schrijven of het helpt , maar heb er alle vertrouwen in .

2025幎5月23日

Hi MW.,

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen dat je in ons stelt! Fijn om te horen dat je onze service en communicatie rondom de levering als positief hebt ervaren — daar doen we het voor.

We begrijpen dat het nog wat vroeg is om iets te zeggen over het effect van het product, maar we hopen natuurlijk dat je snel verbetering merkt. Mocht je in de tussentijd vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan staan we altijd voor je klaar.

Nogmaals dank, en we blijven graag met je meedenken! 😊

5぀星のうち4の評䟡

Mail voordat het pakket wordt opgestuurd.
Makkelijk de levering uitstellen, annuleren.

Prijs is aan de hoge kant.

2025幎5月27日

Hi Nicoleth,

Hartelijk dank voor uw weloverwogen recensie en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen!

We zijn erg blij om te horen dat je de flexibiliteit in het beheren van je leveringen waardeert en dat onze service duidelijk en handig aanvoelt - dat is precies waar we naar streven. 😊

We begrijpen ook je opmerking over de prijs. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en samen met experts ontwikkeld om de gezondheid van honden en katten echt te ondersteunen. Die kwaliteit heeft invloed op de prijs, maar we streven er altijd naar om die eerlijk te houden - en we kijken voortdurend hoe we de beste waarde kunnen bieden.

Als je ooit vragen of feedback hebt of ondersteuning nodig hebt, weet dan dat we er altijd zijn om je te helpen.

Snel en fijn bezorgd!

2025幎5月21日

Hi C.,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat uw bestelling snel en fijn is bezorgd. Het is onze missie om elke keer weer een vlotte en prettige ervaring te bieden, dus uw positieve feedback betekent veel voor ons.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!

Nogmaals dank en we hopen u snel weer van dienst te mogen zijn.

5぀星のうち4の評䟡

Heel tevreden met de Dental powder

Heel tevreden met de Dental powder. Tegen alle verwachting eet Sjarel zijn brokjes en verse groenten ook met het poeder even gretig. Na 1 week zien zijn tanden al witter en zijn adem veel frisser. Slecht 1 minpuntje; het zakje met het maatlepeltje is niet echt handig (zeker niet als je wat grotere handen hebt) dus gebruik ik hier een apart potje voor.

2025幎5月19日

Suppdog からの回答

Hi Alice! Wat super fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de Dental Powder – en wat geweldig dat Sjarel het zo goed accepteert, zelfs met zijn brokjes en groenten! 🐶✚

Heel mooi ook dat je al zo snel verschil merkt in zijn tanden en adem, daar doen we het voor!
En dank je wel voor de feedback over het zakje en het maatlepeltje – dat nemen we zeker mee, want gebruiksgemak is natuurlijk ook belangrijk. Slim opgelost met een apart potje!

Geef Sjarel maar een dikke knuffel van ons!

Prima service

Ik heb heel nuttige tips gekregen en gratis producten. De dental powder + helpt echt wel tegen slechte adem. De probiotics + kan ik nog niet zeggen, daar er een inwerktijd van 4 à 6 weken is. Toch heb ik de indruk dat het wel begint te werken. Maar toch een dikke 10 voor de tips per mail

2025幎5月18日

Hi Nicky,

Heel erg bedankt voor je goede feedback! 🙏

We zijn erg blij om te horen dat onze tips en Dental Powder+ hebben geholpen met de slechte adem van uw hond - het is ons doel om een verschil te maken voor u en uw hond. We begrijpen dat Probiotics+ enige tijd nodig heeft om te werken, omdat het geleidelijk helpt de goede bacteriën in de darmen van uw hond weer in balans te brengen en het immuunsysteem wekenlang versterkt. Het is geweldig dat u al een positief effect ziet!

Als u onderweg nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - we zijn er om u te helpen! Bedankt voor het delen van uw ervaring en we kijken ernaar uit om het welzijn van uw hond te blijven volgen. 🐟💚

5぀星のうち5の評䟡

Mijn bestelling werd door Post NL niet geleverd. Dit gemeld bij Suppdog en ik kreeg per omgaande een nieuw product (dental powder) toegestuurd. Met als extraatje snoepjes voor onze Abby.
Super!!

2025幎5月24日

Hi Ineke! Wat ontzettend fijn om te lezen – dankjewel voor je lieve woorden! 💚

We vinden het belangrijk dat je snel geholpen wordt, zeker als er iets misgaat met de bezorging.
En natuurlijk kon Abby niet achterblijven zonder een lekkere verrassing. 🐶🊎

Geef haar een dikke knuffel van ons en weet dat we er altijd zijn als je ons nodig hebt!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。