レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Snel geleverd , maar helaas was er 2 navullingen die zeep lekte , dus dat was minder leuk . Heel de doos zat eronder door de lekkage plus de navullingen zelf .. Bescherming materiaal ontbrak om de... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Heb afgelopen zaterdag een Keter montero tuinbankje ontvangen. Zat helaas 1 kapot item bij welke gelijk dezelfde dag verstuurd werd door supra bazar. De volgende dag na controle van de doos merkt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Purchased a foldable chair for the best price found online. Delivery was faster than expected. One of the legs lost an end piece during transportation. Emailed support about this, but got no written... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Supra Bazar, je vindt er alles ... Keuze uit duizenden artikelen! Veilig betalen, gratis verzending vanaf 50 euro, snel geleverd in België + Nederland!

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Palmolive navulling 500 ml

Heel de doos zat eronder door de lekkage plus de navullingen zelf ..
Bescherming materiaal ontbrak om de navullingen te beschermen.
Vandaar een score van 3 sterren..

2026幎3月27日
Supra Bazar ロゎ

Supra Bazar からの回答

Beste, je mag schade ontstaan tijdens het transport altijd melden. Telefonisch of bij voorkeur via ons emailadres shop@suprabazar.be (omdat we foto's nodig hebben). Als er melding wordt gemaakt, zullen we steeds een oplossing aanbieden.

5぀星のうち1の評䟡

Xbox gekocht werkt niet

Xbox gekocht werkt n. Willen hem niet inwisselen was 1 dag oud. Dienst na verkoop telt dus blijkbaar niet daar koop er geen elektronica

2025幎12月21日
Supra Bazar ロゎ

Supra Bazar からの回答

Beste, onze medewerkers hebben de richtlijnen van leverancier Microsoft gevolgd. Wij mogen net als andere winkels van hen geen consoles terugnemen. De dienst na verkoop dient via hen te verlopen.

Luister

Supra bazar is een van mijn lieveings winkels altijd vriendelijk helpen met veel liefde en al die andere mensen dien dingen schrijven over de winkel zijn maar voor de helft waar het super staat het je niet aan ga naar een ander winkel oja er zijn geen andere winkels net de supra bazar 🀣💣☄voor al de mensen die daar werken chapo ik ben trots op jullie DOE ZO VERDER

2025幎8月28日

Oui, mais
en gros c'est du déstockage.

J'achÚte réguliÚrement des Cd's et vinyles en ligne,... Mais lors de la derniÚre commande sur ce site quel catastrophe,... CD vendu comme neuf, boitier arrivé cassé et fendu, le CD a l'intérieur griffé,... Un vinyle non emballé avec coin écornés,... L'emballage n'est pas soigné. C'est triste car les prix sont intéressants.

2025幎4月19日

Top bedrijf & service

Allibert tuinstoelen en hockers besteld ondanks de vele negatieve reviews. Ik kan alleen maar zeggen: top producten tegen een scherpe prijs, tijdige levering en een klantenservice die goed bereikbaar en behulpzaam is! Aanrader!

2025幎3月14日

Superdeal !

Een wolfgarten grasmaaier gezocht op een late zaterdagavond. 20% goedkoper dan de meeste andere online winkels. Tot wel 45% zelfs vergeleken met een bekende doe-het-zelf zaak.

Een beetje wantrouwend toch de gok maar gewaagd. Dinsdagochtend arriveerde het pakket. Volledig in orde, ik ben in de wolken met mijn nette gazonnetje!

2025幎3月25日
5぀星のうち1の評䟡

Ik ben een collectors item (funko pop)

Ik ben een collectors item (funko pop) gaan afhalen ( nadat ik deze heb besteld online. Deze was al heel raar ingepakt met vershoudfolie vond ik op zich al raar maar ik dacht dat dit voor extra veiligheid was. Funko POP! mimikyu 1013 special edition 12 inch dit item dus. Ik open de doos en zie direct dat er stukken plastiek kapot gesneden zijn. Dit kon je direct al vanboven aan voelen. Zonder de doos verder te openen kijk ik even rond en zag ik de staart kapot. Op hun website beweren ze dat de items nooit kapot vertrekken maar dit kan absoluut niet kloppen, aangezien er los plastiek afgesneden was. En de staart ook gelijmd lijkt. Daar heb ik dan 40 euro nieuwprijs voor betaald. Ik wacht nu nog op een oplossing.

2025幎1月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス